Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
catalinmetal
Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 26, 2010 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
pt mine, in materie de lampa, Jadis este the king!!! as putea spune ca, pt mine, Jadis este un fel de Naim pe lampi! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Aug 26, 2010 4:26 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
cosminbro
Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 26, 2010 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
catalinmetal a scris: | pt mine, in materie de lampa, Jadis este the king!!! as putea spune ca, pt mine, Jadis este un fel de Naim pe lampi! |
prin deducere, pentru tine Naim este the king pe tranzistori ! _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633 |
|
Sus |
|
|
catalinmetal
|
Trimis: Joi Aug 26, 2010 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai asta banui ca era clar! the king, ca sa traduc totusi si sa nu ramana asa cu o conotatie mistica, pt ca nu e cazul, inseamna referinta.
pt mine, referinta pt electronice pe lampa este Jadis, cum referinta pt tranzistorizate o reprezinta Naim. ambele branduri imi aduc acel "juice" si flow muzical de neoprit, indiferent de genul muzical redat, chiar daca din constructii diferite...
in plus, si la Jadis, ca si la Naim, produsele entry aduc ascultatorului, la bani decenti, o "felie" din filosofia brandului, aduc adictia, daca esti pe aceeasi lungime de unda, si, la produsele mid-range sau de top, pur si simplu involvingul este maximal.
luati acestea, ca o parere personala, formata in ultimii ani de "sculofilie". |
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
Conectat la: 27 Ian 2010 Mesaje: 701 Locatie: București
|
Trimis: Joi Aug 26, 2010 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
prin referință înțelegi nivel 0 (care acceptă +1, +2 și -1, -2 etc) sau +∞ ? |
|
Sus |
|
|
MarianS
Conectat la: 27 Ian 2009 Mesaje: 1277 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 26, 2010 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
As zice ca totul tine de ceea ce ascultam. Unele branduri presteaza bine pe rock, metal, etc. Altele pe clasica, jazz.
Este greu sa gasesti ceva universal valabil, care sa cante bine orice. Undeva se va face un compromis !
Totul, dar absolut totul tine de gustul fiecaruia si de suma pe care este dispus sa o investeasca in "sculofilie", asa cum s-a mai zis. _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
cosminbro
|
Trimis: Joi Aug 26, 2010 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
MarianS a scris: |
Este greu sa gasesti ceva universal valabil, care sa cante bine orice. |
Eu am gasit, se numeste Accuphase. Inclin sa cred ca si tu ai gasit _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
stan
Conectat la: 06 Apr 2010 Mesaje: 13
|
Trimis: Dum Aug 29, 2010 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
MarianS a scris: | JADIS este Accuphase-ul francezilor |
Aaaaaa, Nuuuuuuuuu! Nu e posibil! Accuphase e unic, inegalabil! Nici macar nu va ganditi ca se poate ceva pe-aproape! _________________ A_cu frumos
A_cu frumoooos
Cu acele-ti fasnete
Pe noi tu ne-ai hipnotizat
Cu auriu si ace
A_cu frumos
A_cu frumooos
Cu acele-ti fasnete.... |
|
Sus |
|
|
cosminbro
|
Trimis: Dum Aug 29, 2010 5:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
stan a scris: | MarianS a scris: | JADIS este Accuphase-ul francezilor |
Aaaaaa, Nuuuuuuuuu! Nu e posibil! Accuphase e unic, inegalabil! Nici macar nu va ganditi ca se poate ceva pe-aproape! |
Nun esti departe de adevar, daca luam in serios ce spui ! _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
stan
|
Trimis: Dum Aug 29, 2010 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
PUNCT!!!!!! _________________ A_cu frumos
A_cu frumoooos
Cu acele-ti fasnete
Cu auriu si ace
A_cu frumos
A_cu frumooos
|
Sus |
|
|
stan
|
Trimis: Dum Aug 29, 2010 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cosmine, cred ca esti foarte fericit cind ai o scula ca Accu. Nu trebuie sa-ti fie rusine, stii cum e, finaly dinamica conteaza! _________________ A_cu frumos
A_cu frumoooos
Cu acele-ti fasnete
Cu auriu si ace
A_cu frumos
A_cu frumooos
|
Sus |
|
|
MarianS
|
Trimis: Dum Aug 29, 2010 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
stan a scris: | Aaaaaa, Nuuuuuuuuu! Nu e posibil! Accuphase e unic, inegalabil! Nici macar nu va ganditi ca se poate ceva pe-aproape! |
Stane, nu stiu ce sa spun, daca zici tu, asa o fi ! _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
24fret
Conectat la: 17 Mar 2008 Mesaje: 430 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu am mai vazut pe nici un forum atatea balarii. |
|
Sus |
|
|
catalinmetal
|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 11:04 am Titlul subiectului: |
|
|
intr-adevar, accu e unic, chiar si inregistrarile proaste vor suna bine, "cosmetizate" la greu... |
|
Sus |
|
|
MarianS
|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
catalinmetal a scris: | intr-adevar, accu e unic, chiar si inregistrarile proaste vor suna bine, "cosmetizate" la greu... |
Nu sunt de aceeasi parere cu tine. Se poate demonstra cu usurinta contrariul. Cu toate acestea, daca te face fericit, fie cum zici tu _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
cosminbro
|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
catalinmetal a scris: | intr-adevar, accu e unic, chiar si inregistrarile proaste vor suna bine, "cosmetizate" la greu... |
Asa se intampla cand pe unii ii roade invidia.
Hai sa ti-o spun, poate nu ti-a zis nimeni:
Naim nu se va ridica NICIODATA la nivelul Accuphase !
La nici un capitol !
Nici nu suporta comparatie, e ca si cum ai compara o masina obisnuita cu un Rolls Royce !
Dar tu fireste ca poti sa aberezi linistit despre magiile Naim, oricum eu unul nu dau doi bani pe aparatele alea !
Cine vrea sa se convinga cu propriile urechi de diferente, este liber sa se duca la ambii dealeri sa asculte ! _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
|