Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Sunteti PRO Basescu |
DA |
|
15% |
[ 22 ] |
NU |
|
71% |
[ 98 ] |
Nu stiu, nu ma interseaza politica |
|
13% |
[ 18 ] |
|
Voturi totale : 138 |
|
Autor |
Mesaj |
nicu_martin
Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 24, 2010 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
szacaz - inca odata, tot respectul din partea mea _________________
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Noi 24, 2010 4:03 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
aifaq
Conectat la: 13 Ian 2006 Mesaje: 1071
|
Trimis: Mie Noi 24, 2010 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
szacaz a scris: | Iar judecatile (chiar si asta pomenita de tine: verticalitatea) se fac in cunostinta de cauza: sa nu-ti fie straine detaliile importante - esti convins ca stii tot? esti convins ca nu esti, la fel ca mai toata lumea, prea putin informat (ca sa nu zic neinformat, dezinformat, ca poate sa sune urat)? | Nu, nu sunt convins ca stiu tot, ma intreb insa ce anume ar trebui sa stiu ca sa dau o altfel de interpretare scenei pe care am vazut-o? Desigur, poate ca presedintele a fost admonestat in privat, cu argumentul ca o punere la punct publica ar fi putut fi interpretata ca un atac la institutia prezidentiala (care trebuie menajata, indiferent de calitatea individuala a ocupantului temporar al "fotoliului" in cauza). Admit, este un scenariu posibil dar el nu spala imaginea publica penibila si gustul amar lasat de obedienta unui intelectual fata de putere. Astept inca - dar mi-e ca asteptarea este zadarnica - echivalentul national al pamfletului "J'accuse!" Din pacate insa nici Plesu nu-i ca Zola si, desigur, nici iarna nu-i ca vara |
|
Sus |
|
|
szacaz
Conectat la: 22 Sep 2005 Mesaje: 385
|
Trimis: Mie Noi 24, 2010 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | iarna nu-i ca vara |
pai cu asta trebuia inceput, asta spune tot!
(hehehe, macar din acest punct de vedere si tot o sa ne lase base ceva mostenire) |
|
Sus |
|
|
diy-audio
Conectat la: 25 Feb 2009 Mesaje: 909 Locatie: Oradea
|
Trimis: Mie Noi 24, 2010 4:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai sa revenim la topicul original: JOS BASESCU si toata clica lui de mafioti!!!!!!!! _________________ ahegyes
www.diy-audio.ro |
|
Sus |
|
|
szacaz
Conectat la: 22 Sep 2005 Mesaje: 385
|
Trimis: Mie Noi 24, 2010 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
corect, sa revenim la ale nostre:
jos basescu |
|
Sus |
|
|
obuzel
Conectat la: 13 Oct 2009 Mesaje: 901 Locatie: Cluj
|
Trimis: Mie Noi 24, 2010 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
szacaz, ce are sula cu prefectura? |
|
Sus |
|
|
DNA
Conectat la: 22 Noi 2005 Mesaje: 2251 Locatie: În creierul meu
|
Trimis: Mie Noi 24, 2010 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai bine nu.
Pe bune, la ce foloseste un flame de tipul "jos cutare" ?
Daca observi, datorita interventiilor altor useri ceva mai ponderati, tonul general a coborat cu o octava, ceea ce imho este un fapt pozitiv. Hai sa il tinem asa, daca nu ai nimic impotriva.
Oare ne foloseste la ceva sa peroram banalitati anti nu stiu cine ?
Iti vorbesc din postura omului satul de propaganda.
Tu chiar nu te plictisesti sa vorbesti in lozincinile fabricate de altii ? _________________ Ia de la Băsescu ! No Pussy Blues
http://www.youtube.com/watch?v=WuDP7c3Zd8I |
|
Sus |
|
|
diy-audio
|
Trimis: Joi Noi 25, 2010 8:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa vedem cat de ponderat vei fi in momentul in care in romanika se vor inceta platile - asta nu a spus-o nici realitatea nici antenele ci ditamai seful FMI. Omul a spus clar: In tari precum Irlanda, Grecia, Ungaria, Romania intrarea in incapacitate de plata este IMINENTA.
Apoi DNA, hai sa te mai intreb ceva: iti convine ca guvernul condus cu atata dibacie de basel sa stea la mana unui pardit de 5% cum e UDMR-ul. UDMR-ul face ce vrea in tara asta, iar baselul santajat....le da girul. E bine sa avem o conducere santajabila??? E bine sa fim condusi de un partid de 5%??? _________________ ahegyes
www.diy-audio.ro |
|
Sus |
|
|
bnt
Conectat la: 02 Ian 2005 Mesaje: 1073
|
Trimis: Joi Noi 25, 2010 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
diy-audio a scris: |
E bine sa fim condusi de un partid de 5%??? |
50 de ani am fost condusi de un partid de 99, 9% si nu cred c-a fost prea bine, vreo 10 de un partid de 60-70% (cam acelasi, de fapt ) si n-a fost cine ce smecherie, asa ca nu dau doi bani pe argumentul asta... |
|
Sus |
|
|
diy-audio
|
Trimis: Joi Noi 25, 2010 9:14 am Titlul subiectului: |
|
|
bnt a scris: | diy-audio a scris: |
E bine sa fim condusi de un partid de 5%??? |
50 de ani am fost condusi de un partid de 99, 9% si nu cred c-a fost prea bine, vreo 10 de un partid de 60-70% (cam acelasi, de fapt ) si n-a fost cine ce smecherie, asa ca nu dau doi bani pe argumentul asta... |
nu e un argument, e o intrebare????
hai sa reformulez: E democratic sa fim condusi de un partid de 5%???? _________________ ahegyes
www.diy-audio.ro |
|
Sus |
|
|
bnt
|
Trimis: Joi Noi 25, 2010 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
hai sa reformulez: E democratic sa fim condusi de un partid de 5%???? |
Daca e sa judecam dupa cele mai recente somdaje de opinie s-ar putea ca ceea ce e democratic sa nu fie bine si ceea ce e bine sa nu fie democratic. Chestia e ca-i riscant sa consideri democratic un vot care poate fi cumparat cu firmituri (cum toti au facut asta nu poti sa ma acuzi ca tin partea cuiva ). |
|
Sus |
|
|
diy-audio
|
Trimis: Joi Noi 25, 2010 9:35 am Titlul subiectului: |
|
|
bnt a scris: | diy-audio a scris: |
hai sa reformulez: E democratic sa fim condusi de un partid de 5%???? |
Daca e sa judecam dupa cele mai recente somdaje de opinie s-ar putea ca ceea ce e democratic sa nu fie bine si ceea ce e bine sa nu fie democratic. Chestia e ca-i riscant sa consideri democratic un vot care poate fi cumparat cu firmituri (cum toti au facut asta nu poti sa ma acuzi ca tin partea cuiva ). |
adica e bine???? facem orice numai ca baselul sa fie fericit, nu??? Asa pupinbasism......
unii au murit in 89 pentru democratie, iar acum unii il sterg la fund pe basel cu democratia castigata in 89!!! _________________ ahegyes
www.diy-audio.ro |
|
Sus |
|
|
bnt
|
Trimis: Joi Noi 25, 2010 9:55 am Titlul subiectului: |
|
|
unii au murit in 89 pentru democratie
! |
Bine zici: "unii" da, altii nu, cei care au murit dupa fuga lui Ceasca numai pt democratie n-au murit...
Stii si tu ca in orice coalitie pan' la urma cam esti la mana celui cu procentele cele mai mici (asta trecand peste faptul ca Ro a avut si o guvernare "monocolora" foarte stabila de 15%, deci procentele n-au cine stie ce relevanta). Nu ca in general vorbind as avea mare incredere in alegerea celor mai multi romani (e atat de volatila si circumstantiala incat eu i-as spune "toana", nu "optiune")... |
|
Sus |
|
|
Rycher
Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Mar Dec 14, 2010 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Băsescu la campania din 2004: Voi reforma Justiția!
Băsescu la campania din 2009: Voi reforma Justiția!
Băsescu, după aproape 7 ani de mandat în care a reformat Justiția, 2010: Justiția ne sabotează intrarea în Schengen!
Un singur mesaj pentru el: Amice, ești idiot ! _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
diy-audio
|
Trimis: Mar Dec 14, 2010 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu de multa vreme il suspectez pe basel ca are probleme grave la cap, la modul cel mai serios. Pe langa toate magariile ce le-a spus pana acuma, de cand cu circul cu mamele a spus ca nevastasa s-a intors la munca dupa cateva luni de la nastere - dar nevastasa a fost casnica toata viata. Pentru mine e clar ce se intampla: suntem condusi de un bolnav mintal si se gasesc unii sa il si pupe in fund. Se spune ca schizofrenii se inteleg perfect intre ei - asa imi explic si devotamentul unora care nu inceteaza sa il pupe in fund. _________________ ahegyes
www.diy-audio.ro |
|
Sus |
|
|
|