Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
MarianS a scris: | Personal, nu cred ca sunt basme. Viitorul va certifica, cu siguranta, existenta sau non existenta extraterestrilor ! |
Mai nou FBI a declasificat documente care atesta clar acest lucru. Numai ca unora inca nu le vine sa creada. E normal, dupa decenii de luat in deradere, de musamalizare, de amenintari si de o gramada de literatura si de filme care au exploatat la maximum fenomenul  _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 3:36 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dacă mâine se află că extratereștii există, ne-au vizitat și ne vizitează în continuare, va fi o știre de prime-time seara pe toate televiziunile, iar de a doua zi lumea își va vedea în continuare de viața de zi cu zi. Facem pariu?
Nu știu de ce o freacă atâta NASA cu marea dezvăluire, nobody gives such a big fuck anymore... _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
Mariusica

Conectat la: 25 Apr 2005 Mesaje: 109 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ne pregatesc astia de adevar incet, incet. Nu pot sa declare asa raspicat asa ca ne iau prin invaluire. _________________ "...It's the world's first electronic computer. Right now it's solving mathematical problems for the US Army, but who knows, someday a machine like this will check on your income tax..." :: 1960 promotional film about UNIVAC |
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 8:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Mariusica a scris: | Ne pregatesc astia de adevar incet, incet. Nu pot sa declare asa raspicat asa ca ne iau prin invaluire. |
Asa s-a sustinut multa vreme.
De fapt, cred ca e altceva la mijloc. Spre exemplu, in privinta navelor extraterestre recuperate de la Roswell: ce interes sa fi avut americanii sa declare oficial asa ceva, cand era mult mai util sa musamalizeze totul si sa poata astfel sa studieze nestingherit, in cel mai mare secret, tehnologiile cu care erau dotate ? Acest lucru ar fi permis (si cred ca s-a si intamplat deja) obtinerea unor avansuri (tehnologice - implicit militare bineinteles) pentru americani - foarte greu de recuperat de catre "inamici".
In acest sens, se speculeaza ca destule inventii determinante in progresul tehnologic ar fi de fapt rezultatul operatiunilor de reverse-engineering efectuate pe echipamentele cu care sunt dotate respectivele nave extraterestre. De notat sunt cateva exemple: aparitia tranzistorului (in aceeasi perioada cu evenimentele de la Roswell), microprocesorul, tehnologia stealth (folosita pentru prima data oficial pe celebru avion invizibil), laserul, etc.
De fapt, daca observati, se pot constata doua lucruri: in ultima suta de ani, omenirea a avansat (tehnologic in primul rand) cat nu a a progresat in toata existenta ei (bazata pe dovezi scrise). Iar incepand cu anii '50, rata cresterii a devenit, relativ brusc, mult mai mare - practic in ultimii 60 de ani asistam la cea mai spectaculoasa rata a cresterii tehnologice din toate timpurile. Desigur ca in paralel sunt formulate destule teorii conventionale care explica mai mult sau mai putin fenomenul acestei extraordinare rate a cresterii progresului tehnologic - nu le voi enumera insa aici - le puteti gasi relativ usor pe Internet. _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
Conectat la: 27 Ian 2010 Mesaje: 701 Locatie: București
|
|
Sus |
|
|
andyc

Conectat la: 14 Dec 2005 Mesaje: 520 Locatie: bucuresti ex_nick: andy_barosanu
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
cosminbro

|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Foarte tare ! M-am amuzat pe cinste !
Dar asta tot nu explica ceva. Ignoranta/ironia nu pot evita/nega faptele/evenimentele. _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
kaav
Conectat la: 11 Mai 2008 Mesaje: 568
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 6:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
cosminbro a scris: | Ignoranta/ironia nu pot evita/nega faptele/evenimentele. |
La ce epoca istorica te referi? |
|
Sus |
|
|
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
cosminbro a scris: |
De fapt, daca observati, se pot constata doua lucruri: in ultima suta de ani, omenirea a avansat (tehnologic in primul rand) cat nu a a progresat in toata existenta ei (bazata pe dovezi scrise). Iar incepand cu anii '50, rata cresterii a devenit, relativ brusc, mult mai mare - practic in ultimii 60 de ani asistam la cea mai spectaculoasa rata a cresterii tehnologice din toate timpurile. Desigur ca in paralel sunt formulate destule teorii conventionale care explica mai mult sau mai putin fenomenul acestei extraordinare rate a cresterii progresului tehnologic - nu le voi enumera insa aici - le puteti gasi relativ usor pe Internet. |
Eu cred mai degrabă că cele două războaie mondiale au fost motivul pentru progresul tehnologic.... _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 8:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Im vine in minte acum un celebru astronom, care, incercand sa raspunda la intrebarea "Suntem singuri in Univers?" a declarat: "a afirma ca esti singura civilizatie din Univers e totuna cu a spune ca esti singurul fir de nisip de pe o plaja nesfarsita".
Eu inclin sa cred ca mai sunt si altele. Si faptul ca au ajuns ei la noi si nu noi la ei, asta spune suficient despre avansul lor, cel putin tehnologic In fond cred ca cele care au ajuns pe Terra sunt atat de avansate tehnologic, incat nici macar nu ne putem imagina nivelul la care au ajuns. _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
kaav a scris: | cosminbro a scris: | Ignoranta/ironia nu pot evita/nega faptele/evenimentele. |
La ce epoca istorica te referi? |
Ma refer in primul rand la subiectul topicului: documentele top secret care au fost declasificate curand de FBI.  _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
kappa_ii
Conectat la: 22 Sep 2004 Mesaje: 1285 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
de unde tragi concluzia ca in ultimi 60 de ani am avansat spectaculos
daca poti da citeva exemple clare .
- sa sti ca a nu pune in practica - nu este echivalent cu a nu avea cunostiintele necesare ! |
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 8:20 am Titlul subiectului: |
|
|
kappa_ii a scris: | de unde tragi concluzia ca in ultimi 60 de ani am avansat spectaculos
daca poti da citeva exemple clare .
- sa sti ca a nu pune in practica - nu este echivalent cu a nu avea cunostiintele necesare ! |
Cand am spus asta, m-am referit cu precadere la avansul tehnologic. Cred ca acest lucru este mai mult decat evident.
Iti las tie placerea sa evaluezi si sa descoperi exemplele clare (cateva le-am mentionat eu deja intr-un post anterior).  _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
|
Sus |
|
|
bnt
Conectat la: 02 Ian 2005 Mesaje: 1073
|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
kappa_ii a scris: |
Ba...cred ca da. Riscul e de a pune in practica inainte de a avea suficiente cunostiinte necesare... |
|
Sus |
|
|
bnt
Conectat la: 02 Ian 2005 Mesaje: 1073
|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
PS: primul exemplu care-mi vine e aclimatizarea unor animale in areale in care teoretic n-ar fi avut ce cauta, succes total din pdv tehnologic, catastrofa din pdv al ecosistemului... |
|
Sus |
|
|
|