Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
pacifica
Conectat la: 26 Iun 2010 Mesaje: 10 Locatie: resita
|
Trimis: Lun Ian 31, 2011 9:34 pm Titlul subiectului: Ce boxe boxe stanfloor? |
|
|
Ajutor pentru cumpararea de boxe standfloor pentru pre Rotel Rc1550 si final Rotel Rb1552. Ma gandesc la B&W 684 sau Psb Image T6. Cam prin gama asta de pret deocamdata( poate o idee mai mult). Orice alta sugestie e binevenita. Multumesc. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Ian 31, 2011 9:34 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
mihai.balaci

Conectat la: 12 Noi 2010 Mesaje: 76 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 31, 2011 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
ELAC ar fi o varianta buna ca pret si imbatabile ca sunet. _________________ ELAC 189 + Yamaha RX-797 + Philips CD-820 TDA1541A Tuned + DAC Philips TDA1541A buffer Lampa
Conectica Klotz 4x4 bi-wired / In-akustik |
|
Sus |
|
|
pacifica
|
Trimis: Lun Ian 31, 2011 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Elac dar ce Elac in gama asta de pret? Cele 2 modele enuntate de mine sunt cam peste tot recomandate la categoria asta de pret la categoria affordable "hi-end" audio. Elacuri am ascultat dar mai scumpe. Nu stiu daca cele mai ieftine suna bine. Despre PSB de exemplu:
http://www.stereophile.com/floorloudspeakers/psb_image_t6_loudspeaker |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 01, 2011 12:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Image T6 nu suna rau dar iti trebuie spatiu ca lumea pentru ele altfel se transforma in 2 subwoofere si nimic altceva. Elac FS 127 se potrivesc in general mai bine in sufrageriile romanesti si oricum una peste asta suna mai bine... parerea mea, evident. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
scorpions

Conectat la: 13 Feb 2009 Mesaje: 304 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar Feb 01, 2011 8:44 am Titlul subiectului: |
|
|
In gama de pret ptr. PSB - oprestete putin si asupra modelelor "HECO - Metax XT701" sau in gama B&W 683 vezi "HECO - Celan XT701" si ai sa ai o MARE surpriza....in special la seria "Celan". Am ascultat Heco Celan XT901 si am avut acea surpriza de care iti spun.... _________________ cat traiesti - inveti ... |
|
Sus |
|
|
pacifica
|
Trimis: Mar Feb 01, 2011 9:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, multumesc pt sfat. Nu ma grabesc, astept si alte sugestii cam in gama asta de pret. |
|
Sus |
|
|
pacifica
|
Trimis: Mie Feb 02, 2011 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata asta-i tot? Ma asteptam la ceva mai multe sugestii. Cred ca daca bagam un topic cu ce tari sunt boxele "X" avem sute de comentarii cu ce naspa sunt de fapt si bune sunt cutare si cutare. Ce sa fac daca n-am fost inspirat. Dar, asta este, suntem in Romanica si cand e sa te ajute cineva( in cazul meu doar cu ceva sfaturi, sugestii) nu se grabeste nimeni. Eu credeam ca si pentru asta este forumul mai ales ca am postat cred eu la rubrica buna adica "ce sa cumpar ?". Poate boxele care vreau eu sa le cumpar nu fac parte din gama super high end dar cred eu ca sunt totusi hifi cum de altfel se cheama forumul si nu high end. Cei mai multi "hifisti" din Romania si credeti-ma ca am fost la foarte multi au scule din gama mica si medie de preturi. Cei cu scule ff scumpe sunt de fapt ff putini. Sunt convins ca sunt foarte multi cei care si-au dat aici cu parerea despre anumite scule fara ca macar sa le vada, daramite sa le si asculte cum canta. Dumnezeule sunt peste 200 de pagini Accuphase! |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 02, 2011 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt 200 de pagini de rahat cu perje, nimic util. Din pacate locatia nu te ajuta prea mult dar sfatul ramane valabil, boxele se cumpara dupa auditie pentru ca gusturile difera foarte mult de la om la om, tot ce vorbim aici e teorie seaca, inutila... _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 02, 2011 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Total Off-Topic:
Cosmin_C - doresc sa te felicit pentru contributia ta extrem de utila in a da sfaturi incepatorilor in Hi-Fi de pe forumul Computergames
Tine-o tot asa, ai tot respectul meu  _________________
 |
|
Sus |
|
|
pacifica
|
Trimis: Joi Feb 03, 2011 12:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Bineinteles ca boxele se cumpara dupa auditii dar vroiam totusi ceva sugestii de modele care poate ar merge cu Rotelurile mele care nu sunt chiar de supermarket. Sunt atatea modele si atatia dealeri pe piata ca nu stii de unde sa o apuci de aceea orice sugestie e binevenita. Oricum multumesc celor care au avut amabilitatea sa-mi raspunda. |
|
Sus |
|
|
scorpions

Conectat la: 13 Feb 2009 Mesaje: 304 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi Feb 03, 2011 8:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai face foarte bine , cum a spus si "Cosmin C", daca ai timp sa dai o fuga in Bucuresti pe la real acustic, dvdplanet , hdzone , audioconcept - nu mai stiu pe moment, dar mai sunt.....sa asculti mai multe modele. Urechile tale sunt cele mai in masura sa-ti spuna cam ce vrei .....
Am fost si eu in situatia asta, dar am fost la diferite auditii in locatiile pe care ti le-am spus....desi sunt din Iasi. Dupa ce am ascultat mai multe firme de boxe am ramas pe Heco Celan XT901, care sunt la un pret de nota 10 pentru acea gama de pret. Din ce am ascultat mi-a placut foarte mult cum sunau sonus faber liuto , daaaar - nu mi-am permis sa dau dublu la pret .....asta este daca nu m-a facut mama Becali.....  _________________ cat traiesti - inveti ... |
|
Sus |
|
|
pacifica
|
Trimis: Vin Feb 11, 2011 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
De Paradigm ce ziceti? |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Feb 12, 2011 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce amplificare folosesti ? Asta este esential in alegerea boxelor ! _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
Anunturi de Publicitate ! |
|
Sus |
|
|
dani4utd
Conectat la: 03 Dec 2010 Mesaje: 91
|
Trimis: Sam Feb 12, 2011 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
razvanvrs a scris: | Ce amplificare folosesti ? Asta este esential in alegerea boxelor ! |
pacifica a scris: |
Ajutor pentru cumpararea de boxe standfloor pentru pre Rotel Rc1550 si final Rotel Rb1552. |
|
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Feb 12, 2011 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am fost atent ... Recomand B&W, suna bine pe Rotel ! Acum depinde de buget seria 7 fiind cea indicata, insa daca se doreste un compromis , merge si seria 6 _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
Anunturi de Publicitate ! |
|
Sus |
|
|
|