Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
kostin

Conectat la: 22 Iul 2003 Mesaje: 28 Locatie: Germany
|
Trimis: Mar Feb 03, 2004 3:57 am Titlul subiectului: DVD Recorder |
|
|
Are cineva asa ceva ? , nu ma refer la dvd-rw ptr calculator ci la cel din imagine. Intrebarea mea este : "functioneaza ca un video recorder?" adica poti trage de la alt dvd sau direct de la TV ...poti pune pauza si poti relua inregistrarea de unde ai pus pauza !
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Feb 03, 2004 3:57 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
Description: |
|
Filesize: |
12.23 KB |
Viewed: |
149 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
|
bibi Vizitator
|
Trimis: Mar Feb 03, 2004 6:11 am Titlul subiectului: DVD Recorder |
|
|
Salut,
nu am asa ceva (dar m-a pasionat rau subiectul).
Poti trage direct din TV cu el sau din orice alta sursa analogica (poti seta niste bitrate-uri ca sa intre intre 60' si 3h pe DVD - cum se vede la 3h asta-i alta mincare de peste).
Nu cred (99%) ca poti trage digital de pe alt DVD daca acesta din urma este:
1. criptat (ma refer la CSS)
2. alt format decit blankul tau (DVD-R /+R are 4.7 GB iar DVD-9 dual-layer are 9 GB)
Nu cred (99%) ca poti trage analogic de pe alt DVD sau Videorecorder daca sursa este criptata Macrovision sau asemenea.
In plus s-ar putea ca agregatul sa impuna anumite limitari la copiere (cel putin arzatoarele stand-alone de CD-R nu te lasau sa copiezi o copie).
Ratiunea acestui aparat este sa inregistrezi de pe TV sau videocamera ta.
Am lasat 99% doar fiindca nu am avut ocazia sa probez concret.
De aceea am ales varianta DVD+R/+RW pt PC & placa captura Matrox RT-X 10 Xtra.
Avantaje: copiez tot ce vreau (mai putin casete video cu Macrovision):
DVD urile criptate le sparg cu DeCSS sau DVD Decrypter
DVD urile mai mari decit blankul le micsorez cu DVD Shrink sa intre pe un blank
Tot ce misca analogic (VCR sau TunerTV - iau semnalul prin SCART direct din televizor) trag cu Matroxul - se vede impecabil, face captura in format DV.
Dupa ce fac capturi analogice, editez linistit offline rezultatul in Adobe Premiere si scot reclame, bag tranzitii, fade-inuri, titluri, corectii imagine, filtre, etc...
In final realizez DVD-ul cu Adobe DVD Encore si fac meniuri, meniuri animate, submeniuri, capitole, butoane si backgrounduri din Photoshop, etc ...
Pentru ce ti-am scris asta:
DVD+R/+RW & Matrox RT-X 10 => 150$ & 500$ de pe ebay (la noi mai scump).
Nu stiu exact cit costa aparatul ala stand-alone dar este mult mai limitat. In schimb este mai usor de operat (mie mi-a luat ceva pina am gasit solutia curenta si am experimentat diverse combinatii soft)
|
|
Sus |
|
|
glido

Conectat la: 08 Dec 2003 Mesaje: 882 Locatie: Alba Iulia
|
Trimis: Mar Feb 03, 2004 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunal pe acest tip 0745438222 se numeste Gabi si are o jucarie asemenatoare (Tevion). El stie sa-ti dea mai multe detalii. Ce stiu sigur e ca nu poti pune pauza. Ca sa copiezi DVD-uri iti trebuie un alt DVD player cu care sa redai spre recorder
Asa ceva are tuner TV incorporat deci poti trage direct filme de pe TV
intrari S-Video si scart si unele modele chiar FireWire pt camere digitale (de ex. acel Tevion care se aduce la comanda cam la 500Eur tot Gabi)
|
|
Sus |
|
|
DELL
Conectat la: 28 Sep 2003 Mesaje: 324 Locatie: TM
|
Trimis: Mar Feb 03, 2004 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca cautai topicuri mai vechi vedeai ca in noiembrie mi-am luat unul la fel, doar ca modelul mai mare E60 nu E50, care e in poza, ca are si intrare digitala.
Sunt super incantat de el si ard cu el in draci orice, atat de pe DVD (ca mai am unul cu care redau) cat si din diverse surse digitale (video) sau analigice (TV). Si crede-ma, ca in 3 luni am tras deja vreo 60 DVD-R si 2 DVD-RAM.
Pentru linistea ta iti spun ca lucreaza ca un video recorder si e f.usor in utilizare. Poti face tot ce ai intrebat si multe alte in plus. Si femeile stiu sa inregistreze cu asta de pe TV, ca are 2 butoane rec: Rec si REC TV direct. Destul sa te uiti la TV si daca vrei sa tragi ceva stire fara sa mai setezi nimic apesi Rec TV direct si trage ce vezi tu pe ecran!
Mie imi place aparatul, desi am la servici pe notebook DVD recorder cu ala de acasa imi fac treaba!
Aparatul trage in DVD-R si DVD-RAM.
Glido, cum draq sa nu poti pune pauza? Ar fi absurd!
_________________ Inspiration is the Mother of Invention. Desperation is its Father. |
|
Sus |
|
|
glido

Conectat la: 08 Dec 2003 Mesaje: 882 Locatie: Alba Iulia
|
Trimis: Joi Feb 05, 2004 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
DELL a scris: |
Glido, cum draq sa nu poti pune pauza? Ar fi absurd!  |
Scuze Modelul pe care l-am vazut eu nu stia (adica am inteles eu cu slabele mele cunostinte de Deutche sprache) ca nu se poate intrerupe inregistrarea
|
|
Sus |
|
|
kostin

Conectat la: 22 Iul 2003 Mesaje: 28 Locatie: Germany
|
Trimis: Joi Feb 05, 2004 2:25 pm Titlul subiectului: ........... |
|
|
mmmda... versiunea cu dvd-rw ptr PC e cam complicata...Pc+Soft+editare+Dureri de cap, asa ca raman la varianta StandAlone
Mersi ptr.raspunsuri
|
|
Sus |
|
|
|