Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004 Mesaje: 88 Locatie: Cluj
|
Trimis: Mie Ian 12, 2005 9:39 am Titlul subiectului: Folie fonoabsorbanta pentru izolarea caroseriilor |
|
|
Vand folie fonoabsorbanta pentru izolarea caroseriilor.
Caracteristici:
placi de 550X250X2 mm acoperita cu foita de Aluminiu,
super flexibila, adeziv puternic, se poate vopsi.
Pret: 35 Euro/ pachet, 1 pachet = 4 coli...
Comanda poate fi onorata in max 4 zile.
_________________ THINK PINK!!! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Ian 12, 2005 9:39 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
fuscobal

Conectat la: 27 Mai 2004 Mesaje: 415 Locatie: Bucuresti, Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 12, 2005 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Suna bine si e cam de 4-5 ori mai putin ca Dynamat. Intrebarea e, ai pus pe vreo masina ? Cum se comporta ? Daca ai, pune te rog pe forum si o fisa cu specificatii tehnice, cum are Dynamat !
_________________ HU, 3-way components, one subwoofer, 3 amplifiers (Look mama : no rear speakers > u can actually listen to music without 'em ) |
|
Sus |
|
|
sfigmo

|
Trimis: Mie Ian 12, 2005 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
din pacate nu am caracteristici tehnice precum are dynamat...pot sa spun ca rezista la temperaturi intre -35 si 80 grade celsius si pe durata scurta pana la 110 asta in cazul in care necesita incalzire la aplicare.adezivul este puternic si se lipeste pe orice fel de material, rezistenta in timp data de producator este minim 6 ani cu o aplicare corecta (care e simpla),cam asta e...exista si fara folie de aluminiu placi de 500 X1000 X1mm tot autoadeziva cu aplicare la cald pe portiuni ondulate la 13 euro placa...cam asta e...inca nu am pus efectiv pe masina sa ii vad efectul dar pare a fi ok si mult mai buna decat ce am folosit pana acum de la alte firme (nu dynamat)...bafta
|
Sus |
|
|
MadCow
Conectat la: 21 Oct 2004 Mesaje: 38
|
Trimis: Mar Ian 18, 2005 3:07 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
ma intereseaza cum se pot izola portierele de la o Vectra A. Ce-mi poti oferi? cum se aplica respectivul produs, pret total (la 2 portiere).
|
|
Sus |
|
|
sfigmo

|
Trimis: Joi Ian 20, 2005 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
La Vectra A e chiar simpla aplicarea foliei...pe portiera sunt destul de multe gauri prin care ai acces sa lipesti folia respectiva...Se aplica usor.Trebuie degresata suprafata pe care urmeaza sa aplici si apoi lipesti folia...ea este autoadeziva si se muleaza pe indoiturile tablei...eu estimez ca doua usi de vectra ar manca aproximativ 2.5 mp pentru izolat panoul exterior si cel interior.e recomandat sa dai apoi cu plasticizant pentru a umple si zonele unde nu poti ajunge sa lipesti folia.acesta se aplica ori cu pensula ori prin suflare cu un compresor...depinde cine ti le face...costul e 2.5X35 = 87.5 euro +plasticizant (400.000 2 litri )...bafta
|
Sus |
|
|
MadCow
Conectat la: 21 Oct 2004 Mesaje: 38
|
Trimis: Joi Ian 20, 2005 10:19 pm Titlul subiectului: a |
|
|
nu poti pune o poza cu produsul? ca nu inteleg cum arata folia aia.
Tu esti din Bucuresti? Daca o sa vin eu p-acolo mi-o poti monta tu? cat ma costa montajul?
|
|
Sus |
|
|
sfigmo

|
Trimis: Joi Ian 20, 2005 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am poze cu produsul...dar imagineaza-ti o coala de hartie de 550X250 mm de 2mm grosime...este de fapt un produs bituminos care pe o parte are un strat de aluminiu subtire si pe cealalta parte este adeziv...se aplica pur si simplu pe tabla dupa ce ai degresat tabla...o lipesti pur si simplu...din pacate eu sunt din cluj nu din bucuresti...manopera pentru izolare nu e foarte mare...nu stiu sa iti spun cat poate costa...e vorba de cateva ore de lucru doar...cel mai ieftin e sa iti faci tu usile...nu emare branza si ai de desfacut 6 suruburi la fiecare panou si inca 3 cele de difuzoare...in momentul in care ai folia in mana stii ce trebuie sa faci cu ea...daca ai rabdare si vrei sa faci o treaba si mai buna ai putea sa iti desfaci si macaralele de la geamuri ,yale, chedere etc., sa lipesti si pe unde nu iti intra mana din cauza lor...e doar o chestie de curaj...bafta
|
Sus |
|
|
IM

Conectat la: 09 Mar 2004 Mesaje: 519 Locatie: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Vin Ian 21, 2005 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aceasta este folia despre care vorbeste Sfigmo
Description: |
|
Filesize: |
150.55 KB |
Viewed: |
284 Time(s) |

|
_________________ "Music expresses that which can not be said and on which it is impossible to be silent" - Victor Hugo
www.puremusic.ro |
|
Sus |
|
|
IM

Conectat la: 09 Mar 2004 Mesaje: 519 Locatie: Drobeta Turnu Severin
|
|
Sus |
|
|