Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 02, 2010 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu, este cu 2 sloturi interne. L-am luat pe acesta cu titlu experimental mai mult, am vrut sa vad cum se comporta - si sunt foarte multumit.
Este vorba despre modelul Synology DS210 - care nu e nici scump.
Asa de multumit sunt ca o sa cumpar si modelul mare, cu 5 HDD si anume DS1010+. Bineinteles "umplut" full cu 5 HDD-uri SATA de 2 TB fiecare - la 7200 rpm. _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Sep 02, 2010 10:07 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
razvanvrs

|
Trimis: Joi Sep 02, 2010 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uita-te la link-ul trimis, pare foarte interesant sincer ! _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
Anunturi de Publicitate ! |
|
Sus |
|
|
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
razvanvrs

|
Trimis: Joi Sep 02, 2010 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mda, acum am observat si eu, din nefericire modelele noi nici nu prea sunt pe la noi, trebuie luate de afara, DS411+ este super ok pentru ce as avea nevoie eu de exemplu si vad ca la noi exista modelul anterior DS 410 _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
|
Sus |
|
|
razvanvrs

|
Trimis: Joi Sep 02, 2010 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exista insa mai scump ca afara cu 40% . . . Hmmm _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
|
Sus |
|
|
vizitator
Conectat la: 29 Apr 2008 Mesaje: 817 Locatie: focsani
|
Trimis: Joi Sep 02, 2010 10:37 pm Titlul subiectului: opinie |
|
|
MarianS a scris: | Sistemul meu este format din:
1. Surse:
a. Pick-up VPI Scout / doza Benz Micro SL
b. Accuphase DP-500
2. Preamplificator:
a. Accuphase C-2410
b. Accuphase AD-2810 (Phono)
3. Amplificator:
Accuphase P-7100
4. Boxe:
Sonus Faber Amati Anniversario
Cablurile de curent, 2 buc interconnect balansate, cele de boxe sunt confectionate DIY.
Sistemul s-a completat cu diversele elemente pe parcurs. Am ajuns la un echilibru tonal de care sunt multumit.
Imi doresc sa fac, totusi, anumite comparatii intre Amati si Opera Malibran. Imi plac ambele branduri. Nu am fost niciodata orbit de anumite branduri. Alegerea mea s-a bazat pe perceptia vis-a-vis de sunetul obtinut. |
Accuphase P-7100 e la polul opus parerii tale de acum cateva luni. Ce s-a intamplat oare de ai ales exact modelul dat de mine ca ex in acel moment?  |
|
Sus |
|
|
vizitator
Conectat la: 29 Apr 2008 Mesaje: 817 Locatie: focsani
|
Trimis: Joi Sep 02, 2010 10:47 pm Titlul subiectului: opinie |
|
|
catalinmetal a scris: |
pana am sa vad un DIY-er care face chestii MULT mai bune - pe criterii de sunet - decat firmele consacrate la aceasi bani, sau unii care la astfel de "taclale" se dau zmei dar nu vin cu o propunere corecta de a veni cu un produs de-al lor comparativ intr-un test 1 la 1, sincer astfel de pareri mi se par strict rau-voitoare, si auto-incurajatoare, de genul tipic romanesc, las' ca eu pot mai mult si pe mult mai putini bani.
|
Ex. lui Nelson Pass (care se considera un DIY-er in materie de boxe) era cu doar doua randuri mai sus , dar e greu de vazut in ansamblu daca nu scoti "ochelarii de cal ". Restul concluziilor sunt in consecinta.  |
|
Sus |
|
|
MarianS

Conectat la: 27 Ian 2009 Mesaje: 1277 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 02, 2010 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe vremea aceea foloseam E-560 pe aceleasi boxe Amati Anniversario. Cu toate ca E-560 s-a dovedit un amplificator de toata isprava, simteam nevoia de mai mult control in special la la pasajele unde predominau joasele. A nu se uita ce monstrii de boxe erau legate la amp. _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
MarianS

|
Trimis: Joi Sep 02, 2010 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Accuphase P-7100 isi dubleaza puterea la scaderea impedantei cu fiecare ohm, ajungand la 1000 W/canal pentru o impedanta de 1 ohm  _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
stan
Conectat la: 06 Apr 2010 Mesaje: 13
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
MarianS a scris: | Accuphase P-7100 isi dubleaza puterea la scaderea impedantei cu fiecare ohm, ajungand la 1000 W/canal pentru o impedanta de 1 ohm  |
Asta inseamna ca e nelimitat in scurt! Cine se baga sa caculeze limita? Cine masoara? _________________ A_cu frumos
A_cu frumoooos
Cu acele-ti fasnete
Pe noi tu ne-ai hipnotizat
Cu auriu si ace
A_cu frumos
A_cu frumooos
Cu acele-ti fasnete.... |
|
Sus |
|
|
MarianS

|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 7:28 am Titlul subiectului: |
|
|
stan a scris: | MarianS a scris: | Accuphase P-7100 isi dubleaza puterea la scaderea impedantei cu fiecare ohm, ajungand la 1000 W/canal pentru o impedanta de 1 ohm  |
Asta inseamna ca e nelimitat in scurt! Cine se baga sa caculeze limita? Cine masoara? |
Daca nu crezi poti citi: http://www.accuphase.com/cat/p-7100_e.pdf
Te asigur ca cei de la Accu respecta specificatiile tehnice. Eu am auzit P-7100 in foarte multe configuratii de boxe, cu care s-a descurcat fara probleme si a cantat muzica.  _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009 Mesaje: 901 Locatie: Cluj
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 8:05 am Titlul subiectului: |
|
|
dinica a scris: |
Obuzel, nu prea inteleg rolul comentariului...
1. Fac eu in postul meu o comparatie cu brand-uri de 'nivel mondial' asa cum zici tu.
2. Cand ai pus link cu Magico te-ai ghidat si dupa altceva decat dupa poze? Ai ascultat boxele, etc; sau treci si tu in barca celor care emit judecati dupa poze si tasteaza fara sa spuna nimic.
3. Cand faci afirmatiile despre Sonus Faber te bazezi pe ceva? Ai facut o monitorizare comparata a vanzarilor la nivel mondial sau detii informatii care noua celorlalti ne scapa?
4. Stiu ca esti posesor de Paradigm asa ca am sa ma abtin sa comentez acest brand.  |
Dinica,
1. Nu am spus nimic despre branduri mondiale, am spus doar ca in lumea mai larga decat Peninsula Italica se folosesc solutii constructive pe care unii incearca sa dea impresia ca ei le-au descoperit.
2. Afirmatia mea nu avea absolut nici o legatura cu sunetul. Deci pozele si planurile constructive erau suficiente.
3. Afirmatia mea nu a avut absolut nici o legatura cu vanzarile.
4. Poti comenta Paradigm ca nu ma supar. Daca doresti le comentez si eu. Am amintit Paradigm intrucat stiu putin mai multe despre produsele lor. |
|
Sus |
|
|
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 10:23 am Titlul subiectului: Re: opinie |
|
|
vizitator a scris: | catalinmetal a scris: |
pana am sa vad un DIY-er care face chestii MULT mai bune - pe criterii de sunet - decat firmele consacrate la aceasi bani, sau unii care la astfel de "taclale" se dau zmei dar nu vin cu o propunere corecta de a veni cu un produs de-al lor comparativ intr-un test 1 la 1, sincer astfel de pareri mi se par strict rau-voitoare, si auto-incurajatoare, de genul tipic romanesc, las' ca eu pot mai mult si pe mult mai putini bani.
|
Ex. lui Nelson Pass (care se considera un DIY-er in materie de boxe) era cu doar doua randuri mai sus , dar e greu de vazut in ansamblu daca nu scoti "ochelarii de cal ". Restul concluziilor sunt in consecinta. :roll: |
vizitator, pe cuvant, unde dai si unde crapa, eu nici macar nu ma referam la cele scrise de tine, am invatat sa te evit de mult timp, spui numai tampenii si te bagi ca musca in acea parte a calului care nu miroase prea incurajator, daca tot iti plac aceste animale, cu sau fara "ochelari"
din poze si din scheme nu se face audiofilia, asa ca sincer, nu te mai obosi sa dai reply la ce scriu eu, ba, mai bine, nici macar nu mai citi ce scriu eu, ignora-ma complet, iti faci in primul rand tie un bine... consider ca, din posturile tale de pana acum, nu prea ai habar de sunet asa ca, ignora-ma ca sa te pot ignora si eu similar. |
|
Sus |
|
|
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
MarianS a scris: | Accuphase P-7100 isi dubleaza puterea la scaderea impedantei cu fiecare ohm, ajungand la 1000 W/canal pentru o impedanta de 1 ohm :!: |
si totusi, comparativ cu intergatul 560, in acelasi conditii, mie mi-a parut ca mai degraba strica sunetul. stiu, o sa imi replici ca nu avea pre-ul sau atunci, insa crede-ma stiu ce inseamna sa adaugi un final unui integrat, de la acelasi brand, si efectul nu ar trebui sa fie de factura asta...
dar, sa ne minunam de performantele de pe hartie, si sa ascultam relaxati cu specificatiile in brate!
cand ni se pare ca se mai pierde cate ceva, si anume pe ici pe colo, prin partile esentiale, reluam lectura specificatiilor, pt re-ghidarea simturilor pe calea cea buna, cea a cheltuielilor fara sfarsit!
PS: pt corectare, cred ca ai vrut sa spui ca isi dubleaza livrarea de putere cu injumatatirea impedantei, nu cu fiecare ohm, ca ar fi fost cam contra legilor electronicii
PS2: avand in vedere ca ai spus ca nu te pricepi la electronica, te incalzeste cu ceva afirmatia de mai sus? apopos de a fi riguros... |
|
Sus |
|
|
|