Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Perfect ! nu mai ramane decat sa stabilim data, ora si locul.
Invitatia este inca valabila pentru oricine !
P.S. Atentie ! Se plateste nemteste, nu va faceti iluzii !  _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 9:31 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Alexx

Conectat la: 04 Iul 2007 Mesaje: 1107 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
cosminbro a scris: | Perfect ! nu mai ramane decat sa stabilim data, ora si locul.
Invitatia este inca valabila pentru oricine ! |
Topicul Jadis a fost facut zdrente. Varza cu carne. Jumari cu orez. N-ar merge mai bine la cafenea un topic cu subiectul asta? Cu intalnirea, adica. |
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alexx a scris: |
Topicul Jadis a fost facut zdrente. Varza cu carne. Jumari cu orez. N-ar merge mai bine la cafenea un topic cu subiectul asta? Cu intalnirea, adica. |
Cred ca mai mult a avut de suferit topicul Accuphase, nu crezi ?
P.S. Am deplasat deja subiectul de conversatie la Cafenea _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
MarianS

Conectat la: 27 Ian 2009 Mesaje: 1277 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi-ar fi placut sa-i invitam atat pe Jack cat si pe Iura
Cred, totusi, ca nu este posibil  _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
MarianS a scris: | Mi-ar fi placut sa-i invitam atat pe Jack cat si pe Iura
Cred, totusi, ca nu este posibil  |
Si eu as cumpara ambele firme, nu insa si forumul. Am glumit desigur  _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007 Mesaje: 1341 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
cosminbro a scris: | Inca ceva, eu am puterea sa trec peste toate gunoaiele care s-au scris despre mine, sa trec peste orice jignire sau insulta - voi care va simtiti in cauza aveti asa ceva?
Spre exemplu, am putea organiza o iesire in oras, la o bere, sa ne cunoastem in persoana. Care subscrie ? |
Plus unu...  _________________ dealer audio
When sound becomes music !? |
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
MarianS a scris: | Daca as fi in locul lui Cosmin as fi deschis la orice comparatie directa cu orice alt integrat. |
Evident ca sunt deschis la orice comparatie 1/1, cu cateva constrangeri desigur care includ in primul rand de selectia "audientei".  _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
stan
Conectat la: 06 Apr 2010 Mesaje: 13
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 2:45 am Titlul subiectului: |
|
|
domnujim
In locul tau as lasa ochii-n pamant de rusine! Ai fost facut de ras de o asemenea somitate!
Bravo Cosmine! Da-i 'nainte ca bine le zici! Ai toata sustinerea si admiratia mea! Nu ezita sa-mi ceri sprijinul! In fiecare dimineata ma trezesc gandindu-ma cand voi reusi si eu sa ma catar atat de sus ca tine. Te rog eu frumos, nu te mai cobari! _________________ A_cu frumos
A_cu frumoooos
Cu acele-ti fasnete
Pe noi tu ne-ai hipnotizat
Cu auriu si ace
A_cu frumos
A_cu frumooos
Cu acele-ti fasnete.... |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 2:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Am sii eu o intrebare user STAN ... Ai cumva vreo frustrare din copilarie ? Nu imi explic comportamentul si cuvintele tale sincer ... _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
Anunturi de Publicitate ! |
|
Sus |
|
|
MarianS

Conectat la: 27 Ian 2009 Mesaje: 1277 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 7:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Stai linistit razvanvrs, rolul lui stan este numai sa faca flame. Este o clona, nimic mai mult. _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 8:02 am Titlul subiectului: |
|
|
o clona cu mari erori genetice  _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 11:54 am Titlul subiectului: |
|
|
djradu2004 a scris: | Daca ar fi sa sustina 500W peak la 1 ohm ar trebui sa atarne la kg cel putin cam cat un Accuphase A-60 (45,1kg), care sustine 480W peak la 1 ohm, nu 6,4kg cat are micutul Nait 5i.
Cand spuneam ca Naim oricum ai spune nu e in aceeasi liga cu Accuphase unii se suparau repede! Pacat ca nu putem fi obiectivi! |
dj, compari nait 5i de 1k eur cu un final de peste 10k eur.
HALAL OBIECTIVITATE!!!
compara cucufaze de varf cu NAP300/NAP500 si apoi mai vorbim de putere reala nu specificatii! |
|
Sus |
|
|
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 12:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
bibi.audiofil a scris: | catalinmetal a scris: | lasand gluma la o parte, mai acum vreo 2-3 ani, naitul 5i nu avea probleme in a duce nici o boxa high-end. |
Cu tot respectul pentru tine, Naim și pentru cei care îl distribuie în România dar Nait 5i nu m-a convins că poate conduce cum trebuie boxe Sonus Faber începînd de la Cremona Auditor în sus (cum nu m-a convins nici XS-ul). Cu Toy are un matching foarte bun, cu celelalte gîfîie.
Îți înțeleg subiectivismul (la fel cum pot să-l înțeleg și pe cel al interlocutorilor tăi) dar exagerările (de oricare parte a baricadei) dau o notă hilară discuției. |
bibi, ma mira ca tocmai tu citesti printre randuri, desi te stiam obiectiv 110%.
afirmatiile cu dusul oricarei boxe high-end dateaza de la inceputurile topicului cu naim, nu le-am scris eu... si nici nu am sustinut vreodata ca acest micutz ar face mai mult decat poate!
in plus, unde ai vazut ca am zis eu ca 5i duce seria cremona?! eu am zis MEREU ca pt seria Cremona trebuie MINIM supernait!
cand am zis boxe de 3 ori mai scumpe m-am referit la porcii mei de aproape 3k eur, sau la un proac d15/d18, cu care, chiar daca nu se potriveste tonal in opinia mea, macar le duce.
in plus, sa iti reamintesc ce mi-ai spus cand ai venit la mine si ai ascultat 5i pe 2/3? "le duce bine 5i-ul asta!" sau cam asa ceva...
ma asteptam ca "speculatiile" sa vina din alte parti, de la tine nu! faptul ca imi plac sculele naim nu ma face sa cred sau sa spun ca orice scula naim este mama sunetului, insa accept comparatiile fair! pana face accu un integrat de 1k (de fapt pana il vinde cu 1k, ca preturile din EU sunt umflate artificial) nu am comparatie pt acest micut pe care TOTI cei care blameaza soundul naim l-au auzit ca SINGUR exemplu.
pacat, aveam convingerea ca citesti serios ce se scrie si nu arunci afirmatiile pana nu te documentezi 100%. sunt convins insa ca a fost o scapare nicicum o afirmatie intentionat eronata cum fac atatia altii... |
|
Sus |
|
|
djradu2004
Conectat la: 14 Ian 2004 Mesaje: 793 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Catalinmetal, din moment ce atat Accuphase cat si Naim prin specificatiile sale ne furnizeaza aceasta informatie, unul din ele livrand 480W peak iar celalalt 500W peak e normal sa iti treaca prin cap o comparatie, chiar daca din punct de vedere al pretului e absurd.
Nu e vina noastra ce ne trec prin cap tot felul de comparatii, mai mult sau mai putin absurde, ci a producatorului prin ceea ce declara in fisele tehnice!
Asadar depinde de fiecare firma cu isi da specificatiile! _________________ What one individual considers great sound can differ from another’s perspective! |
|
Sus |
|
|
greierasul

Conectat la: 21 Dec 2003 Mesaje: 2493 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
djradu2004 a scris: | greierasul a scris: | Accuphase E-560 este un amplificator destul de bun, iar clasa A ii da si mai multa savoare, asta e cert, dar intrebarea fireasca ar fi: se poate face un amplificator echivalent ca performante dar care sa coste 2.000 de euro in loc de 8.000 euro ?  |
Greierasule, tu esti in masura sa ne luminezi mai bine!
Pana una alta noi te asteptam cu preul ala Accufaze ca ti-am zis ca am nevoie.
Acum e nasoala treaba ca au scos astia preul asta de 27.000 Euro
http://accuphase.com/model/c-3800.html si nu stiu daca iti mai iese clona la doar "300 euro".
Lasand gluma, pana la urma ai reusit sa faci un preamplificator? |
Preamplificatorul e deja istorie, acum aproape am definitivat amplificatorul, daca reusesc pana in iarna il am gata asamblat. Probabil ca il voi fixa undeva la 2x70...100 W in 8 ohm.Pe bune vrei un preamplificator excelent ? Daca nu glumesti ti-l fac doar cu pretul pieselor. Am si o carcasa acceptabila , ieftina, macar pana te-ai hotari daca-ti place cum suna. Eu zic ca o sa ramai fara plombe in guritza. Piesele te-ar costa undeva intre 200-300 de euro. |
|
Sus |
|
|
|