FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Un amplificator BUN!!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nusferatu

Conectat la: 05 Mar 2005

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2005 7:43 pm    Titlul subiectului: Un amplificator BUN!! Raspunde cu citat (quote)

Cine poate sa-mi dea si mie un sfat pt un amplificator bun,folosit doar pt subwoofer(Infinity Kappa 120.3,in cutie vented),in jurul a 10 Mil.

Merci.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2005 7:43 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
IM

Conectat la: 09 Mar 2004

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2005 8:05 pm    Titlul subiectului: Oferta Audio Plus - Ground Zero Raspunde cu citat (quote)

GZRA 2200X, 2 canale
output power 4 ohms 2 x 125 WRMS / 2 ohms 2 x 200 watts, trimode, 2 ohm stable, low / band / highpass / subsonic adjustable x-over, bassboost, bassremote
183Euro (tva inclus)

GZRA 1.1000D, mono
Monoamp, 1 x 800 (1000 max.) WRMS at 1 ohm, linkable into 1 x 1600 (2000 max.) WRMS at 2 ohm, variable lowpass / subsonic / bass boost / phaseshift, >250 damping factor; max input voltage 16 volt
385Euro (tva inclus)

GZHA 2250X, 2 canale
output power 4 Ohm 2 x 150WRMS / 2 Ohm 2 x 250W / 1 x 600W. mono, trimode, 2 ohm stable, low / band highpass / subsonic adjustable x-over, subboost 12dB, phaseshift 180°, external Bassvolume remotecontrol
260Euro (tva inclus)

GZHA 2350X, 2 canale
output power 4 Ohm 2 x 220W / 2 Ohm 2 x 350W / 1 Ohm 2 x 450W, dual power supply, bassremote, variable lowpass / subsonic / bass boost / boost frequency / phaseshift
340Euro (tva inclus)

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
nusferatu

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2005 12:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merci pt lista interminabila pe care mi-ai oferit-o.Eu sunt din Bucuresti,am inteles ca tu esti in Dr. Turnu Severin.Cum facem sa ne intalnim?Ceva dealeri si pe aici prin capitala?
Sus
nusferatu

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2005 12:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am uitat sa specific ca am acum un amplif JBL 75.2 care intra in protectie.E jenant totusi sa stii ca poti da in subwoofer pana la un anumit nivel,si pe urma intra protectia.Chiar cu riscul de a arde unul din cele doua componente(sub sau amplif) vreau sa pot da volum fara sa stau cu grija ca gata...de acum intra protectia.Mai am un amplif Alpine MRD 350M pe acasa,care a sunat bine cu un JBL CS 1200T,care nu are decat 125W RMS.Dupa ce am luat Infinity Kappa asta,ala parca nu mai avea vlaga in el si am trecut la JBL.Nu pot sa zic ca nu-mi place cum suna sau nu-mi place cat de bine da in subwoofer,da ma enerveaza protectia aia,si am mai facut si rost de ceva gologani,deci trebuie neaparat sa fac un upgrade Wink Naughty
Sus
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004

MesajTrimis: Mie Mar 23, 2005 9:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

GZ ori nu are protectie ori nu apuca veci sa intre in protectie...lol...poti fi sigur ca astea au putere...incearca-le sa vezi...ar fi totusi pacat sa arzi vreunul din componente...bafta
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum