FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
recomandare amp+boxe

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cvs

Conectat la: 15 Mai 2006

MesajTrimis: Joi Noi 11, 2010 10:42 pm    Titlul subiectului: recomandare amp+boxe Raspunde cu citat (quote)

Va salut,

as vrea sa ma ajutati intr-o problema si anume, vreau sa fac cadou de casa noua mamei mele un sistem sau macar o parte din el pentru muzica si ocazional filme. 2.0, exclus 5.1 sau 2.1

Initial m-am gandit sa-i iau un mini sistem de la denon, yamaha sau onkyo pentru faptul ca au usb si mi se par un all in one acceptabil pt un un ascultator amator, insa am renuntat nefiind multumit de partea de bass a unui astfel de sistem.

Momentan m-am gandit la urmatoarea configuratie:
-sursa: PC si un dvd player cu usb, din pacate un cd-player cu usb imi depaseste cu mult bugetul iar usb-ul este must have Rolling Eyes Trage chiar asa mult in jos lipsa unui cd-player dedicat un sistem entry level?
-amp
-bookshelfs

De la sunet as avea urmatoarele pretentii
-inalte transparente, netipatoare
-kick bass /punch cat mai evident si cat de poate de ferm si bine definit, rezolutiv, nu ma intereseaza sa coboare extraordinar de jos, dar clar nu vreau un bass moale.

Ce combinatie de amp+boxe mi-ati recomanda?
Ce branduri ar indeplinii caracteristicile mele legate de sunet?
Ar fi neaparat necesar un sub activ ca sa fiu multumit de partea de bass ?

Imi puteti recomanda si produse ce depasesc bugetul, dar as putea sa le gasesc SH, nu vreau sa le cumpar neaparat noi.

Ma mai gandesc si la alte intrebari si va dau de stire. Multumesc Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Noi 11, 2010 10:42 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009

MesajTrimis: Vin Noi 12, 2010 10:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Depinde de buget, ceva care m-a impresionat in mod deosebit este Naim UnitiQute, si niste Epos sau Sonus Faber Toy

http://www.naimaudio.com/hifi-product-range/579
http://www.sonusfaber.com/docs/products/TOY_SPEAKER.pdf

Un sistem dragut tare cu alt buget si care mie mi-a placut tare mult este Cambridge Audio One

http://www.cambridgeaudio.com/summary.php?PID=534&Title=%3Ci%3EOne%20+%3C/i%3E%20integrated%20CD%20player%20&%20DAB+/FM%202.1%20receiver%20system

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Liv32

Conectat la: 22 Aug 2009

MesajTrimis: Vin Noi 12, 2010 10:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu as opta pentru Focal seria 800 si un amplificator chinezesc cu EL 34 sau KT 88 (care sa permita functionarea in mod trioda).
Sus
cvs

Conectat la: 15 Mai 2006

MesajTrimis: Lun Noi 15, 2010 1:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bugetul este de 3000ron pentru amplificator si boxe, nu atat de mare incat sa-mi permit UnitiQute, dar inca sper ca indeajuns pentru un 2.0 cu bass peste medie, atat calitativ cat si cantitativ Mr. Green

Sistemele de genul Cambridge Audio One le-am luat in vizor din prima, insa nu cred ca sunt de ajuns pentru o camera de 30m2, mai studiez.

Interesanta si optiunea Focal 800, cu difuzor de 18cm (si gandindu-ma la dimensiunea asta de difuzor imi vin in minte si B&W 602 s3) insa este o optiune viabila doar daca le gasesc SH, valabil si pt B&W.
Am gasit pe ebay si amp cu EL 34 cu functionare in mod trioda, dar locatia este hong kong si momentan mi se pare un pic cam riscant transportul iar taxele vamale sunt si ele pe masura. Am mai luat un dac/amp combo pt casti din asia, insa am avut noroc la vama, nu au avut habar de ce face jucaria aia si nu m-au taxat, insa la un amp de 10kg cred ca se schimba situatia.

Despre Onkyo A8850 ce parere aveti avand in vedere cerintele mele legate de sunet?
Sus
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009

MesajTrimis: Lun Noi 15, 2010 11:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Focal cu China . . . no comments, Onkyo este prea moale ca amplificare, nu spun ca este rea insa ptr 30mp este prea putin, orice mini sistem decent este prea putin ptr 30mp si aici punctez bugetul tau desigur . . .

Nu stiu ce sa zic pentru banii astia, bafta multa oricum !

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum