FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Sistem de la Mos Craciun.
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
stuparu_mihairadu

Conectat la: 20 Mar 2009

MesajTrimis: Lun Dec 13, 2010 11:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.avstore.ro/boxe/pioneer-s-es3tb/ uita-te aici...poate iti plac si astea.....eu unul sunt fan stanfloor-uri ...adica cele inalte tip coloana.

cu toate ca sincer sa fiu ....mai bine le-ai ignora:))....postai din graba

bafta!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Dec 13, 2010 11:33 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Workman

Conectat la: 13 Dec 2010

MesajTrimis: Lun Dec 13, 2010 11:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stuparu_mihairadu a scris:
http://www.avstore.ro/boxe/pioneer-s-es3tb/ uita-te aici...poate iti plac si astea.....eu unul sunt fan stanfloor-uri ...adica cele inalte tip coloana.

cu toate ca sincer sa fiu ....mai bine le-ai ignora:))....postai din graba

bafta!

sorry...n-am loc pt asa ceva...Sad
mie imi trebuie 2 boxe de raft, marime medie.

stuparu_mihairadu

Conectat la: 20 Mar 2009

MesajTrimis: Lun Dec 13, 2010 11:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

understand...atunci uita-te pe acolo si ce alegi pune aici..si normal o sa se gaseasca lume care sa-si dea cu parerea...posibil chiar posesori.

bafta!
Sus
Workman

Conectat la: 13 Dec 2010

MesajTrimis: Lun Dec 13, 2010 11:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am pus mai in urma (la finalul paginii 1) cateva modele gasite.
mahonyhiphony

Conectat la: 14 Feb 2008

MesajTrimis: Mar Dec 14, 2010 8:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca PSB B6 ar fi ok.

Daca in loc de receiver ai alege aplificator stereo ar fi mai bine.
Cam asa ceva.Eu l-am auzit si e peste orice receiver din gama entry.
http://www.realacustic.ro/produse/amplificator-nad-c355bee.php

mahonyhiphony

MesajTrimis: Mar Dec 14, 2010 9:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sau asa ceva si esti un fericit.

http://www.realacustic.ro/produse/boxe--incinte-acustice-paradigm-monit-1.php

obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009

MesajTrimis: Mar Dec 14, 2010 10:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hai sa imi dau si eu cu parerea.
Alegerea unui player bluray mi se pare foarte inspirata.
Nu stiu insa daca acel Yamaha iti aduce ceva in plus la banii aproape de 2 ori mai multi fata de un Panasonic sau Philips.

Receiverul Home Thetre eu l-as sari cu multa gratie.
1. La 2 boxe nu ai nevoie de el.
2. La banii lui iti iei amplif stereo mult mai bun. De ex NAD 316BEE!
3. Pentru radio iti iei un tuner second la 150-200 de lei. Gasesti in stare perfecta, fii sigur de asta.

Referitor la boxe, probabil ca asi merge pe Magnat Quantum.
Au cu siguranta cel mai bun raport pret calitate din ce ai enumerat tu acolo.
Sus
mahonyhiphony

MesajTrimis: Mar Dec 14, 2010 10:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

obuzel a scris:
Hai sa imi dau si eu cu parerea.

Referitor la boxe, probabil ca asi merge pe Magnat Quantum.
Au cu siguranta cel mai bun raport pret calitate din ce ai enumerat tu acolo.

Salut Obuzel
Crezi ca Magnat o sa-i ofere mai multa bucurie decat Paradigm Titan?Zic si eu.Mie imi par mai bine construite Paradigm-urile.
La capitolul BD si eu cred ca Panasonic ar fi o alegere mai inteleapta.Chiar si un LG Bd 390.

obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009

MesajTrimis: Mar Dec 14, 2010 11:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stiu, nu cred, ca Magnat o sa ii ofere mai multa calitate la Quantum comparat cu Paradigm Titan.
Sus
Justitiarul

Conectat la: 05 Iun 2010

MesajTrimis: Mar Dec 14, 2010 3:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca esti interesat de un player blu-ray atunci banuiesc ca esti interesat de filme si in cazul asta un receiver AV mi se pare o alegere mai avantajoasa.

Pentru player blu-ray te poti orienta catre modele de la Sony, Samsung, LG, mai economisesti niste bani.
Sus
ttsto

Conectat la: 30 Ian 2007

MesajTrimis: Mar Dec 14, 2010 6:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

wow...ce varza de subiect...no offence...de la combina la bluray...

workman, ce vrei de fapt?
A- sa asculti muzica de pe CD-uri originale? daca da, cd player + amplif stereo + 2 boxe
B- sa asculti muzica stocata pe calculator/laptop? daca da, DAC USB + amplif stereo + 2 boxe
C- sa vezi filme de pe DVD/Bluray originale? daca da, nu e pacat sa dai o poala de bani pe player bluray + 70 ... 100 lei un titlu daca spui ca vrei doar 2 boxe? este pacat sa nu ai player bluray + receiver multicanal + 5.1 boxe
D- sa vezi filme stocate pe calculator/laptop? se rezolva cu un mediaplayer de retea, plus solutia de la A sau B daca esti Ok cu 2 boxe sau receiver multicanal + 5.1 boxe

Apropo de boxele de raft, daca crezi ca o sa le pui pe mobila si o sa sune bine, te inseli! o sa vibreze mobila cu ele si o sa zici ca o combina suna mai bine... pentru boxe de raft iti trebuie si standuri si asa ajungi aproape de preturile unor boxe de podea. In bugetul tau, A sau B este pacat sa nu iei boxe de min 2,000 lei si amplif de 1,500 lei chiar daca asta inseamna ca-ti iei o sursa SH sau folosesti ce gasesti la indemana o perioada (de ex un dvd player vechi)

Control: Squeezebox Controller, Logitech Harmony One
Muzica: http://www.last.fm/user/ttsto/library
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum