Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
asc444
Conectat la: 15 Feb 2008 Mesaje: 311
|
Trimis: Lun Noi 22, 2010 2:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Am vrut sa-mi scrie cineva un pick-up ce nu pacane, stiind ca nu exista. Am fost rautacios, dar m-am saturat sa tot spuna fiecare ca a lui nu pacane. Ascultam la radio, pana in 1990, si le pacanea si lor. Deci ne intelegem. Insa, adevar e ca doze cu ace de calitate fac minuni.
Referitor la un disc nou, chiar am crezut ca cu noile doze cu ac ce le-am luat pot reda macar o data fara pacanituri.
Si am acasa discuri made in usa, etc, (uite ca se pune virgula si dupa etc), se aud superior, insa pacane.
Rycher, si precum ai banuit, ascult pe Akai 747 discuri, doar sa le aud mai bine. Si bineinteles, Maxell XLI, minim (de altfel doar cu asa ceva obti efectul).
Mama ce bun sunt... Off topic: am incheiat investitiile in audio, se aude perfect pt mine (majoritatea procesoarelor fiind Behringer), am luat un laser cu grafica, soft de la Laserworld, acum ma gandesc la un laser alb. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Noi 22, 2010 2:29 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Bramburel Vizitator
|
Trimis: Lun Noi 22, 2010 7:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Fuc**, inca unul la care "magia vinilului" refuza sa functioneze...  |
|
Sus |
|
|
vinil_RO
Conectat la: 24 Mai 2009 Mesaje: 31 Locatie: TIMISOARA
|
Trimis: Lun Noi 22, 2010 10:49 pm Titlul subiectului: vinil |
|
|
tot timpul compar discurile americane cu cele romanest...si acum nu vorbesc de pacanituri, ci de calitate...diferenta mare, ba mai mult de atat, discurile scoase dupa revolutie se aud si mai nasol, parca sunetul iese din canal...eu nu stiu ce au facut inginerii aia de sunet... ori tehnologia nu ia ajutat deloc ( ca ex. ascultati ALTAR, TECTONIC, ROCK 92 etc) |
|
Sus |
|
|
asc444
Conectat la: 15 Feb 2008 Mesaje: 311
|
Trimis: Lun Noi 29, 2010 2:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Referitor la pacanituri, cu siguranta la radio nu se cumparau 100 de discuri, ce dupa 5 redari sa le arunce. Ma refer la perioada comunista. Insa, in muzica clasica, caci la asta ma refer( sunt pasaje in care sunetul e minim), le pacanea rar si incet. Cu Ortofon OMP 20 si Technics P532, ce de altfel nu cred ca exista prin 1985, performanta e slaba, cu toate ca Ortofon se lauda cu tehnologii noi. Astfel ca, sunt convins ca restul il facea un pick-up adevarat. |
|
Sus |
|
|
|