FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
JBL E100 sau Infinity Alpha 50
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
bonus

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 1:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stiu ca pot gasi mai bine de atat in termen de fidelitate dar treaba e ca pt. ce am eu nevoie e suficient sa se auda tare. Am acasa un sistem 5.1 pentru calculator care ma satisface din punct de vedere fidelitate avand in vedere ca nu pot sa dau nici macar la 1/4 ca deja se aud comentarii ( locuiesc cu parintii Sad ).
Si in legatura cu banii, atat am (1500$) pentru astea... nici mai mult nici mai putin.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 1:54 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
QD

Conectat la: 12 Dec 2003

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 2:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din umilele mele cunostinte pot sa spun ca fidelitate nu inseamna sa se auda bine cand dai tare, insemna pur si simplu sa se auda bine indiferent de volum. Iar E 100 NU se aud bine, cel putin asta e parerea mea...si eram si eu croit pe ele.

Acum ca de o saptamana cam numa asta fac, iti pot spune ca in banii aia poti lua Amplif + tuner + boxe care sa se auda muuult mai bine decat ce ai tu in plan.
O sa postez maine niste preturi ca sa-ti dai seama.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Wolv

Conectat la: 27 Oct 2003

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 10:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ptr misu

Eu nu cred ca se merita sa mai dai vreo citeva milioane in + ptr 912 !
Are microfonul si 10w in + ! Atat ! Setarile pe care le faci cu microfonul (auto) le poti face si singur pe manual ! Se poate sa se auda mai bine daca le reglezi tu manual !

APROPO cit costa 912-le ?

812 pe filme e OK ! Pe muzica nu se compara cu un AMP stereo la acelasi pret , dar oricum suna mai bine decat Technics A707 care e STEREO ( de aia colecteaza praf acuma ) !
Nu am ascultat capul de serie 2011 asa ca nu am cum sa ma pronunt ! E normal sa sune mai bine ca doar costa mii de $ si nu sute !

Bafta !
Sus
ROBERT

Conectat la: 28 Oct 2003

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 2:43 pm    Titlul subiectului: CEVA CE MERITA VAZUT Raspunde cu citat (quote)

Plimbandu-ma ieri pe bulevardul Regina Elisabeta(kogalniceanu) am intrat in magazinul flamingo proaspat infiintat si vreau sa va spun ca ce am vazut acolo ma impresionat puternic. Cred ca este vorba despre o firma noua de aparatura audio pentru ca nu am mai auzit de ei GH audio (Grand High audio).Varful de gama in materie de boxe cantaresc 106 kg bucata si sunt mai mari decat mine la un pret de 2500 euro.Cred ca cunt cele mai masive boxe de casa pe care le-am vazut vreodatasi nu sunt deloc rau finisate . Mergeti va rog si vedeti despre ce este vorba poate chiar deschidem un subiect nou pe forum despre ele si chiar un articol in revista.

Astept parerile voastre(poate cine stie)

Very Happy
Sus
bonus

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 4:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

QD In banii astia imi trebe amplif + boxe + sub (n-am nevoie de tuner).

Am fost la Muzica azi (miercuri) si am cautat B&W 602 dar nu au si nu aduc decat la sfarsitul lui ianuarie. Daca aveau le luam pe loc (totusi 19 mil., iar ca fidelitate - am fost convins de 603-uri Twisted Evil )

Deci la 4:30 ma duc la Flanco si daca scot HK3470 + JBL E250 + JBL E100 in 50 de mil le-am luat si asta a fost. Daca nu ramane de vazut...
Sus
QD

Conectat la: 12 Dec 2003

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 4:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu zic sa mergi sa aculti Cambridge audio + Cabasse.....B&W + Rotel nu se compara, suna mult mai bine combinatia C&C la un bas absolut impresionant. Boxele le poti lua la 700€.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
purs

Conectat la: 12 Noi 2003

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 5:00 pm    Titlul subiectului: Re: CEVA CE MERITA VAZUT Raspunde cu citat (quote)

ROBERT a scris:
Cred ca este vorba despre o firma noua de aparatura audio pentru ca nu am mai auzit de ei GH audio (Grand High audio)

http://www.icecf.com/search/en/com_info.asp?corpid=27001457
... GrandHigh Electronics Co. Ltd: China ...
Sus
ROBERT

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 5:30 pm    Titlul subiectului: GRANDHIGH AUDIO Raspunde cu citat (quote)

Crezi ca or fi niste chinezarii dintralea care suna prost?
Ma indoiesc ca ar fi investit atata in finisaj. Si oricum sunt impresionante.
Multe lucruri de calitate sunt facute in China sub patent strain.

Le-ai vazut in realitate? Intreb si eu.
Sus
purs

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 5:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu le-am vazut, am dat intamplator de aceasta firma mai de mult, pe Internet. Sunt de acord ca pot ansambla lucruri de calitate in sistem "loan" dar astea sunt de conceptie chinezeasca. Si traditia chinezilor in materie de incinte acustice ...
Dar, cine stie ? Wink
Sus
ROBERT

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 6:10 pm    Titlul subiectului: GRANDHIGH AUDIO Raspunde cu citat (quote)

Dute si te uita la ele , cred ca o sa fii la fel de marcat.
Eu personal cred ca imi fac un cd de proba si ma duc peste ei Twisted Evil
Sus
ROBERT

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 6:11 pm    Titlul subiectului: GRANDHIGH AUDIO Raspunde cu citat (quote)

scrie ceva de USA pe ele
Sus
purs

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2003 6:15 pm    Titlul subiectului: Re: GRANDHIGH AUDIO Raspunde cu citat (quote)

ROBERT a scris:
Eu personal cred ca imi fac un cd de proba si ma duc peste ei Twisted Evil

Astept impresii. Serios Exclamation
Sus
misu

Conectat la: 23 Aug 2003

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2003 12:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vsx d 912 e cca 35 mil, iar vsx d 2011 era cca 45 mil lei ( ca modelul a fost inlocuit cu vsx ax5)
Sau la banii astia sa iau un HK 5.1?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
bonus

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2003 2:04 am    Titlul subiectului: Am luat E100 Raspunde cu citat (quote)

Am luat azi (miercuri) HK3470 + E250 + E100 cu 51 mil. Le-am ascultat si la magazin si acasa si mie cel putin imi par a fi prea bine pentru cat am dat pe ele. Mai tare de 50 % nu are sens sa dau decat pt. petrecere sau ceva de genu. La capitolul claritate, cu bass la 1/4 din amp. boxele merg la maxim iar daca mai bag si sub-ul s-a terminat smecheria.
In concluzie sunt super multumit de ele. (nu de alta dar de alte boxe+sub nu as fi avut bani)
Sus
Wolv

Conectat la: 27 Oct 2003

MesajTrimis: Vin Dec 19, 2003 10:51 am    Titlul subiectului: Re: Am luat E100 Raspunde cu citat (quote)

bonus a scris:
In concluzie sunt super multumit de ele. (nu de alta dar de alte boxe+sub nu as fi avut bani)

Sa le asculti cu placere ! In final doar asta conteaza !

Ptr misu :

misu a scris:
vsx d 912 e cca 35 mil, iar vsx d 2011 era cca 45 mil lei ( ca modelul a fost inlocuit cu vsx ax5)
Sau la banii astia sa iau un HK 5.1?

Man , nu stiu ce sa zic ... mi se pare cam mult 35 mil ptr 912 ...
De banii astia eu RECOMAND : DENON 2802 sau 2803 (dar asta din urma cred ca e putin mai scump !) E mult mai bun decat 912-le. Eu am dat doar 18 "betze" pe 812-le meu asa ca mi se pare cam prea mare diferenta de pret 812/912 ptr diferentele MINORE existente (mic si +10w)

Bafta !
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
Pagina 3 din 5

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum