Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
florinmacri
Conectat la: 18 Mar 2009 Mesaje: 68 Locatie: Brasov
|
Trimis: Lun Mar 28, 2011 9:13 pm Titlul subiectului: amplificatoare vintage |
|
|
Va salut!
Am in observatie 2 amplificatoare vintage si anume Sansui Au-717 si Pioneer SA-9500. Sunt colegi forumisti care detin asa ceva?
Sansui chiar aici pe forum este cotat la 450 de euro iar Pioneer il are un cunoscut la 250 E. Pioneer-ul l-am ascultat avand ca sursa un cd player Revox si boxe JBL iar in momentul cand am vrut sa-l ascult si pe pick-up ( un Pioneer Pl-570) a aparut un zgomot ( brum) in boxe la comutarea selectorului.
Va rog cateva pareri despre aceste amplif-uri.
Multumesc! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Mar 28, 2011 9:13 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
DMX

Conectat la: 22 Apr 2010 Mesaje: 138
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu cum suna sansui-ul , insa pioneer din seria blue am avut cateva bucati si pot sa iti spun ca suna demential pe bass , pentru muzica moderna il recomand cu toata increderea .......dupa cum arata sansui-ul , pare foarte bine construit , oricum este facut pe vremea cand se lucra calitate asa ca nu cred ca te va dezamagi .....insa eu tot pioneer-ul l-as alege .......tine cont si ca aparatele vintage pot pune probleme cu condensatorii , chiar daca sunt japan _________________ PUBLIC ENEMY |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer _________________ Ori santem audiofili, ori nu mai santem.Nu putem asculta toti Schopenhauer. |
|
Sus |
|
|
|