Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 8:29 pm Titlul subiectului: Nad 3045 |
|
|
Desi nu sunt fan NAD,zilele trecute am imprumutat acest amplificator si l-am ascultat pe mai multe boxe,folosind aceeasi sursa(un cd-player) si acelasi disc.
Am ascultat pe boxe Arcus,RFT,TFK,Jamo si Pioneer in mai multe locatii(la prieteni). Spre marea mea mirare a sunat foarte bine pe toate boxele lucru pe care l-am intalnit la foarte putine amplificatoare.
A mai ascultat cineva modelul asta de NAD? Alte pareri,impresii?
ps. expresia "a sunat foarte bine" este o parere strict personala,eventual impartasita si de prieteni. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 8:29 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
DMX

Conectat la: 22 Apr 2010 Mesaje: 138
|
Trimis: Lun Oct 11, 2010 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
am eu , NAD 3030 m e fratele mamic si pot sa iti confirm ca suna exceptional , pacat ca nu am un pick-up .........e amplificare pe tranzisori  _________________ PUBLIC ENEMY |
|
Sus |
|
|
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
Trimis: Mar Oct 12, 2010 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
De atunci am mai ascultat cateva Nad-uri(ma refer la cele vintage,desigur),toate au sunetul lor specific,recomandat pentru ascultatorii de muzica clasica,jazz,opera. Medii proeminente,bas fara bubuiala,cam asta am obsevat si la Luxman-urile vechi. |
|
Sus |
|
|
DMX

Conectat la: 22 Apr 2010 Mesaje: 138
|
Trimis: Mar Oct 12, 2010 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
al meu isi arata varsta estetic , desi functional presteaza bine , sunt exigent de felul meu la aspectul aparatelor dar in cazul lui voi face o exceptie si il voi pastra , este primul meu aparat NAD .......poate pe viitor ii voi lua un set de butoane noi , dar parca nu as prea vrea s aii stric aspectul vintage ....sa vedem .......apropo ai retinut unde era fabricat acela despre care vorbesti ? al meu e NAD TAIWAN
 _________________ PUBLIC ENEMY |
|
Sus |
|
|
|