FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
interesant...
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 8:52 pm    Titlul subiectului: interesant... Raspunde cu citat (quote)

Desi calc pe coji de oua aici, as dori sa mi se clarifice o (sa-i zic anomalie) indusa in scriptul acestui forum Confused

Cine imi poate explica de ce, daca scriu in corpul unui mesaj "h_i_f_i_e_x_p_e_r_t" (fara liniutele underscore, intr-un cuvant, eu am scris asa doar ca sa pot scrie numele firmei) imi apare instantaneu in corpul mesajului "ofirma", iar daca scriu audioconcept apare (bineinteles) audioconcept Question Shocked Rolling Eyes Stupid

Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 8:52 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
bibi.audiofil

Conectat la: 27 Ian 2010

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 8:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ofirma

- am vrut să verific și eu Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
glucica

Conectat la: 13 Oct 2008

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tare. vad ca si la MP e la fel.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 9:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ofirma - verificam
Toader

Conectat la: 08 Feb 2008

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 9:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intradevar asa e.Nu se poate scrie fara underscore hi_fi_expert
vlad_2770

Conectat la: 21 Iun 2005

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 9:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai este o bucata de cod care verifica si daca apar anumite cuvinte ti le schimba automat. In alte parti bucata de cod are grija de fuck, sucker si alte din astea. Aici are grija sa nu apara ofirma Very Happy . Probabil s-a considerat ca este mai bine sa nu apara numele aceastei firma pe aici pentru a nu lasa loc de neplaceri. Cind nu mananci usturoi nici gura nu iti miroase Razz. Inteleapta decizie!

Oricum daca se doreste nu ai putea scrie nici h_i_f_i_e_x_p_e_r_t sau orice ai baga intre litere.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 9:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chestia asta a rămas din vremea în care anumite personaje făceau reclamă la greu aici hifiexpertului....
Sus
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 9:42 pm    Titlul subiectului: Re: interesant... Raspunde cu citat (quote)

nicu_martin a scris:
Desi calc pe coji de oua aici, as dori sa mi se clarifice o (sa-i zic anomalie) indusa in scriptul acestui forum Confused

Cine imi poate explica de ce, daca scriu in corpul unui mesaj "h_i_f_i_e_x_p_e_r_t" (fara liniutele underscore, intr-un cuvant, eu am scris asa doar ca sa pot scrie numele firmei) imi apare instantaneu in corpul mesajului "ofirma", iar daca scriu audioconcept apare (bineinteles) audioconcept Question Shocked Rolling Eyes Stupid

Nicule, poate ca ar fi fost mai simplu sa-l intrebi pe Vasile. Parca el se ocupa de administrarea acestui forum. Idea Idea Idea Mai incearca sa scrii 'dvd planet', 'real acustic', 'highend audio', etc.

PS: hi fi expert Wink

razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 11:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ofirma / check
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 11:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hi fi expert
PolyGram

Conectat la: 24 Iun 2006

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 11:51 pm    Titlul subiectului: Re: interesant... Raspunde cu citat (quote)

nicu_martin a scris:
... as dori sa mi se clarifice o (sa-i zic anomalie) indusa in scriptul acestui forum Confused

Interesant mi se pare ca tu, fost si actual moderator, nu stii.

Cine sa stie? Cine sa-ti clarifice? Un simplu membru?(inscris poate pe forum acum o saptamana)

Ti-a zis dinica: de ce nu-l intrebi pe Vasile, ca e forumul lui?

Puteai s-o faci printr-um simplu mp, dar tu ai vrut sa fii tendentios, rautacios si sa arati ca firmei audioconcept i se face o favoare, iar celelalte sunt dezavantajate. Iata formularea tendentioasa(plus iconitele de rigoare - la fel de tendentioase):

nicu_martin a scris:
... iar daca scriu audioconcept apare (bineinteles) [/color]audioconcept Question Shocked Rolling Eyes Stupid

Cum adica BINEINTELES?

La fel de BINEINTELES este sa scrii si numele altor firme si sa apara numele acelor firme

dinica a scris:
Nicule, poate ca ar fi fost mai simplu sa-l intrebi pe Vasile. Parca el se ocupa de administrarea acestui forum. Idea Idea Idea Mai incearca sa scrii 'dvd planet', 'real acustic', 'highend audio', etc.

PS: hi fi expert Wink

Eu cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze - BINEINTELES

BINEINTELES ca o sa-mi stergi postarea (CARE n-o sa apara - bineinteles - nici macar la pubela(ca toate postarile mele care nu-ti convin) si - bineinteles - ma vei atentiona ca ma iau de tine - si ca n-am acest drept. Bine ca ai tu dreptul - bineinteles - sa te iei de O FIRMA anume.

PS: cum ai aflat de ''anomalie''? de la HI FI EXPERT? Shocked
A aparut HI FI EXPERT si nu OFIRMA Question Shocked Rolling Eyes Stupid

BINEINTELES ca a aparut HI FI EXPERT. Wink

PolyGram

Conectat la: 24 Iun 2006

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 11:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vlad_2770 a scris:
Oricum daca se doreste nu ai putea scrie nici h_i_f_i_e_x_p_e_r_t sau orice ai baga intre litere.

BINEINTELES

DNA

Conectat la: 22 Noi 2005

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 2:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doar adminul poate umbla la acea funcție.
MarianS

Conectat la: 27 Ian 2009

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 7:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aceasta anomalia a fost semnalata, initial, de catre Cosminbro, ducand. ulterior, la discutii privind proprietarii acestui forum.

Normal ar fi sa se remedieze setarile respective.
Chiar daca raman, ca atare, nu castiga nimeni Exclamation

domnujim

Conectat la: 17 Sep 2008

MesajTrimis: Lun Oct 04, 2010 8:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Io zic sa fugim toti cat mai avem timp Arrow Knight Old
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul
Pagina 1 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum