Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
glucica
Conectat la: 13 Oct 2008 Mesaje: 152 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 04, 2011 3:40 pm Titlul subiectului: Care-i treaba cu forumul? |
|
|
Vad ca de ceva vreme tot apar intreruperi.
Ce se intimpla? |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Ian 04, 2011 3:40 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
petru2ioan
Conectat la: 11 Feb 2010 Mesaje: 162 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 04, 2011 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
probabil cineva are un cui pe forumul asta si mai da niste atacuri.. |
|
Sus |
|
|
fluffy38
Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
Trimis: Mar Ian 04, 2011 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie altceva mi se pare interesant; imi vin pe mail notificari despre subiectele care ma intereseaza si cand,in sfarsit reusesc sa intru,nu s-a postat nimic acolo. |
|
Sus |
|
|
sorinpopa
Conectat la: 25 Aug 2010 Mesaje: 77 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 04, 2011 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
interesant e ca se blocheaza topicul cand se ia lumea la cearta. Ce atatea blocari de topic? Comunicarea trebuie sa curga. Daca un user e nesimtit si vorbeste ca la usa cortului, ban direct. Ne tot ascundem dupa degete. Dup-aia ne intrebam ca de ce pleaca lumea etc. Am tot dat solutii, dar nu exista interes decat pt mentinerea atmosferei de cloaca. |
|
Sus |
|
|
dinica
Conectat la: 07 Sep 2007 Mesaje: 1341 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 04, 2011 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca raspunsul este la Vasile... _________________ dealer audio
When sound becomes music !? |
|
Sus |
|
|
Discover
Conectat la: 22 Apr 2008 Mesaje: 189 Locatie: Beclean
|
Trimis: Mar Ian 04, 2011 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va salut, confirm si eu problema asta cu forumul.
Ieri toata ziua nu am putut sa accesez pagina hi-fi.ro
Speram ca sunt doar ceva probleme minore ce se vor rezolva foarte repede. |
|
Sus |
|
|
petru2ioan
|
Trimis: Mar Ian 04, 2011 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ei...Pe Vasile il doare undeva de forumul asta...
Mie mi se pare altceva mai interesant...Nicu Martin se cearta si se injura cu DNA pe un topic iar la un moment dat dintr-un motiv sau altul topicul se inchide. E ceva de genul "hai ne batem 1 la 1 dar daca imi iau un pumn chem tiganii/romii"
dani4utd e singurul moderator de pe acest forum care este destul de mare si plin de conflicte... |
|
Sus |
|
|
petru2ioan
|
Trimis: Mar Ian 04, 2011 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
petru2ioan a scris: | Ei...Pe Vasile il doare undeva de forumul asta...
Mie mi se pare altceva mai interesant...Nicu Martin se cearta si se injura cu DNA pe un topic iar la un moment dat dintr-un motiv sau altul topicul se inchide.
dani4utd e singurul moderator de pe acest forum care este destul de mare si plin de conflicte... |
|
|
Sus |
|
|
petru2ioan
|
Trimis: Mar Ian 04, 2011 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma scuzati, am vrut sa editez postul de sus si am crezut ca am apasat pe edit dar vad ca a disparut butonul ala. |
|
Sus |
|
|
DNA
Conectat la: 22 Noi 2005 Mesaje: 2251 Locatie: În creierul meu
|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
petru2ioan a scris: | Nicu Martin se cearta si se injura cu DNA pe un topic |
Eroare.
Doar Nicu înjură (pentru că doar atât poate, probabil).
Acest tip trăiește cu impresia că e un fel de sculă'n basculă, că poate pune ștampile sau că ar fi vreun domn. Trăiește cu impresia că este golan și că poate "pune la punct " pe oricine. În opinia mea, nu numai că nu este vreun domn, dar are o doză de nesimțire uluitoare. Are comportamentul tipic manelistului cocalar, fapt pentru care disprețul meu este maxim.
Cel mai mult în viață am suferit de pe urma proștilor. Sunt dușmanii mei doctrinari. Urăsc proștii și de aceea îmi place să le pun oglinda în față, să vadă și ei cât de hidoasă le este prostia cu care își deranjează vecinii.
Știu, nu am nimic de câștigat, este timp pierdut, oamenii nu pot discerne și la un moment dat uită cine a început, sau cine este de vină.
Puțin îmi pasă.
Se spune că nu trebuie să îi spui prostului că e prost, pentru că nu te crede, sau că prostul are mintea odihnită.
Well, vreau să verific fenomenul.
P.S.
Ce este al prietenul lui, depanatorului radio tv este pus deoparte.
O să îi dau eclere și savarine până când mă voi plictisi. _________________ Ia de la Băsescu ! No Pussy Blues
http://www.youtube.com/watch?v=WuDP7c3Zd8I |
|
Sus |
|
|
PolyGram
Conectat la: 24 Iun 2006 Mesaje: 1632 Locatie: viseu de sus(sus de tot, in mm)
|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 7:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu n-am primit notificari in ultima vreme si apoi au aparut brusc, 55 de notificari odata.
PS: eu cred ca ataca cineva forumul cu flacara violet _________________ Ignoranta poate fi o explicatie, dar nu o scuza. |
|
Sus |
|
|
MarianS
Conectat la: 27 Ian 2009 Mesaje: 1277 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
DNA a scris: |
Știu, nu am nimic de câștigat, este timp pierdut, oamenii nu pot discerne și la un moment dat uită cine a început, sau cine este de vină.
Puțin îmi pasă. |
@DNA
Ai dreptate: nu ai nimic de castigat....
Crezi ca mai conteaza cine a inceput, sau cine este de vina ? _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
nicu_martin
Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
@DNA:
|
|
nicu_martin
Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
DNA a scris: |
O să îi dau savarine până când mă voi plictisi. |
Am vazut la televizor discursul plin de elan al unui fotbalist handicapat care, fara sa aibe macar habar ce inseamna o expresie o folosea de zor, ca sa arate ca el ar fi in stare sa mute si muntii din loc (in imaginatia lui bolnava) ca sa-si faca loc in echipa - el spunea ceva de genul: "o sa fac orice ca sa joc in echipa, o sa mananc copii cruzi, sunt in stare de orice" - nestiind bietul handicapat ca expresia "copii cruzi" se refera defapt la lichidul seminal
Idem si lautarul DNA, care "da savarine", nestiind saracutul ca expresia "a da savarine" <=> "a da la savarina" <=> "a fi cunilinguist" _________________
|
|
Sus |
|
|
vizitator
Conectat la: 29 Apr 2008 Mesaje: 817 Locatie: focsani
|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 9:43 pm Titlul subiectului: v |
|
|
S-a blocat forumul? Se pare insa ca unii nu pot trai fara aceste forumuri. |