Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Thrash
Conectat la: 17 Dec 2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Dec 17, 2010 4:16 pm Titlul subiectului: Amplificator Stereo pentru Magnat Supreme 1000 |
|
|
Hi ,
Ce amplificator stereo sa aleg pentru boxele Magnat Supreme 1000 , avand in vedere ca-l voi conecta la XonarD2 si va reda numai FLAC-uri.
Muzica redata va fi drum'n'bass , house , dar si chillout-uri.
Bugetul ar fi MAXIM 1600 RON. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Dec 17, 2010 4:16 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
romanescu

Conectat la: 25 Mar 2009 Mesaje: 54 Locatie: Bucuresti - Tulcea - Bucuresti
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amplificatorul sa fie nou sau sh ?? _________________ My country is the world and my religion is to do good ! |
|
Sus |
|
|
djradu2004
Conectat la: 14 Ian 2004 Mesaje: 793 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ti-am trimis un mesaj privat, verifica acum. _________________ What one individual considers great sound can differ from another’s perspective! |
|
Sus |
|
|
Thrash
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
a , uitasem sa zic, nou  |
|
Sus |
|
|
luk234
Conectat la: 21 Oct 2009 Mesaje: 131 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 3:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca fan Magnat iti pot spune ca bugetul pentru amplificator alocat de tine este urias, nu merita nou ,un SH de 4-5oo ron este acoperitor pentru ce trebuie sa le impinga. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, am avut acum 8-10ani MM1000 si stiu ce vorbesc. |
|
Sus |
|
|
Thrash
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 5:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles , aproximativ la fel ma gandeam si eu , de ce?
pentru ca le-am probat pe un A350 romanesc (2x35W zice pe el - are semn de 4ohm in spate) si se auzeau foarte "tare" ca sa zic asa , multumitor. Momentan le ascult pe amplificatorul din MicrolabPro2 (boxele acelea stereo pentru PC - ampliful zice in specificatii ca e tot 2x35W dar cumva suna mai...sec decat acela romanesc care-i greu si cu multi condensatori in el , pe cand microlab-ul are doar un mic radiator de aluminiu si untranzistor cred ca e ... integrat cva lipit pe acel radiator , si e foarte usor cred ca are in jur de 1 Kg ampliful microlab) si de asemenea cu volumul spre maxim pentru mine asa suna multumitor oarecum.
Acuma , ideea era ca mi s-a zis ca trebuie neaparat sa iau NAD C326BEE pentru ca restul amplifurilor pana in 1600RON suna "fad" pe langa acel NAD , insa , eu ma uitam spre Yamaha AX497 (mi s-a parut mie puternic pe hartie asa dupa specificatii) , deoarece am citit pe diverse forumuri si scrie chiar si pe un site de la noi ca.... NAD C326 se incalzeste foarte puternic iar unele persoane au scris in review-uri online ca li se opreste uneori daca devine prea cald. |
|
Sus |
|
|
|