Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
djradu2004
Conectat la: 14 Ian 2004 Mesaje: 793 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 19, 2005 1:59 pm Titlul subiectului: CERF 2005! |
|
|
Iata ca de maine incepe CERF-ul si tine pana pana Duminica.
Mergeti?
Biletul este de 80.000 lei.
Eu ma duc poate sunt niste oferte interesante ca mi-as lua un DVD-RW si poate un Hard-Disc.
In plus nici fetele de pe acolo nu trebuie neglijate.
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Apr 19, 2005 1:59 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
pantan

Conectat la: 02 Iul 2004 Mesaje: 97 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Apr 19, 2005 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca vin.merita vazut?e pentru prima oara cand vreau sa ma duc.astept raspunsuri.
_________________ Speaker is my life! |
|
Sus |
|
|
chrissugar Vizitator
|
Trimis: Mar Apr 19, 2005 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
La standul M-Audio, Michi de la Suie Paparude va canta live. Am uitat sa-l intreb dar cred ca va fi un fel de tutorial pentru anumite produse hard si soft.
chrissugar
|
|
Sus |
|
|
seamaster

Conectat la: 03 Noi 2003 Mesaje: 368 Locatie: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Apr 20, 2005 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
... revista mai sus mentionata are un stand, undeva in coltul de acces spre hala telefoniei mobile si nu numai ...
apropo de stand - nu credeti ca un spatiu de 3.00 x 3.00 m. merita o decorare mai atractiva / adica sa nu semene a chiosc de reviste ...
este adevarat ca exista un efort financiar chiar si pentru inchirierea spatiului respectiv, dar branding ul se poate face la modul general si folosi mai multi ani la rand ... zic si eu, nu dau cu pietre
am vazut un vraf respectabil de reviste tipluite - doru, asta este motivul pentru care nu se gaseste pe piata - le-ai tinut pentru cerf
asa ca cine nu a gasit-o prin oras, o poate lua de la standul revistei din cadrul targului.
... pentru cei interesati, mgt educational importa incinte acustice cerwin vega.
salutari
_________________ I DON'T REGRET MY PAST, I JUST REGRET THE TIME I'VE WASTED WITH THE WRONG PEOPLE ! |
|
Sus |
|
|
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004 Mesaje: 1141 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 21, 2005 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am fost si eu astazi la CERF...Dupa parererea mea, este cea mai slaba editie din 2001 incoace, de cand il vizitez.Spun asta pt. ca i-a lipsit ceva din stralucirea de anul trecut, poate unde am fost si la prima ora, dar nu am mai avut ocazia sa vad ceva demo-uri tehnologice, cum vazusem anul trecut pe parte de racire cu apa, sau chiar stand-ul Electrovox destul de dragut ca prezentare audio-video.Ma asteptam sa vad exemplificari ale tehnologiei SLI de la nVidia, insa nu am avut parte decat de un sistem de acest fel, la standul ITDirect parca, dotat cu o solutie SLI Gainward 6800 Ultra racit cu apa, pe care il stiam de pe net, fiind cotat la 1000$...In schimb, fete mai inalte ca mine...si cam atata.Ofertele promotionale mai slabe ca anul trecut, nu ca m-ar interesa preturile end-user in mod deosebit, dar oricum...
P.S: din pacate la standul revistei noastre de suflet, nu am gasit pe nimeni in momentul in care am trecut pe langa.Intr-adevar, un spatiu amenajat mai bine cred ca ar fi facut ca revista sa iasa mai bine in evidenta...
_________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
djradu2004
Conectat la: 14 Ian 2004 Mesaje: 793 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 21, 2005 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca a mai fost cineva sa plaseze aici ce oferte speciale sunt sa stie toata lumea.
Eu abia maine ma duc.
Revin maine cu impresii.
|
|
Sus |
|
|
Radu

Conectat la: 28 Feb 2003 Mesaje: 977 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 21, 2005 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Treceti si pe la standul nostru!
Description: |
|
Filesize: |
72.05 KB |
Viewed: |
186 Time(s) |

|
Description: |
|
Filesize: |
77.79 KB |
Viewed: |
259 Time(s) |

|
Ultima modificare efectuata Radu la Joi Apr 21, 2005 10:10 pm, modificat de 2 ori in total |
|
Sus |
|
|
Luin

Conectat la: 15 Ian 2005 Mesaje: 1138 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 21, 2005 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Standuri pentru angajati ce isi vand imaginea ieftin si pentru clienti superficiali.. La Playboy intelegeam..
Puteati sa aduceti sistemul de referinta pentru a se minuna romanu ignorant de cat de bine se poate auzi muzica pe scule hi-fi.. dar voi ati ales varianta "Vindem carne!"
Ultima modificare efectuata de catre Luin la Joi Apr 21, 2005 10:12 pm, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
MLGore

Conectat la: 27 Aug 2004 Mesaje: 1881 Locatie: 23.06.2006-stadion Lia Manoliu
|
Trimis: Joi Apr 21, 2005 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sorry pt. voi, dar prefer la bal.....
_________________ www.outextrem.ro |
|
Sus |
|
|
QD

Conectat la: 12 Dec 2003 Mesaje: 499 Locatie: Buc
|
Trimis: Joi Apr 21, 2005 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
MariusO a scris: | Am fost si eu astazi la CERF...Dupa parererea mea, este cea mai slaba editie din 2001 incoace, de cand il vizitez.Spun asta pt. ca i-a lipsit ceva din stralucirea de anul trecut, poate unde am fost si la prima ora, dar nu am mai avut ocazia sa vad ceva demo-uri tehnologice, cum vazusem anul trecut pe parte de racire cu apa, sau chiar stand-ul Electrovox destul de dragut ca prezentare audio-video.Ma asteptam sa vad exemplificari ale tehnologiei SLI de la nVidia, insa nu am avut parte decat de un sistem de acest fel, la standul ITDirect parca, dotat cu o solutie SLI Gainward 6800 Ultra racit cu apa, pe care il stiam de pe net, fiind cotat la 1000$...In schimb, fete mai inalte ca mine...si cam atata.Ofertele promotionale mai slabe ca anul trecut, nu ca m-ar interesa preturile end-user in mod deosebit, dar oricum...
P.S: din pacate la standul revistei noastre de suflet, nu am gasit pe nimeni in momentul in care am trecut pe langa.Intr-adevar, un spatiu amenajat mai bine cred ca ar fi facut ca revista sa iasa mai bine in evidenta... |
Ei ce vorbesti tu straine? Sistemul ala Gainward este sistemul lor de prezentare pe plan mondial ( a fost si la Cebit, chiar eu l-am vazut acolo). Costa 6000 euro, nu 1000$..
Exact in mijlocul standului BEST e un computer asamblat de noi cu 6800ULTRA SLI si 3800+, daca treceai pe la Best era imposibil sa nu-l vezi, mai ales ca e si modat (UV-uri, nebunii). - 10.000 pct in 3dmark 05 fara nici un fel de o/c.
Tot acolo mai e un alt sistem cu P4 640 o/c @4,1GHz (deh, n-am avut memorie buna ca ne duceam si mai sus) si X850XT + Arctic Cooling instatalt pe ea (care si ea va fi o/c incepand de maine)
|
|
Sus |
|
|
AdWiser
Conectat la: 15 Ian 2004 Mesaje: 1816
|
Trimis: Joi Apr 21, 2005 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sal' QD,
ceva bareboneuri mici, silent si cat mai bune de stocat muzica pe ele (firewire, USB2) etc.??
_________________ ==*== |
|
Sus |
|
|
AdWiser
|
Trimis: Joi Apr 21, 2005 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
...si btw, ce-aveti mai de va incrancenati asa? niste fete frumoase acolo...sau va inhiba?
|
Sus |
|
|
Luin

|
Trimis: Joi Apr 21, 2005 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
gusturile nu se discuta Si nu ma refer aici la cele sexuale. Poti fi heterosexual si sa nu apreciezi asa mult aranajamentul comercial de buci si spoiala, mai ales cand nu are nimic legat de domeniul firmei ce recurge la astfel de mijloace de *distragere* a atentiei de la ce prezinta cu adevarat catre ceva de domeniul Bordel Arena. Si in fond ce-i CERF-ul, districtul rosu? WTF man, spre ce ne indreptam?
Ultima modificare efectuata de catre Luin la Joi Apr 21, 2005 11:51 pm, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
AdWiser
|
Trimis: Joi Apr 21, 2005 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
hai, zi cinstit: si prietena ta citeste forumul? Nu trebuie sa-mi raspunzi, doar clipeste repede sau fa-mi semn cu ochiul si am sa inteleg
|
Sus |
|
|
Luin

|
Trimis: Joi Apr 21, 2005 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prietena mea are 15 ani Nici nu stie sa citeasca inca Ce rau sunt!
Serios vb, ne-am cam certat. Oricum.. chestii prea ambigue si personale sa faca obiectul discutiei pe forum
|
|
Sus |
|
|
|