Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 8:52 pm Titlul subiectului: interesant... |
|
|
Desi calc pe coji de oua aici, as dori sa mi se clarifice o (sa-i zic anomalie) indusa in scriptul acestui forum
Cine imi poate explica de ce, daca scriu in corpul unui mesaj "h_i_f_i_e_x_p_e_r_t" (fara liniutele underscore, intr-un cuvant, eu am scris asa doar ca sa pot scrie numele firmei) imi apare instantaneu in corpul mesajului "ofirma", iar daca scriu audioconcept apare (bineinteles) audioconcept  _________________
 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 8:52 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
Conectat la: 27 Ian 2010 Mesaje: 701 Locatie: București
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
ofirma
- am vrut să verific și eu  |
|
Sus |
|
|
glucica
Conectat la: 13 Oct 2008 Mesaje: 152 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tare. vad ca si la MP e la fel. |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 9:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
ofirma - verificam _________________ Ori santem audiofili, ori nu mai santem.Nu putem asculta toti Schopenhauer. |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intradevar asa e.Nu se poate scrie fara underscore hi_fi_expert _________________ Ori santem audiofili, ori nu mai santem.Nu putem asculta toti Schopenhauer. |
|
Sus |
|
|
vlad_2770

Conectat la: 21 Iun 2005 Mesaje: 299
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai este o bucata de cod care verifica si daca apar anumite cuvinte ti le schimba automat. In alte parti bucata de cod are grija de fuck, sucker si alte din astea. Aici are grija sa nu apara ofirma . Probabil s-a considerat ca este mai bine sa nu apara numele aceastei firma pe aici pentru a nu lasa loc de neplaceri. Cind nu mananci usturoi nici gura nu iti miroase . Inteleapta decizie!
Oricum daca se doreste nu ai putea scrie nici h_i_f_i_e_x_p_e_r_t sau orice ai baga intre litere. |
|
Sus |
|
|
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chestia asta a rămas din vremea în care anumite personaje făceau reclamă la greu aici hifiexpertului.... _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007 Mesaje: 1341 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 9:42 pm Titlul subiectului: Re: interesant... |
|
|
nicu_martin a scris: | Desi calc pe coji de oua aici, as dori sa mi se clarifice o (sa-i zic anomalie) indusa in scriptul acestui forum
Cine imi poate explica de ce, daca scriu in corpul unui mesaj "h_i_f_i_e_x_p_e_r_t" (fara liniutele underscore, intr-un cuvant, eu am scris asa doar ca sa pot scrie numele firmei) imi apare instantaneu in corpul mesajului "ofirma", iar daca scriu audioconcept apare (bineinteles) audioconcept  |
Nicule, poate ca ar fi fost mai simplu sa-l intrebi pe Vasile. Parca el se ocupa de administrarea acestui forum. Mai incearca sa scrii 'dvd planet', 'real acustic', 'highend audio', etc.
PS: hi fi expert  _________________ dealer audio
When sound becomes music !? |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
ofirma / check _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
Anunturi de Publicitate ! |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
hi fi expert _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
Anunturi de Publicitate ! |
|
Sus |
|
|
PolyGram

Conectat la: 24 Iun 2006 Mesaje: 1632 Locatie: viseu de sus(sus de tot, in mm)
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 11:51 pm Titlul subiectului: Re: interesant... |
|
|
nicu_martin a scris: | ... as dori sa mi se clarifice o (sa-i zic anomalie) indusa in scriptul acestui forum |
Interesant mi se pare ca tu, fost si actual moderator, nu stii.
Cine sa stie? Cine sa-ti clarifice? Un simplu membru?(inscris poate pe forum acum o saptamana)
Ti-a zis dinica: de ce nu-l intrebi pe Vasile, ca e forumul lui?
Puteai s-o faci printr-um simplu mp, dar tu ai vrut sa fii tendentios, rautacios si sa arati ca firmei audioconcept i se face o favoare, iar celelalte sunt dezavantajate. Iata formularea tendentioasa(plus iconitele de rigoare - la fel de tendentioase):
nicu_martin a scris: | ... iar daca scriu audioconcept apare (bineinteles) [/color]audioconcept  |
Cum adica BINEINTELES?
La fel de BINEINTELES este sa scrii si numele altor firme si sa apara numele acelor firme
dinica a scris: | Nicule, poate ca ar fi fost mai simplu sa-l intrebi pe Vasile. Parca el se ocupa de administrarea acestui forum. Mai incearca sa scrii 'dvd planet', 'real acustic', 'highend audio', etc.
PS: hi fi expert  |
Eu cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze - BINEINTELES
BINEINTELES ca o sa-mi stergi postarea (CARE n-o sa apara - bineinteles - nici macar la pubela(ca toate postarile mele care nu-ti convin) si - bineinteles - ma vei atentiona ca ma iau de tine - si ca n-am acest drept. Bine ca ai tu dreptul - bineinteles - sa te iei de O FIRMA anume.
PS: cum ai aflat de ''anomalie''? de la HI FI EXPERT?
A aparut HI FI EXPERT si nu OFIRMA
BINEINTELES ca a aparut HI FI EXPERT.  _________________ Ignoranta poate fi o explicatie, dar nu o scuza. |
|
Sus |
|
|
PolyGram

Conectat la: 24 Iun 2006 Mesaje: 1632 Locatie: viseu de sus(sus de tot, in mm)
|
Trimis: Dum Oct 03, 2010 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
vlad_2770 a scris: | Oricum daca se doreste nu ai putea scrie nici h_i_f_i_e_x_p_e_r_t sau orice ai baga intre litere. |
BINEINTELES _________________ Ignoranta poate fi o explicatie, dar nu o scuza. |
|
Sus |
|
|
DNA
Conectat la: 22 Noi 2005 Mesaje: 2251 Locatie: În creierul meu
|
|
Sus |
|
|
MarianS

Conectat la: 27 Ian 2009 Mesaje: 1277 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 04, 2010 7:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Aceasta anomalia a fost semnalata, initial, de catre Cosminbro, ducand. ulterior, la discutii privind proprietarii acestui forum.
Normal ar fi sa se remedieze setarile respective.
Chiar daca raman, ca atare, nu castiga nimeni  _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
domnujim

Conectat la: 17 Sep 2008 Mesaje: 386 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 04, 2010 8:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Io zic sa fugim toti cat mai avem timp  |
|