Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Lofty
Conectat la: 10 Iun 2005 Mesaje: 3 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 10, 2005 5:46 pm Titlul subiectului: sfat pt sub+amp in octavia |
|
|
Salutare tuturor!
Am observat ca pe acest forum este mai multa activitate decat pe altele dedicate subiectului car hi-fi. De aceea, cu scuzele de rigoare ca nu sunt asa initiat in domeniu ca voi, as dori un sfat avizat cat de cat.
Mi-am achizitionat o Octavia care a venit din fabrica cu 8 difuzoare (4 in usile din fata, 2 mici -de inalte in usile din spate si 2 - jalnice in spate). De asemenea mi-au montat (numai ei stiu cum) ca si oferta un cd-player Clarion 4x51 care scoate cred real 4x27 . Problema e ca in spate se aude slab de tot si basul e inexistent. Pe fata se aude acceptabil. Per total e un sistem mai prost ca cel de la vechea Dacie, de la care mi-au ramas un cdplayer Panasonic 4x40 dar care are si iesire pentru sub (spre deosebire de Clarionul actual care cre ca n-are) si doua boxe mari ovale JVC de 240W (scrie pe ele). Boxele astea n-am unde sa le pun pe Octavie, deci troneaza in debara, iar playerul ori il pun in locul Clarionului ca are iesiri pt sub, ori le vand pe amandoua sa-mi iau altceva. Hai sa nu va plictisesc...sorry...
Sunt decis sa iau un sub+amplificator. La sub m-am gandit la JBL GTO 1200B, cu 250W RMS. Problema e ca nu stiu ce amplificator i se potriveste cel mai bine... As aprecia mult de tot (dau beri reci ) ajutorul vostru. N-as vrea sa am probleme de genul "imi intra prea repede in zona de protected"
Credeti ca sub pasiv + amp se comporta la fel ca un sub activ (JBL BassPro II) sau e mai buna prima varianta? Cum se monteaza corect un sub activ?
Imi puteti recomanda niste profesionisti (a se interpreta cunoscatori) din Bucuresti unde sa-mi montez si eu instalatia? Sa auzim de bine.... |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Iun 10, 2005 5:46 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004 Mesaje: 741 Locatie: mitikatown
|
Trimis: Vin Iun 10, 2005 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
un test face cat o mie de sfaturi... mergi si incearca niste combinatii de sub+amp si lasa urechile sa decida... _________________ Without music, life is a journey through a desert - Pat Conroy |
|
Sus |
|
|
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004 Mesaje: 88 Locatie: Cluj
|
Trimis: Dum Iun 12, 2005 8:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu care sunt din Cluj iti recomand cu caldura sa mergi la TOTTAL MOTTO in Bucuresti pe str.Stirbei Voda nr.2 in spatele blocului...Langa restaurantul Velvet...sunt super profesionisti si pana ce tu nu esti convins ca iti place cum suna nu te lasa sa pleci ...bafta _________________ THINK PINK!!! |
|
Sus |
|
|
Lofty
Conectat la: 10 Iun 2005 Mesaje: 3 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa am sa fac. Nu as vrea totusi sa-mi bage pe gat cine stie ce amplificator sau dau de unii ce sunt cu ochii pe jecmaneala si nu pe configuratia optima. Am mai fost la unii ce-mi recomandau cu caldura niste JBL-uri made in China. Cand i-am intrbat ce cauta chinezii in afacerea asta mi-au raspuns ceva de genul: dar de care vrei bai frate, ce conteaza, scrie JBl pe ele? sa avem pardon si mintea cea de pe urma...
Mersi pentru propuneri, dar ma gandeam sa-mi spuneti ce ar fi compatibil din punct de vedere tehnic cu sub-ul ales de mine. Sa ne auzim cu bine! |
|
Sus |
|
|
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004 Mesaje: 88 Locatie: Cluj
|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca berile sunt pentru recomandari sau mai bine spus pareri despre JBL eu cu siguranta nu voi primi...hai sa o luam asa...difuzor care suna de-a dreptul rau nu exista...totul depinde de cum e instalat si cine il impinge...ma abtin de la critici sau comentarii la adresa JBL...vorba lui viperul...un test face multe...du-te unde ti-am recomandat si vei vedea acolo...poti fi sigur ca baietii vor scoate tot ce are mai bun JBL-ul in el...bafta _________________ THINK PINK!!! |
|
Sus |
|
|
adic95

Conectat la: 09 Apr 2004 Mesaje: 274 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 19, 2005 9:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu pe Octavia am urmatorul sistem:
HU: VDO-Dayton 2703
Amp: JBL 4000 4/3/2 canale pus in configuratia 2x75w(toate 4 difuzoarele puse in paralel 2+2) + 1x150w subwoofer
Sub: JBL 1200 in tub
Se aude bine, dar la volum mare intra plasticele din ,asina in rezonanta si nu am avut ce sa le fac.
Ce imi place cel mai mult e ca afara nu se aude aproape deloc. |
|
Sus |
|
|
|