FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Recomandare cablu audio interconect

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
poche

Conectat la: 12 Sep 2010

MesajTrimis: Dum Sep 12, 2010 10:44 pm    Titlul subiectului: Recomandare cablu audio interconect Raspunde cu citat (quote)

La un sistem format din NAD 315BEE + Magnat Quantum 553 ce cablu audio recomadati ? Am avut un cablu no-name dar era prea lung (10 m), am pus unul mai scurt(o porcarie ordinara) si acum sunt destul de ciudat. Asa ca as vrea sa iau cat mai repede deva decent. Bugetul ar fi pana in 100 ron.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Sep 12, 2010 10:44 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004

MesajTrimis: Dum Sep 12, 2010 10:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ia cablul ala mai lung care te-a multimut si taie-ti o bucata mai mica.
poche

MesajTrimis: Dum Sep 12, 2010 10:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici ala nu era stralucit, doar ca se auzea mai bine decat actualul.
Sus
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009

MesajTrimis: Dum Sep 12, 2010 11:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chord carnival clasic este 3 euro pe metru liniar, daca te intereseaza da-mi MP
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
poche

MesajTrimis: Dum Sep 12, 2010 11:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

M-am exprimat eu prost. Am nevoie de cablu intre sursa (placa de sunet) si amplificator.
Sus
razvanvrs

MesajTrimis: Dum Sep 12, 2010 11:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai exact ce cablu, interconect analog ?
poche

MesajTrimis: Dum Sep 12, 2010 11:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, jack 3.5 mm la un capat si 2 rca la celalalt.
Sus
bmn

Conectat la: 23 Apr 2010

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2010 8:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu prea vei gasi ceva de calitate 2*rca-jack.
Eu m-am lovit de aceeasi problema si am luat un cablu bunicel interconnect rca-rca ( kimber ) si la capatul unde era nevoie de jack am luat un adaptor HAMa rca-jack si asa am rezolvat problema.
Adaptorul e cam 10 lei. Sunt 2 modele, unul care are fir prelungitor intre mufa jack si mufele rca, si altul care nu are acel cablu prelungitor ( de proasta calitate ) si e mufat direct rca-urile de jack, deci mai putine pierderi.
Ideal ar fi sa gasesti un asemenea adaptor facut profesionist, cu lipituri de calitate cu cat mai putine pierderi, dar eu unul nu am gasit asa ceva.
Avantajul adaptorului e ca poti folosi orice interconnect rca, pe viitor poti lua altul mai bun...etc
Daca se ofera vreun user de pe forum sa faca asa ceva, sar si eu cu o comanda. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
razvanvrs

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2010 9:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am nevoie de lungimea de care ai nevoie ptr astfel de cablu, pot face eu asa ceva cu mufe si cablu interconect in functie de buget, lipiturile se vor face cu argint dupa caz de la WBT sau Mundorf

Insa in bugetul de 100 ron nu te vei inscrie sincer, iti pot face oferta clara insa am nevoie de dimensiunea cablului

www.avmall.ro

poche

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2010 7:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pt sfaturi, insa raportat la sistemul pe care il am momentan, cred ca 100 ron sunt de ajuns pt un cablu, care oricum va fi mult mai bun decat ce am acum.

In legatura cu cablul rca-rca + adaptor, calitatea per total nu va fi dictata de cea mai slaba componenta, respectiv adaptorul?

Chiar nu exista ceva decent in banii astia direct rca - jack ?
Sus
codname

Conectat la: 23 Apr 2008

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2010 8:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poti gasi asa ceva la mediagalaxy
http://www.futureshop.co.uk/profigold-pga3402-35mm-jack-to-2x-rca-phono-audio-cable-12m-p-180.html
Sus
bmn

Conectat la: 23 Apr 2010

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2010 9:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adaptor rca-jack, nu ar trebui sa influenteze prea mult atata timp cat lipiturile sunt facute direct intre jack si rca. deci cea mai proasta componenta pe acolo va fi mufa jack si cea rca, altceva nu are ce, expectand bineinteles lipitura dintre ele.

mai sus am vorbit strict de adaptor, sper ca se intelege asta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
poche

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2010 10:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pana la urma mi-am luat http://www.profigold.com/en/products/?page_id=151 din Media Galaxy. Diferenta e cam marisoara, deocamdata fiind suficient pt mine. Va multumesc pentru sfaturi.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum