Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Hi&Fan

Conectat la: 13 Aug 2006 Mesaje: 696 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 02, 2009 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Revin cu noutati: azi dimineata am ajuns in sfarsit la Diverta Mall Vitan si am fotografiat (cu telefonul, scuze pentru calitate ) spectacolul cu pricina din catalogul cu evenimente. Aveti doua poze.
Mai mult,am intrebat-o pe tanara draguta de la ghiseu daca e sigura ca se tine spectacolul.
Mi-a raspuns, firesc, asa cum ma asteptam: " Cat timp vindem bilete, evident ca se tine ".
I-am descris pe scurt corespondenta lui Ricochet cu Klaus D. Muller si i-am explicat ca am mari dubii ca informatiile ei sunt corecte.
M-a rugat sa astept putin si a plecat sa se intereseze.
Habar n-am daca s-a interesat sau doar a fumat o tigara (sincer sa fiu,nu cred, parea o tipa isteata si luase discutia in serios) , dar dupa vreo 7-8 minute a venit hotarata si mi-a zis, sigura pe ea: e confirmat, se tine !
In seara asta sau cel tarziu maine seara am treaba din nou la Mall si sigur o sa cumpar si bilete, cel mai sigur din cele la 200 RON. Asta e, cum mi-o fi norocul.... .
Am vorbit si despre situatia in care spectacolul nu se tine: banii se returneaza, evident. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Mar 02, 2009 8:10 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

|
Trimis: Lun Mar 02, 2009 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Revin cu noutati: azi dimineata am ajuns in sfarsit la Diverta Mall Vitan si am fotografiat (cu telefonul, scuze pentru calitate ) spectacolul cu pricina din catalogul cu evenimente. Aveti doua poze.
Mai mult,am intrebat-o pe tanara draguta de la ghiseu daca e sigura ca se tine spectacolul.
Mi-a raspuns, firesc, asa cum ma asteptam: " Cat timp vindem bilete, evident ca se tine ".
I-am descris pe scurt corespondenta lui Ricochet cu Klaus D. Muller si i-am explicat ca am mari dubii ca informatiile ei sunt corecte.
M-a rugat sa astept putin si a plecat sa se intereseze.
Habar n-am daca s-a interesat sau doar a fumat o tigara (sincer sa fiu,nu cred, parea o tipa isteata si luase discutia in serios) , dar dupa vreo 7-8 minute a venit hotarata si mi-a zis, sigura pe ea: e confirmat, se tine !
In seara asta sau cel tarziu maine seara am treaba din nou la Mall si sigur o sa cumpar si bilete, cel mai sigur din cele la 200 RON. Asta e, cum mi-o fi norocul.... .
Am vorbit si despre situatia in care spectacolul nu se tine: banii se returneaza, evident. _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
antecu

Conectat la: 05 Sep 2006 Mesaje: 130 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 03, 2009 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Biletele pentru spectacolul cu KS sunt la vanzare dupa cum se poate vedea si in poza atasata.Scuze pentru calitate dar poza e facuta cu telefonul. |
|
Sus |
|
|
antecu

|
Trimis: Mar Mar 03, 2009 1:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Incerc din nou sa atasez poza |
|
Sus |
|
|
Hi&Fan

|
Trimis: Lun Mar 16, 2009 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ciudat...azi cand sa luam bilete aflam ca..s-ar putea sa nu se tina, mai mult, pe 29 aprilie 2009, la Sala Palatului concerteza Anathema .
Sa ne-ntelegem, n-am nimic cu Anathema, doar regret daca nu mai vin KS&LG.
Am sunat pe cineva de la Diverta care mi-a confirmat pentru Anathema si care nu stia nimic de KS&LG. A ramas sa se intereseze maine, dar nu parea prea convins ca imi va da alt raspuns.
Pacat, fir-ar sa fie  _________________ Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc |
|
Sus |
|
|
domnujim

Conectat la: 17 Sep 2008 Mesaje: 386 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 17, 2009 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Eh, eu unul iti multumesc chiar si pt vestea proasta.
Adica pt informatie |
|
Sus |
|
|
domnujim

Conectat la: 17 Sep 2008 Mesaje: 386 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 17, 2009 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Apropos, stie cineva niste editii ale albumelor TD care sa se auda mai bine decat cele din asa numita "Definitive Edition" scoase la Virgin, pe la mijlocul anilor '90 ?
Astea mie imi suna departe de ceva care ar merita eticheta respectiva. Chiar am fost putin dezamagit la unele albume. |
|
Sus |
|
|
antecu

|
Trimis: Mar Mar 17, 2009 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Probabil ca am fost singurul pacalit in sensul ca chiar mi-am cumparat bilete la presupusul concert cu Klaus Schulze care intre timp s-a transformat in Anathema.Am fost inpoi astazi la Diverta si mi-am recuperat banii pe care i-am reinvestit in concertul lui KRAFTWRK de pe 12 iunie. Sper sa nu mai fie inca o pacaleleala.Si nu este pentru ca pe site-ul Kraftwerk apare Bucuresti Sala Polivalenta si nu Sala Palatului ca pe bilete.Oricum este in Bucuresti indiferent de locatie.
Pentru domnijim
Din pacate toate albumele TD din perioada Virgin suna prost pentru ca din pacate alea erau instrumentele si inregistrarile au fost mediocre.La vremea respectiva am avut majoritatea albumelor in vinyl si se aud la fel ca si CD-urile reeditate.Albumele dupa 90 suna mult mai bine , in special ultimile scoase de Edgar Froese la casa lui proprie Eastgate.Din pacate muzica pe care o canta acum , dupa parerea mea stict personala , este departe de ceea ce canta odata TD.Se simte clar absenta lui Franke care dadea sarea si piperul.Un album vechi care suna bine este Poland dar acesta nu este scos la Virgin. |
|
Sus |
|
|
hiatus

Conectat la: 28 Iul 2006 Mesaje: 131 Locatie: Tg.-Jiu
|
Trimis: Sam Mar 22, 2025 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Jean Michel Jarre vine la Budapesta, 26 iunie 2025. Este aproape de noi, sa ne bucuram!... |
|
Sus |
|
|
|