FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Un portbagaj plin de BASS!
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Popescu Marius

Conectat la: 20 Iun 2003

MesajTrimis: Sam Iun 21, 2003 12:06 am    Titlul subiectului: Un portbagaj plin de BASS! Raspunde cu citat (quote)

deci io ce sa zic!
Ar fi o idee ca toti care aveti masini si intrati pe ast' forum sa scrie aici ce sistem audio aveti pe masina(dc aveti)!
m-am gandit ca ar fi frumos!
Parerea mea e ca dc vrei sa te bucuri de muzica te din masina iti trebuie neaparat un "dispozitiv de amplificare a bassului".ma refer aici la subwoofer-e si tuburi de bass.cu asta(depinde de la caz la caz) atmosfera din masina ta devine asemanatoare cu cea din discoteca.
io am o dacie nova si am portbagajul cam mic,asa ca a trebuit sa ma adaptez la conditia asta.
si bineinteles mai e si chestia cu banii!
-am un tub de bass cilindric Infinity 200W
-amplificator 1x120W Optimus
-pe panoul din spate 2 boxe sony xs-f6940 +2 tweetere clarion
-pe panourile usilor din fata 2 boxe sony xs-f6930 +2 tweetere tot clarion
-si mai am un cd-player sony luat la sh
m-au costat cam 20 mil lei.
Marfa buna! Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Iun 21, 2003 12:06 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Doru

Conectat la: 28 Feb 2003
Locatie: wrong guy, in the wrong place, at the wrong time: the story of my life!

MesajTrimis: Sam Iun 21, 2003 9:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mishto configuratie la banii astia. Totusi cred ca ar trebui sa schimbi masina (n-am spus-o cu rautate).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Doru

Locatie: wrong guy, in the wrong place, at the wrong time: the story of my life!

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2003 10:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uite ce-am testat recent pentru auto: un radiocasetofon cu Dolby si 6xCD changer OEM Matsushita pentru Mazda pe care l-am gasit la Stanbox Unirea la cca 7 mil lei !!! (nu stiu cum a ajuns acolo la pretul asta dar mi-au dat factura si garantie asa ca nu e de furat) Excelent raport calitate pret Laughing . Suna bestial si pe net costa cca 500$. Interesant modul de incarcare a celor 6 CD-uri prin aceeasi fanta. Pacat ca trebuie sa-mi decupez bordul sa-l montez Crying or Very sad Daca ar fi citit si MP3-uri le-as fi cumparat pe toate Wink

YL84x11x8.jpg
 Description:
 Filesize:  117.1 KB
 Viewed:  6128 Time(s)

YL84x11x8.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
AbsoluteAudioFan

Conectat la: 12 Mai 2003

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2003 9:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa fatza piesa este de pe la inceputu' anilor '90 (scrie pe undeva '92 sau '93?). Pe vremea aia cei de la Matsushita (genere Panasonic, caci asa arata) mai produceau scule de calitate (si pretu' era pe masura Rolling Eyes )...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Doru

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2003 10:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Este fabricat in 2001. Corect spui Panasonic=Matsushita. Probabil e dintr-un lot mai mare nevindut integral dealerilor de Mazda si ratacit vreo doi ani prin warehouse-urile vreunui en-grosist de electronice auto. Suna mult mai bine decit arata si ramin la parerea ca e un deal bun la nici 7 milioane
Sus
AbsoluteAudioFan

Conectat la: 12 Mai 2003

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2003 10:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

2001? Confused
Probabil a fost cerere expresa sa arate mai retro sau sa se potriveasca cu forma si culoarea bordului...
Desigur, felu' cum arata nu are leg. cu felu' cum suna.
Sus
Popescu Marius

Conectat la: 20 Iun 2003

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2003 12:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai tot din music standbox mi-am luat si io amplif si tubu'.
aia au preturi bunicele,da' asta ce ai tu e pomana curata.
apropo,da tu ce masina ai de te iei de a mea?
......io sunt chiar mandru de a mea masina.....
aaa...si la ce boxe ai legat chestia aia?
Sus
Doru

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2003 11:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La Kenwood pe fata si niste Pyle in spate pe care le-am montat foarte greu. Subwoofer nu mi-am pus.
Masina e tot Dacia Nova. Sic! Laughing
Sus
jester

Conectat la: 10 Iul 2003

MesajTrimis: Joi Iul 10, 2003 11:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce-as vrea sa am si eu norocul altora cind vine vorba de cumparaturi.

tocmai am bagat 20 mil lei in 1 bucata cd-player alpine, nou, din magazin, + 2 boxe infinity kappa 17 cm + component system 17cm +tweeter pe fata (tot infinity kappa).

evident, nu bubuie sa iti sparga geamurile...daca tii volumul la maxim 23-24 (din 35) se aude excelent. mai sus....nu mai duce playeru. e nevoie de amplif.

sincer nu sunt de acord cu necesitatea unui subwoofer. dintr-un singur motiv. un subwoofer e facut sa urle. ma rog, sa bubuie. daca n-ai un amplif si pt medii si inalte, se va auzi prost.
daca ai amplif( 2+1, sau 4+1) se va auzi f bine, dar de la o distanta de 10 m de masina. inautru, nu.
parerea mea ca majoritatea isi iau sub-uri pt cum se aude din afara...
Sus
jpaul

Conectat la: 29 Iul 2003

MesajTrimis: Mie Iul 30, 2003 11:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe fata Mac Audio componente, pe spate DLS coaxial. Cass Sony (sic!). Si e suficient...nu vreau sa-mi ocup portbagajul cu sub, chiar daca nu ar ocupa f mult. Eventual sa schimb cass-ul cu un CD mp3 (folosirea unor Cd-uri simple care sa mai fie si schimbate in timpul mersului ar duce la deterioarea lor destul de rapida).
Sus
Michidutza

Conectat la: 15 Noi 2003

MesajTrimis: Mar Noi 18, 2003 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Probabil ca cele mai bune sisteme audio pt masina le au cei cu mashinile tunate!(aici ma refer la mashinile tunate adevarat 400cp lumini pe sub deasupra etc...)
pe www.4tuning.ro este prezentat un BMW foarte..."impresionant".si are un sistem audio de exceptie
Sus
bmwwilliams

Conectat la: 04 Dec 2003

MesajTrimis: Joi Dec 04, 2003 9:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutare,
Eu am un Oltcit(bine modificat interior,exterior si motor)...si daca tot s-au bagat atatia bani in masina ne-am gandit ca ar da bine si o instalatie audio pe masura.Iata ce a rezultat:
CD Tumer Kenwood KDC 716s 4X47w
Boxe spate Infinity 6953i (100 w RMS,300 w Peak)
Boxe fata JBL 80w
Tweetere fata Planet Audio
Amplificator Alpine V Power
Woofer Bazooka EL 100w
Cabluri 'Monster Cable', sigurante 'Stinger'
Sus
Max

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Lun Dec 08, 2003 9:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Drept sa va spun, mi-e cam jena sa ma bag in discutia voastra Embarassed , dar in limita posibilitatilor financiare mi-am montat si eu pe masina (Dacia 1310 intretinuta acceptabil) un cass Sony 4x45W cu niste boxe First de 35W pe spate(ramasite de la vechiul cass Blaupunkt). Urmeaza imbunatatirile... Wink
Sus
AnDy

Conectat la: 25 Dec 2003

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2003 10:25 pm    Titlul subiectului: hi....hi...hi-fi.... Raspunde cu citat (quote)

ce pot sa zic..... am un golf II, bine intretinut. K sistem am un cd pioneer 4x35 W ce hranesc 2 boxe sony xplod de 50 W bucata (pe spate) si 2 boxe kenwood de 5" pe fata. K oricare audiofil am si un subwoofer facut de mine cu un dif JBL de 10" (se aude chiar bine). Ce pot sa zic Question merge ......
Sus
LORINLEONTE

Conectat la: 01 Ian 2004

MesajTrimis: Vin Ian 02, 2004 8:04 am    Titlul subiectului: CORECTARE+ACTUALIZARE Raspunde cu citat (quote)

bmwwilliams a scris:
Salutare,
Eu am un Oltcit(bine modificat interior,exterior si motor)...si daca tot s-au bagat atatia bani in masina ne-am gandit ca ar da bine si o instalatie audio pe masura.Iata ce a rezultat:
CD Tumer Kenwood KDC 716s 4X47w
Boxe spate Infinity 6953i (100 w RMS,300 w Peak)
Boxe fata JBL 80w
Tweetere fata Planet Audio
Amplificator Alpine V Power
Woofer Bazooka EL 100w
Cabluri 'Monster Cable', sigurante 'Stinger'

Pe fatza sunt tot Infinity(bai Gigelule).

De atunci au mai aparut un dvd Audiovox, un lcd Pyle(inauntru totu-i Sharp),un 10 disc changer tot Kenwood shi nishte pete de rugina.

Datele shi comenzile de la "head unit" shi changer au fost redirectionate printr-un modul Kenwood pentru acesta contzinea shi o intrare rca de aux in.

Va scrie cine a montat mare parte din sculele de pe "Chiorutza" aka "Matilda".

Senchiu.

Lorin
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
Pagina 1 din 6

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum