Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Andrei

Conectat la: 27 Feb 2003 Mesaje: 794 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 19, 2003 7:04 pm Titlul subiectului: Pioneer lanseaza un DVD-writer multiformat nou |
|
|
Pioneer anunta lansarea in iunie acest an a celei de-a sasea generatii de writere de DVD-uri, numita desigur DVR-A06.
Astfel, ei se alatura celor de la Sony, TDK si Liteon cu un produs care suporta atat scrierea/rescrierea de DVD-R/RW, cat si DVD+R/RW de mare viteza, rezolvand astfel ingrijorarea unui potential cumparator despre lupta dintre formatele concurente de discuri DVD.
Viteza de scriere este de 4x pentru DVD-R si DVD+R, de 2.4 x pentru DVD+RW si de 2x pentru DVD-RW, iar pentru CD-uri de 16x si respectiv 10x pentru CD-RW.
In stilul binecunoscut Pioneer, unitatea poate fi montata atat orizontal cat si vertical iar pretul estimat la lansare este de numai $329, semnificativ mai ieftin decat concurenta. _________________ Andrei Mihailescu
HiFi & Multimedia |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Mai 19, 2003 7:04 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
bdl
Conectat la: 11 Mai 2003 Mesaje: 80 Locatie: craiova
|
Trimis: Vin Mai 23, 2003 4:58 am Titlul subiectului: |
|
|
TDK-ul e tot 329 iar sony vux 510 e 349. Deci diferenta de pret nu e semnificativa. |
|
Sus |
|
|
Andrei

Conectat la: 27 Feb 2003 Mesaje: 794 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 23, 2003 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Stii foarte bine ca pretul de lista sugerat e doar o indicatie, streetprice-ul fiind in marea majoritate a cazurilor mai mic. Iar daca ajunge <$300 sau chiar <$250, eu zic ca e semnificativa diferenta.  _________________ Andrei Mihailescu
HiFi & Multimedia |
|
Sus |
|
|
|