FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Matelotul, bocciul si criza - sa traiti bine ?
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 107, 108, 109  Urmatorul
 
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pubela
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Sunteti PRO Basescu
DA
15%
 15%  [ 22 ]
NU
71%
 71%  [ 98 ]
Nu stiu, nu ma interseaza politica
13%
 13%  [ 18 ]
Voturi totale : 138

Autor Mesaj
Alexx



Conectat la: 04 Iul 2007
Mesaje: 1116
Locatie: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 10:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vlad_2770 a scris:
Dar cum s-a ajuns ca la ei capul sa fie deja imputit cind este pus in virful piramidei?

La ei de regula nu e deja stricat cand ajunge in varf, sau nu ATAT de stricat. Pe parcurs insa, intervin presiuni, tentaii, mai stiu eu ce si pun botul. S-a intamplat si la nivel de presedinte in US, de exemplu, si a fost zburat urgent.
vlad_2770 a scris:
Nici la noi nu s-ar alege capuri deja imputite daca am fi ca ei. Dar solutia la noi nu este sa astept solutiile sa vina de sus in jos (autoritati, organe in drept etc. pentru ci si astea sunt deja imputite). Dupa mine solutia vine de jos in sus.

Te rog eu, nu le mai spune capuri, desi se aplica mai bine, dar ma bate la ochi Laughing Solutia nu vine de jos in sus decat la revolutii, dar si acolo de fapt nu vine de jos, ci sunt manevrati cei de jos de unii mai jos decat cei de sus.

vlad_2770 a scris:
tu spui:
Citat:
Organele in drept ar trebui sa se sesizeze si sa-i dea peste maini.
dar mai sus ai spus:
Citat:
La asta tinde basecsu, sa aserveasca serviciile secrete, ministerul de internrne etc. in general toate structurile de forta, ca apoi sa poata face orice ii trece prin cap fara sa i se intample nimic.
. Dupa cum stii bine matelotul tinde dar deja o parte din treaba este facuta, deci tu mai speri in organe in drept care sa se sesizeze?

Nu mai sper, tocmai asa e problema, asta am vrut sa subliniez. Asa cum ai spus si tu, deja treaba e pe jumatate facuta, daca nu mai mult de jumatate, insa asta nu e evident pentru foarte multi, inca. Eu vorbeam de ceea ce ar trebui sa se intample intr-o tara cat de cat normala si chiar se intampla in tarile din jurul nostru.
vlad_2770 a scris:
Crezi ca are rost sa asteptam sa se sesizeze organele in drept? Cred ca stii bine ca in aceste organe gasesti la greu nemurile si apropiatii lui viCLeanu si celor din gasca lui. Tu ce astepti? Sa isi denunte finul nasul, cumnata cumnatul, nepotul unchiul? O posibila scapare ar fi ce se intimpla odata in trecut cu bandele mafiote: isi reglau intre ei conturile si ... se mai imputinau rindurile. Dar la noi banditii astia cum este viCLeanu si restul chiar daca maine trec in opozitie nu-i vad eu luati la bani marunti de catre opozitia de astazi. Este asa cum zicea nicu: fac afaceri impreuna si fraierii de jos isi scot ochii unul la altul.

E foarte adevarat ce spui, dar pe de alta parte daca ii lasi pe aceiasi nemernici bransati la sacul cu bani, e mult mai rau decat daca ii schimbi. Am mai spus asta. Nu pentru ca cei cu care ii schimbi sunt mai buni, ci pur si simplu pentru ca dureaza pana isi fac blaturile si nu pot sa fure in aceeasi durata de timp atat cat pot sa fure aia care deja sunt acolo cu tevile sugand la debit maxim. Iar asta se vede foarte usor la noi.

Cat despre organe... E clar ca sunt infestate voit cu nepoti si neamuri, tocmai pentru a le face inofensive. Asta e un alt motiv pentru care puterea la nivel central sa fie schimbata o data la 4 ani. Treaba cu 5 ani la presedinte n-am inteles-o nici o data. Nu vad care e logica si e un efort financiar mult mai mare sa organizezi alegeri in doi ani in loc de unul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu





MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 10:18 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
vlad_2770



Conectat la: 21 Iun 2005
Mesaje: 299

MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 11:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt curios ce se va intimpla cu secuii Very Happy .

Am gasit asta:
Citat:
„Secuimea are nevoie de un model de tip catalan, iar daca se va impune, trebuie sa iesim in strada. Secuimea trebuie sa invete si de la Kosovo sa-si ceara autonomia”, a mai spus Laszlo Tokes.


Intradevar sunt cu totul de acord cu tine cind ai spus:
Citat:
daca ii lasi pe aceiasi nemernici bransati la sacul cu bani, e mult mai rau decat daca ii schimbi. Am mai spus asta. Nu pentru ca cei cu care ii schimbi sunt mai buni, ci pur si simplu pentru ca dureaza pana isi fac blaturile si nu pot sa fure in aceeasi durata de timp atat cat pot sa fure aia care deja sunt acolo cu tevile sugand la debit maxim. Iar asta se vede foarte usor la noi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Alexx



Conectat la: 04 Iul 2007
Mesaje: 1116
Locatie: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 11:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vlad_2770 a scris:
Sunt curios ce se va intimpla cu secuii Very Happy .

Pai... depinde de cata nevoie va avea basecsu de UDMR. Dupa cate vad eu, va avea foarte multa, iar noi stim ca asta sacrifica pe orice si oricine pentru a-si satisface chiar si ambitiile prostesti, daramite cand ii tremura curu'.

Asa ca, daca nu au cumva o oferta mai buna de la opozitie, caz in care rezultatul va fi acelasi, actuala putere le va satisface si aceasta dorinta, la fel ca si pe celelalte.

In ziua de azi, mi se pare o tampenie toata idea asta de separare, la fel ca si cea cu limba. Pai atata vreme cat scrie Romania pe harta, limba oficiala e romana. N-ai decat sa vorbesti tu cu tac'tu ce limba doriti. Iar ca sa te separi... de unde si pana unde? In plus, din ce stiu eu, proprietatea persoanelor se rezuma la ceea ce e deasupra solului, ceea ce e in subsol ramane al statului. Ori, in cazul unei segregari, banuiesc ca si subsolul va intra in proprietatea noului... stat?... provincie?Oricum, poate sunt eu mai greu de cap, dar nu prea vad motive valide pentru care sa ceara asa ceva. Dar, in 'eterna si surprinzatoarea Romanie', cum suna un alt brand de tara acum vreo 3 ani, e posibil absolut orice.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rycher



Conectat la: 14 Feb 2006
Mesaje: 4719
Locatie: București sau Oradea

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 9:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bnt a scris:

Evident ca nu faci nicio branza doar cu un logo si un slogan, da' incearca tu sa impui disciplina oriunde si devii brusc dusmanul tuturor, suntem un popor de puturosi si gasim toate scuzele din lume ca sa ne justificam puturosenia.


Crezi ca nemtii, americanii sau mai stiu eu cine sunt altfel decat romanii in clipa in care se nasc? Chestia e ca societatea in care traiesc ii forteaza sa se comporte altfel decat romanii. Biciul si zaharelul. Functioneaza de cand lumea. Ireprosabil. Nimeni, nicaieri, nu respecta legea din placere.


Nu știu dacă tu realizezi cât de mult te contrazici singur în cele două citate de mai sus. Din care doar al doilea e adevărat.
Pentru că primul e scuza pdl-ului de câțiva ani: "Domne' noi vrem să facem, da' românii sunt puturoși". Sau noul slogan nerușinat al votacilor pdl: "La muncă, nu la întins mâna".
Așa s-a ajuns că acest guvern de puturoși ordinari nu face absolut nimic, în afară de a se întrece miniștrii între ei în inepții, iar românii au ajuns să muncească exact ca disperații, de le sar capacele, gândindu-se în fiecare noapte cu groază la supraviețuirea de a doua zi.
PDL a inventat acest slogan "La muncă, nu la întins mâna" tocmai pe ideea "La muncă să produci să ne dai nouă, că noi nu avem nimic de dat". E mult mai convenabil să jignești un popor întreg și să spui că românul nu muncește, decât să-ți recunoști incompetența crasă.
Da, nemții sunt așa cum sunt pentru că statul impune de când lumea niște specificații, niște standarde. Le îndeplinești, ești neamț, nu le îndeplinești ești un paria. Nu omul de rând face regulile, ci statul le face pentru omul de rând.
Revenind la turismul românesc, Udrea a zis zilele trecute că litoralul românesc nu e competitiv și nu se prea poate face nimic deocamdată. Păi atunci ce să facă omul de rând, dacă ministrul turismului spune că-și bagă picioarele în litoralul românesc? Să-l facă omul de rând, bucureșteanul care dă o fugă năucit de căldură în weekend făcând 10 ore pe drum, deci să-l facă omul de rând competitiv? Hai să fim serioși. Măcar purtătorul de cuvânt al ministerului turismului a zis alaltăieri pe Realitatea că litorulul românesc nu va putea fi pus la punct niciodată fără ajutorul statului. Ăsta e adevărul. Tipul are dreptate. Aici nu e vorba de o plajă pe care o poate lua un privat în custodie, ci e vorba de ditai litoralul, o halcă din corpul României.

_________________
Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bnt



Conectat la: 02 Ian 2005
Mesaje: 1074

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 10:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rycher a scris:

Nu știu dacă tu realizezi cât de mult te contrazici singur în cele două citate de mai sus. Din care doar al doilea e adevărat.

Nu ma contrazic, doar ca eu prin "stat" inteleg tot, de la presedinte la portarul primariei, si am mai zis o data ca statul nu s-a reformat de fapt de la Ceasca incoace. Iar scuzele de genul "sefu' fura, fur si eu" functioneaza doar intr-un sistem ca asta, intr-unul normal exista varianta justitiei (mai ne-elegant zis "a da in gat" Smile ).
Rycher a scris:

Revenind la turismul românesc, Udrea a zis zilele trecute că litoralul românesc nu e competitiv și nu se prea poate face nimic deocamdată.

Intre noi fie vorba, litoralul Ro e cam de kkt fata de cel bulgaresc, grecesc sau turcesc, si ca varietate a reliefului, si ca durata a sezonului (aici nu-i includ pe bulgari), singurul lui atu ar fi sa fie ieftin... Smile Avem chestii mult mai viabile din pdv turistic care de-abia acum vad ca incep sa fie exploatate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rycher



Conectat la: 14 Feb 2006
Mesaje: 4719
Locatie: București sau Oradea

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 10:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bnt a scris:


intr-unul normal exista varianta justitiei


Adică exact varianta care merge cel mai prost la noi după șase ani cu marele luptător anti-corupție (pentru prostime și pentru cei care pun botul în general), băsescu.


bnt a scris:
Intre noi fie vorba, litoralul Ro e cam de kkt fata de cel bulgaresc, grecesc sau turcesc, si ca varietate a reliefului, si ca durata a sezonului


Ba litoralul românesc e superb și e mai special. Hai să ne imaginăm dacă un astfel de litoral (sau o deltă cum avem noi), s-ar afla în Austria, de exemplu. Păi cred că toată Austria s-ar întreține numai din exploatarea litoralului sau deltei, la cum știu cei de acolo să facă bani din orice petec de pământ. Dar guvernul nostru mai bine taie la pensii și salarii, decât să scoată bani cu cap. E mai simplu să decretăm că litoralul e necompetitiv decât să facem cu adevărat ceva.
Hai să-ți spun ceva, la noi în acest moment guvernul e cel care stă la întins mâna, nu poporul. Stă la întins mâna să primească de la fmi și de la pensionari, mai mare rușinea. În locul lui Boc și al celorlalți mi-ar crăpa obrazul de rușine să aștept să-mi dea babele și moșii bani. Guvernul e grasul care s-a urcat pe umerii poporului.

_________________
Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DNA



Conectat la: 22 Noi 2005
Mesaje: 2255
Locatie: În creierul meu

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 10:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Au mai trecut câteva zile, iar pe lăbăreala asta de topic se tot lățește propaganda postacilor galbeni și roșii.

Daca ar fi ceva nou, interesant, incitant, poate că ar mai fi digerabil, dar când văd cu câtă nonșalanță se iau în gură regurgitările vuvuzelelor tv și apoi se scuipă aici, așa mă apucă un sictir ....

Postacilor, fiți bre mai deștepți, măcar din decență !
Noi vrem respect băi postacilor, în puii mei, la naiba !

Vrem să veniți și cu producții originale, rod al scremerii căpșoarelor voastre.
Nici aici nu vreți să scăpăm de colective retard zone ?

Ok, poate că mai trebuie să discutăm pe alte topicuri, cu titluri mai puțin cretine.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rycher



Conectat la: 14 Feb 2006
Mesaje: 4719
Locatie: București sau Oradea

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 10:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DNA a scris:
regurgitările vuvuzelelor tv


Ia uite cine vorbește! Unul care vine cu exprimările lui Cristoiu Laughing

_________________
Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bnt



Conectat la: 02 Ian 2005
Mesaje: 1074

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 11:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rycher a scris:

Ba litoralul românesc e superb și e mai special.

Glumesti, nu-i asa? Laughing
Uite aici chestii superbe. Si mai speciale Smile :
http://www.youtube.com/watch?v=SLrTPib3VrE&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=CV528_xgYh0
...si gandeste-te ca astea doua-s la o aruncatura de bat (ma rog, exagerez un pic Smile ) de cate-o cabana, adica foarte accesibile.
PS: pacat ca Marele Grohotis e in ceata in filmuletu' asta, da' (daca nu-l stii) gasesti usor niste poze facute pe vreme mai buna ca sa-ti dai seama ca nu-i numit asa la plezneala Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DNA



Conectat la: 22 Noi 2005
Mesaje: 2255
Locatie: În creierul meu

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 11:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rycher a scris:
Unul care vine cu exprimările lui Cristoiu Laughing


Cristoiu vine cu exprimările mele, stimabile !
Când eu îl făceam cretin pe Voiculescu și pe fanii lui, Cristoiu era maestrul, iar voi vă uitați la el ca broasca la arcul voltaic.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alexx



Conectat la: 04 Iul 2007
Mesaje: 1116
Locatie: Bucuresti

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 11:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DNA a scris:
Daca ar fi ceva nou, interesant, incitant, poate că ar mai fi digerabil, dar când văd cu câtă nonșalanță se iau în gură regurgitările vuvuzelelor tv și apoi se scuipă aici, așa mă apucă un sictir ....

Pai da-i drumul de pe aici, ca oricum altceva decat posturi TV si vuvuzele TV nu stii sa zici, decat poate 'Bravo Base'. Tu esti cel monoton care regurgiteaza. Nu ca m-as astepta sa-ti dai seama de asta...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DNA



Conectat la: 22 Noi 2005
Mesaje: 2255
Locatie: În creierul meu

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 12:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alexx a scris:

Pai da-i drumul de pe aici


O să plec când și dacă am eu chef, moncher.
Între timp, îmi dai voie să îmi bat joc de fanii vuvuzela TV ?

Te rog frumos !!!!
Doar un pic !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alexx



Conectat la: 04 Iul 2007
Mesaje: 1116
Locatie: Bucuresti

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 12:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poti sa faci ce vrei, din partea mea. E o tara (oarecum) libera. Dar tu erai cel care spunea ca pleaca, ca dupa aceea sa revii pentru a comenta.

Ai niste exprimari cel putin curioase, pentru cei care nu sunt familiarizati cu jargonul basist. Cine e vuvuzela TV? Daca incerci sa jignesti, macar fa-o pe intelesul tuturor, iar apoi cine se va simti vizat poate va fi jignit, desi e greu sa te simti atins de lucruri atat de puerile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DNA



Conectat la: 22 Noi 2005
Mesaje: 2255
Locatie: În creierul meu

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 12:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alexx a scris:

Cine e vuvuzela TV?


Oh, sfântă candoare ...
De parcă tu nu ai ști Laughing
Sau poate că chiar nu știi Rolling Eyes

Vuvuzela TV este o grupare de televiziuni axate pe dezimformare, propagarea de minciuni și ce să o mai lungim, specialiste în comisul sexului oral la distanță.

Vuvuzela TV = Realitatea TV + Antena 3 + OTV.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rycher



Conectat la: 14 Feb 2006
Mesaje: 4719
Locatie: București sau Oradea

MesajTrimis: Sam Iul 31, 2010 12:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DNA a scris:

Vuvuzela TV = Realitatea TV + Antena 3 + OTV.


Corect, și B1 TV e singura televiziune liberă Laughing

Apropos, acum și OTV e anti-băse? Shit! gata, nu mai merg băselu și boc la otv să vorbească poporului?
Deci practic au mai rămas doar B1 tv și taraf TV televiziuni libere, restul sunt aservite puterii. Pardon, opoziției. M-am încurcat, am uitat că mai nou televiziune liberă e televiziunea care laudă puterea, iar televiziune aservită e televiziunea contra puterii. Așa e.

_________________
Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pubela Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 107, 108, 109  Urmatorul
Pagina 68 din 109

 
Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community