FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Ps Audio
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
serge

Conectat la: 25 Feb 2010

MesajTrimis: Joi Dec 09, 2010 11:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nicusor, esti varza

ce inseamna public, ce inseamna privat, ce inseamna *public* si *privat* in internet, care-i relatia intre TLD, domeniu, gazda si detinator, ce drepturi si ce obligatii are fiecare

e multe si e grele nicusor, nu te agita

somn usor

si nu-ti mai pune ochelarii aia de soare ca si-asa nu intelegi nimic din ce vezi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Dec 09, 2010 11:58 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009

MesajTrimis: Vin Dec 10, 2010 12:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

serge a scris:

tare-n audiofilie, - da, sunt tare Wink - te provoc oricand la orice test A/B doresti tu Exclamation
tare-n IT, - nu stiu daca-s tare, dar lucrez ca inginer in IT si am un perete de diplome care atesta specializarile mele (vrei sa-ti arat diploma de excelentza semnata olograf de Bilica ?) Twisted Evil
tare-n juridica - nici aici nu stiu daca-s tare sau nu, dar banuiesc ca activitatea nemijlocita de redactare/modificare a regulamentelor si normelor interne privind securitatea IT sub directa supraveghere a CISO nu este de luat in calcul Twisted Evil

MesajTrimis: Vin Dec 10, 2010 12:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa cum ma asteptam, raspunsul tau este unul egal cu IQ-ul vacii nebune Laughing
Iti arat negru pe alb ca bati campii si tu tii inca coada sus, ca o capra raioasa Razz

MesajTrimis: Vin Dec 10, 2010 12:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

m-ai spart ! mai bine tineam coada jos

nicu_martin a scris:
vrei sa-ti arat diploma de excelentza semnata olograf de Bilica ? Twisted Evil
vreau ! una semnata de torvalds cu holograf n-ai ?

eu te provoc oricind sa faci valuri ca mine Exclamation

Hurrah Hurrah
Sus
nicu_martin

MesajTrimis: Vin Dec 10, 2010 12:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

serge - fa-te mic si du-te acasa Exclamation
Nu mai am chef sa ma enervez din cauza unor loseri frustrati care-si varsa dejectiile pe forumuri in lipsa de alte preocupari Twisted Evil

Din acest moment te ignor total - mi-ai demonstrat ca nu esti decat un troller amarastean in cautare de scandaluri ieftine Confused

MesajTrimis: Vin Dec 10, 2010 12:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si tu esti scafandru ?

ziceai ca-mi arati o diploma semnata olograf, acum te dai la fund ?

Hurrah Hurrah
Sus
dani4utd

Conectat la: 03 Dec 2010

MesajTrimis: Vin Dec 10, 2010 12:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu va potoliti?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum