Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
scutyjunior

Conectat la: 13 Mar 2005 Mesaje: 269 Locatie: Cluj Napoca
|
Trimis: Lun Apr 04, 2011 3:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti recomand Asus Oplay! R1, deoarece sunt mult mai multumit de el decat de WD Live ce l-am avut, mai ales din prisma suportului tehnic (update firmware des si la zi cu toate standardele), care la WD e sub orice critica (vezi WD gen 2 la care nu a mai aparut firmware din 09/2010, deci filmele codate cu ultimele softuri le spui pas). |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Apr 04, 2011 3:15 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
tito

Conectat la: 19 Feb 2005 Mesaje: 233 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 04, 2011 6:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
scutyjunior a scris: | Iti recomand Asus Oplay! R1, deoarece sunt mult mai multumit de el decat de WD Live ce l-am avut, mai ales din prisma suportului tehnic (update firmware des si la zi cu toate standardele), care la WD e sub orice critica (vezi WD gen 2 la care nu a mai aparut firmware din 09/2010, deci filmele codate cu ultimele softuri le spui pas). |
Spunea cineva ca Asus e foarte bun pe partea de sunet, ai sesizat vreo diferenta din punct de vedere a calitatii audio? |
|
Sus |
|
|
scutyjunior

Conectat la: 13 Mar 2005 Mesaje: 269 Locatie: Cluj Napoca
|
Trimis: Mar Apr 05, 2011 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Fata de WD am vazut schimbare in bine, insa daca ii pui ferita pe cablul de alimentare dintre sursa si aparat castiga bas mult. Am inceput un proiect de schimbare a sursei atat pentru Asus Oplay cat si pentru Logitech Touch, folosind un traf toroidal dintr-un ups de 1000W dezafectat si 2 kituri de sursa stabilizata 12V 3A si 5V 3A. Sunt curios daca voi vedea schimbari in bine fata de sursa de alimentare in comutatie care o aveau amandoua (de dimensiunile unui incarcator de telefon mobil). Toata distractia a costat maxim 100ron si am folosit o singura carcasa pentru ambele surse. |
|
Sus |
|
|
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009 Mesaje: 901 Locatie: Cluj
|
Trimis: Mar Apr 05, 2011 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Cu asta sa ne tii la curent scutty, se poate sa promita.
Apropo, Asus stie 3D? |
|
Sus |
|
|
|