Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
misu
Conectat la: 23 Aug 2003 Mesaje: 33
|
Trimis: Joi Dec 18, 2003 12:37 am Titlul subiectului: revo 7.1 cu pacanit |
|
|
Am P IV 2.4 mhz cu HT, MB Asus P4P800 de luxe dual chanel, 256 Ram KINGSTONE, ATI RAD 9600 PRO, sunet M AUDIO REVO 7.1.
Chiar de la instalarea M audio,am sesizat un pacanit la trecerea de la o melodie la alta sau in jocuri ( la efectuarea setarilor sau la incarcarea jocurilor), pacanit care nu se auzea cu placa onboard.
Care sa fie cauza ?
Precizez ca placa am montat-o pe ultimul slot PCI tocmai pt. a preintampina acest lucru si ulterior am mutat-o pe fiecare slot, dar fara ca pacanitul sa dispara. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Dec 18, 2003 12:37 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
herby
Conectat la: 19 Noi 2003 Mesaje: 72 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi Dec 18, 2003 1:34 am Titlul subiectului: |
|
|
si eu am aceeasi placa si pacanitu se manifesta cand joc cu setarea in driveri TruSurround XT; cu sensaura/game mode merge bine.
Parerea mea e ca e de la drivere nu de la slotu pe care l-ai pus.
P.S. Ce versiune de driver ai? |
|
Sus |
|
|
misu
Conectat la: 23 Aug 2003 Mesaje: 33
|
Trimis: Joi Dec 18, 2003 3:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Drivere 21303 |
|
Sus |
|
|
bedy
Conectat la: 20 Dec 2003 Mesaje: 64
|
Trimis: Mar Dec 23, 2003 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
cititi pe forumul CHIP la Multimedia unde am scris destul de mult despre treaba asta; fenomenul este prezent NUMAI in combinatia stereo 2.0 sau stereo 2.1 cu SRS cuplat indiferent daca e pe "cinema, music, mono"; daca SRS nu e cuplat nu mai pacane; pacaniturile se vad in driveri si se produc numai pe zona alba a fisierelor mp3 sau wav sau ogg sau altceva, deci cand schimba fisierele de muzica din lista, la inceput sau sfarsit; eu am fost la firma care importa placile, unde este garantia si am constatat ca toate fac la fel si este o problema de driveri si de buffere; in variantele cu 4,5,6,7,8 canale merge perfect cu SRS sau fara; pacanitul se mai manifesta la mine si cand fac captura prin VIVO de la placa grafica pe un soft gen VirtualVCR sau IuLab sau Ulead, adica, sunetul se inregistreaza cu pocnete usoare. Driverii 1026(cei mai noi) mi se par cei mai buni dar nu rezolva problema; va rog scrieti (site Midiman unde este o pagina de completat cu datele si problema reclamata; ei raspund promt) si voi despre acest fenomen pentru ca sunt seriosi si poate vor rezolva; eu am primit urmatorul raspuns care insa nu rezolva nimic (poate nu au inteles bine fenomenul descris in engleza mea aproximativa):
First try optimizing for audio by visiting www.musicxp.net
If that doesn't help, try swapping slots by un-installing the drivers, shutting down, then physically remove the card. Then restart without the card inside. Wait 45 seconds after start up and then shut down again. Re-install the card to slot 2 or 4, then check your IRQ's. The idea is to have the M-audio card on it's own IRQ number.
If it's not too much trouble, could you please copy and paste a list of your IRQ settings into your response?
Go to : START --> RUN --> type "msinfo32" --> OK --> Hardware Resources --> IRQ's
Also make sure that we get a clean installation of the latest drivers for the Revolution.
Go to your Device Manager by right clicking "My Computer" --> Properties --> Device Manager --> Sound video and Game Controllers --> select the Revolution and click REMOVE. Yes, you're sure.
Now, Double click on "MY computer"
go to "VIEW" or "TOOLS"
go to "FOLDER OPTIONS"
click on the "VIEW" tab
make sure "show all files" is checked
make sure "Hide extensions" is unchecked.
Under More advanced options, check the boxes labelled
Search Subfolders
Search System Folders
Search Hidden files
Go to the Start Menu/Search or Find/Files and Folders
Search for each of the following individually:
A3d.dll
crlds3.dll
midisens.sys
Revo
revo.sys
revoasio.dll
Revopnl.dll
Delete all files found under these searches.
Restart your computer. Then re-install the device.
Please let us know if we can be of further assistance. |
|
Sus |
|
|
puf
Conectat la: 07 Dec 2003 Mesaje: 1537 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Dum Dec 28, 2003 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
atentie poate fi si o problema de la codecurile si filtrele instalate :ac3 filter avea ceva probleme ,dar se pare ca la versiunea 0.7b au disparut |
|
Sus |
|
|
bedy
Conectat la: 20 Dec 2003 Mesaje: 64
|
Trimis: Lun Dec 29, 2003 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu are nici o treaba cu codecii instalati; fenomenul se petrece si daca sistemul e gol fara nici un codec instalat; e de la placa audio + driveri. |
|
Sus |
|
|
|