Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
piano_black
Conectat la: 19 Mar 2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Sam Mar 19, 2011 3:17 pm Titlul subiectului: Un pic de ajutor ! |
|
|
Sunt nou pe forum si ma bucur ca a revenit situl , si as vrea pentru inceput sa va salut pe toti useri .
Am avut un amplificator Denon PMA 710 legat la Klipsch RF 82 .Sunetul ok dar vreau sa urc , putin mai sus mai exact la Denon PMA 1500 AE sau la Yamaha AS1000 .Amplificatorul primea semnal de la un cd player Yamaha model mai vechi ,am probat un Denon PMA 1500 AE si nu prea m-a incantat recunosc pe cd playerul meu .Cabluri la boxe RealCable -cablu analog Audioquest ....Astept de la voi propuneri cu interes va multumesc ! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Mar 19, 2011 3:17 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
maria125
Conectat la: 21 Mar 2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Mar 21, 2011 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu personal ti-as recomanda sa alegi Yamaha. Sunt mai de calitate din punctul meu de vedere. Folosesc Yamaha de foarte mult timp si sunt foarte multumita de rezultate. _________________ Produse electronice |
|
Sus |
|
|
mariusantonio
Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 70 Locatie: Galati
|
Trimis: Lun Mar 21, 2011 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai rasfirati baieti , mai rasfirati .....
 _________________ Luxman L , Marantz PM, Denon DCD , Sony CDP, Supra , Wharfedale . |
|
Sus |
|
|
none_sud

Conectat la: 01 Feb 2008 Mesaje: 56 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 28, 2011 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
De Denon nu prea am avut parte..dar am Yamaha as1000 si pot spune nu are egal ca si constructie IN BANII ASTIA ..au dat foarte mare atentie la detalii
Ca filozofie de sunet este intre intre Luxman si Accuphase daca ai ascultat..
Merita toti banii.. poti sa-ti faci o idee mai ok daca il vezi si asculti in realitate.. dar neaparat comparat cu celelalte optiuni!! |
|
Sus |
|
|
mahonyhiphony

Conectat la: 14 Feb 2008 Mesaje: 256 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 28, 2011 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
none_sud a scris: | De Denon nu prea am avut parte..dar am Yamaha as1000 si pot spune nu are egal ca si constructie IN BANII ASTIA ..au dat foarte mare atentie la detalii
Ca filozofie de sunet este intre intre Luxman si Accuphase daca ai ascultat..Merita toti banii.. poti sa-ti faci o idee mai ok daca il vezi si asculti in realitate.. dar neaparat comparat cu celelalte optiuni!! |
Este intr-adevar un mod realist de a face comparatie . Felicitari. _________________ Rock'n'Roll All Nite |
|
Sus |
|
|
none_sud

Conectat la: 01 Feb 2008 Mesaje: 56 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 29, 2011 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc...pur si simplu asta este perceptia mea...si am mai auzit asemenea comparatii si la alte persoane  |
|
Sus |
|
|
|