Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
antrax
Conectat la: 10 Dec 2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Vin Dec 10, 2010 8:11 pm Titlul subiectului: echivalent statie sony TA-V710 |
|
|
Va salut. Am nevoie de ajutorul vostru. Am imprumutat o statie Sony TA-V710 si din neglijenta mea s-a supraincalzit un final si sa ars. Am dus-o la "doctor" crezand ca e floare la ureche dar de aproape 2 luni de zile nu ii da de cap. Propietarul vrea statia si zice ca a dat 700 de euro pe ea dar nu cred ca a costat vreodata 700 de euro. Vreau sa imi dati si mie niste modele de statii care ar avea aproximativ aceeasi parametri ca modelul asta nu l-am gasit niciunde.Va multumesc. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Dec 10, 2010 8:11 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
bmn
Conectat la: 23 Apr 2010 Mesaje: 58 Locatie: HD
|
|
Sus |
|
|
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
|
Sus |
|
|
antrax
|
Trimis: Vin Dec 10, 2010 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru promptitudine baieti. Dar totusi sper ca poate fi reparata aceasta. Este careva din buzau care poate "sa-si bage nasu in ea" ca pe la toate atelierele de reparatii electronice si au zis ca nu repara statii de amplificare. |
|
Sus |
|
|
stuparu_mihairadu
Conectat la: 20 Mar 2009 Mesaje: 385 Locatie: craiova
|
Trimis: Vin Dec 10, 2010 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
amice vezi ca-ti trage teapa garantat ))....aia nu e mai mult de 350..hai maxim 400 de lei pe piata....asa ca intra pe okazii frumos si uitat-te la amplificatoarele sony ca sigur gasesti ceva mai bun sa-i iei |
|
Sus |
|
|
baribalu
Conectat la: 30 Ian 2005 Mesaje: 36 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

Conectat la: 13 Aug 2006 Mesaje: 696 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Dec 12, 2010 12:14 pm Titlul subiectului: Re: echivalent statie sony TA-V710 |
|
|
antrax a scris: | Va salut. Am nevoie de ajutorul vostru. Am imprumutat o statie Sony TA-V710 si din neglijenta mea s-a supraincalzit un final si sa ars. Am dus-o la "doctor" crezand ca e floare la ureche dar de aproape 2 luni de zile nu ii da de cap. |
Parerea mea e ca ai dus-o la felcer, nu la doctor.....acum probabil nu ti-o mai repara nici doctoru'.
Dar, asa cum spun si ceilalti de aici, 700 de euro nu face si nu a facut vreodata, nu e un amplificator special, mai mult de maxim 100 de euro nu merita, desi fie vorba intre noi, chiar daca e perfect functionala si o scoti pe Okazii, nu cred ca-ti da nimeni 420 de lei, iar cat despre...APROAPE 3000 DE LEI...E O GLUMA . Cred ca trebuie sa-ti alegi mai cu grija oamenii de la care imprumuti lucruri, mi-e ca de data asta ai nimerit un MARE sarlatan. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
viox

Conectat la: 06 Feb 2006 Mesaje: 279 Locatie: timisoara
|
Trimis: Lun Dec 13, 2010 10:39 am Titlul subiectului: Re: echivalent statie sony TA-V710 |
|
|
antrax a scris: | Va salut. Am nevoie de ajutorul vostru. Am imprumutat o statie Sony TA-V710 si din neglijenta mea s-a supraincalzit un final si sa ars. Am dus-o la "doctor" crezand ca e floare la ureche dar de aproape 2 luni de zile nu ii da de cap. Propietarul vrea statia si zice ca a dat 700 de euro pe ea dar nu cred ca a costat vreodata 700 de euro. Vreau sa imi dati si mie niste modele de statii care ar avea aproximativ aceeasi parametri ca modelul asta nu l-am gasit niciunde.Va multumesc. |
Ai prieteni de mare calitate
Incearca sa ii schimbi cu alti mai seriosi.
In rest sa auzim numai de bine. |
|
Sus |
|
|
antrax
|
Trimis: Lun Dec 13, 2010 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc pentru raspunsuri. Imi puteti spune de unde pot sa comand si eu un tranzistor NEC B966 ca am montat un echivalent si s-ar putea din cauza lui sa nu mearga statia. |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

Conectat la: 13 Aug 2006 Mesaje: 696 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 14, 2010 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se poate comanda la ASWO. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
fluffy38

|
Trimis: Mar Dec 14, 2010 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
La Aswo e 135 lei  |
|
Sus |
|
|
antrax
|
Trimis: Mie Dec 15, 2010 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
fluffy38 da-mi te rog linku undeai gasit tu tranzistorul original . multumesc frumos |
|
Sus |
|
|
fluffy38

|
Trimis: Mie Dec 15, 2010 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate nu pot sa-ti dau linkul,trebuie sa fii logat pentru a accesa catalogul. Fa-ti cont la ei si poti vedea tot...e free. Bafta! |
|
Sus |
|
|
antrax
|
Trimis: Vin Dec 17, 2010 8:53 am Titlul subiectului: |
|
|
din cate vad, trebuie sa am firma sau am intrat eu pe alt site. da-mi te rog un pm cu adresa |
|
Sus |
|
|
|