Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
djmk1988
Conectat la: 21 Iul 2006 Mesaje: 642 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 7:30 pm Titlul subiectului: Revox A77 probleme |
|
|
Am scos de la naftalina batranul magnetofon Revox A77 Mk4, i-am dat drumul dar nu mai mentine comenzile la banda. Are cineva idee ce ar putea fi? Nu dispun nici de schema si nici de timpul necesar sa il iau la o revizie. _________________ Analog is Music, Digital is mathematics |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 7:30 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
philipo4you
Conectat la: 18 Feb 2009 Mesaje: 16 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
verifica sistemul optic de prezenta a benzii. Este un led si un receptor in infrarosu de o parte si de alta a traseului benzii. Sistemul ala face si autostopul |
|
Sus |
|
|
djmk1988
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Becul este lipsa, deci nu ar trebui sa fie problema aici, atata timp cat nu ajunge lumina la receptor. _________________ Analog is Music, Digital is mathematics |
|
Sus |
|
|
clauelf

Conectat la: 17 Iul 2007 Mesaje: 312 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca led-ul este lipsa, comenzile trebuie sa mearga normal dar nu mai functioneaza autostopul. Cred ca buba este undeva pe placa de comenzi logice, sau placa de tape control. Inlocuieste de pe aceste placi toti electroliticii de culoare aurie FRAKKO, au fost o calamitate acesti condensatori pe Revox A77 si B77. |
|
Sus |
|
|
djmk1988
|
Trimis: Joi Sep 02, 2010 12:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Mersi de sfat, Clauelf, voi vedea cum imi rezerv ceva timp sa inlocuiesc acei condensatori, mentionez ca magul vreau doar sa il stiu acolo functional, intre timp m-a corupt pc-ul si am deja in el toata muzica care imi place, m-a plictisit destul ritualul de montat rolele pe mag. Va multumesc de sprijin si..o toamna placuta tuturor!  _________________ Analog is Music, Digital is mathematics |
|
Sus |
|
|
|