Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
calind
Conectat la: 23 Mar 2009 Mesaje: 59 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi Ian 06, 2011 12:16 am Titlul subiectului: Media center (player hardware cu iesire USB si HDD extern)? |
|
|
avind in vedere ca mi-am luat un DAC USB bun (incomparabil cu CD playerul meu, asa tunat cum o fi el) si cum acesta (CD-ul) da semne ca are laserul pe moarte, ma gindeam sa cumpar un media center/player sau cum se-o fi numind. cerinte:
- sa suporte HDD extern (USB) ca sa-i pot pune un "animal" de 2T si sa nu-mi mai bat capul cu CD-uri/DVD-uri
- sa aiba iesire USB si sa suporte USB audio (pt. DAC, evident)
- sa aiba o interfata cu utilizatorul ok (LCD cu touch screen banuiesc ca se foloseste) ca sa nu-mi treaca cheful de muzica pina selectez ce vreau
evident ca se preteaza si un laptop slabut la mina a doua dar ma gindeam la ceva silentios, eventual fara cooler.
recomandari? |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Ian 06, 2011 12:16 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 06, 2011 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu am auzit de vreun player de genul asta sa aiba iesire audio pe USB, de obicei au iesire digitala RCA si/sau optica si de acolo se poate folosi un DAC. O solutie ar fi un mini-laptop/net-top cu atom si ssd, perfect silentios, niciun element in miscare. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
|