Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
MarianS
Conectat la: 27 Ian 2009 Mesaje: 1277 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
szacaz, Bibi s-a referit la cosminbro, nu la tine. _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 10:52 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
nicu_martin
Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
szacaz a scris: | Omul s-a suparat (si-s convins ca, dupa parerea lui, supararea cu pricina este foarte intemeiata) si a decis sa renunte la functia de moderator - asta nu inseamna ca vrea sa-i aratati sustinere, nu inseamna ca vrea sa va vada ca va certati, nu inseamna decat ca nu mai vrea (...) sa participe la ceva care, dupa parerea lui, este nedrept si discriminatoriu fata de ceva sau cineva. |
Absolut corect _________________
|
|
Sus |
|
|
MarianS
Conectat la: 27 Ian 2009 Mesaje: 1277 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Nicu, mi-ar fi placut sa te stiu in continuare moderatorul acestui forum.
Chiar daca tu esti de alta parere, eu tot imi scot palaria _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
kaav
Conectat la: 11 Mai 2008 Mesaje: 568
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cand este timpul sa se incheie ceva, se incheie. Fiecare este singur (la modul real, nu includ aci liantul care il poate inchega o prietenie, ca este altceva acest aspect in viatza) dar aspectul solitudinii ar fi foarte sanatos sa fie inteles cat mai repede, pentru ca dezamagirea intotdeauna va bate la usa, daca are in ce sa bata..... |
|
Sus |
|
|
greierasul
Conectat la: 21 Dec 2003 Mesaje: 2493 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
La inceputul topicului am citit un pasaj citat din regulament, care spunea ceva de genul : proprietarul forumului devine automat si proprietarul mesajelor. Intreb si eu: in acest caz, pe acest forum, sau pe www.elforum.ro (banuiesc ca are acelasi regulament), daca cineva destept scrie sau pune o poza, o schema inovatoare, pierde in mod automat dreptul de proprietate intelectuala asupra ceea ce a publicat ?
As mai avea cateva nelamuriri: ca moderator, ai acces la toata baza de date a forumului, inclusiv la mesageria privata ? daca da, ma bag eu moderator Nicule, ti-ai salvat macar tot ce trebuia ? |
|
Sus |
|
|
szacaz
Conectat la: 22 Sep 2005 Mesaje: 385
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | ca moderator, ai acces la toata baza de date a forumului, inclusiv la mesageria privata ? |
Nu, nici macar ca admin.
Ca sa accesezi mesajele private ale cuiva, e nevoie sa prestezi ceva potlogarie pe care numai un incepator naiv (presupusul user-tinta) n-ar recunoaste-o. Si tot un naiv ar scrie (pe canalele oferite de platforma forumului) ceva ce ar vrea el sa ramana cu-adevarat secret. |
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
Conectat la: 27 Ian 2010 Mesaje: 701 Locatie: București
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
greierasul a scris: | Intreb si eu: in acest caz, pe acest forum, sau pe www.elforum.ro (banuiesc ca are acelasi regulament), daca cineva destept scrie sau pune o poza, o schema inovatoare, pierde in mod automat dreptul de proprietate intelectuala asupra ceea ce a publicat ? |
Da ! Le-ai cedat de bună voie de cînd te-ai înscris și ai acceptat condițiile. Discuția asta a mai avut loc demult (AdWiser). De aceea nu atașez nimic aici (nu că ar reprezenta cine știe ce valoare - din principiu) și prefer Photobucket. |
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu e clar dacă paragraful se referă la dreptul intelectual în general sau la afișarea unor chestii pe forum (cu mai mult timp în urmă mi-am șters conținutul mesajelor la fel ca și alți cîțiva, chestie ce a înfuriat conducerea și a scos butonul de edit). |
|
Sus |
|
|
Alexx
Conectat la: 04 Iul 2007 Mesaje: 1107 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
bibi.audiofil a scris: | (cu mai mult timp în urmă mi-am șters conținutul mesajelor la fel ca și alți cîțiva, chestie ce a înfuriat conducerea și a scos butonul de edit). |
Aha, deci tu esti unul din cei carora le datoram frustrarea pentru lipsa butonului 'edit'.
|
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da |
|
Sus |
|
|
cosminbro
Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
greierasul a scris: |
As mai avea cateva nelamuriri: ca moderator, ai acces la toata baza de date a forumului, inclusiv la mesageria privata ? daca da, ma bag eu moderator Nicule, ti-ai salvat macar tot ce trebuia ? |
Am ras cu lacrimi
P.S. Cum ar fi sa fiu eu moderator ? _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633 |
|
Sus |
|
|
cosminbro
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
greierasul a scris: |
Am ras cu lacrimi
P.S. Cum ar fi sa fiu eu moderator ? _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
Alexx
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
cosminbro a scris: |
P.S. Cum ar fi sa fiu eu moderator ? |
Nasol. |
|
Sus |
|
|
cosminbro
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alexx a scris: | cosminbro a scris: |
P.S. Cum ar fi sa fiu eu moderator ? |
Nasol. |
Imi place ca esti sincer _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
Alexx
|
Trimis: Mie Oct 06, 2010 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
cosminbro a scris: | Imi place ca esti sincer | |