FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Primul hi-fi show din tara
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
AbsoluteAudioFan

Conectat la: 12 Mai 2003

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2003 3:10 pm    Titlul subiectului: Primul hi-fi show din tara Raspunde cu citat (quote)

Daca acum un an de zile ma intrebam ce'i cu piata interna de hi-fi, de'i asa de inghetata, acum lucrurile incep a se misca.
Nici macar un forum nu aveam (de a trebuit sa vorbesc cu'n flacau sa ma ajute cu o sectiune in forumu' sau personal), nici macar o revista (singurele informatii de hi-fi le gaseai in reviste life-style sau despre amenajari interioare Confused )...
Acum avem 2 reviste (una de firma Wink , alta in durerile facerii), cel putin 3 forumuri si... un show in noiembrie! Adicatelea se merge in directia buna. Cool

Stiti numele show'lui, locatia etc. Conditiile pt. aprticipare vor fi facute cunoscute in curand. Dar...
Lasand la o parte aspectul pozitiv al acestui eveniment, am impresia ca statutul de vizitator va fi restrictionat. Nu ca as avea de gand in mod expres sa ajung in Bucuresti in acele zile (improbabil, din cel putin 2 motive Crying or Very sad ), dar as dori sa stiu daca cineva, asa ca mine, ar putea participa la show sau demonstratii fara nici un fel de piedici.

Stie cineva ceva?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2003 3:10 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Catalin Matei

Conectat la: 25 Mar 2003

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2003 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

10 Euro intrarea. De alta "restrictie" nu am auzit...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Doru

Conectat la: 28 Feb 2003
Locatie: wrong guy, in the wrong place, at the wrong time: the story of my life!

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2003 5:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

AAF, ne-am vazut de citeva ori cu organizatorii. Miine dimineata ne vedem din nou. Problema accesului la Hi-Fi Arena hotel Marriot ma deranjeaza putin. Lasind la o parte tirgurile unde n-ai loc de copii care cer pixuri si pliante, ideea de Hi-Fi n-ar trebui sa degenereze in restrictionarea accesului pentru cei ce nu-si permit 300.000 lei. Culmea este ca, punind o taxa de intrare accesibila numai oamenilor cu bani s-ar putea ca tocmai Catarama sa se supere si sa nu vrea sa intre. Uite asa din principiu!
Traim o viata intreaga din vise, murim cu neimpliniri, dar, in vremurile astea, a tine pe-afara un pusti de 14 ani pasionat de muzica, numai pentru ca parintii lui n-au 300.000 lei inseamna un atac la decenta.
Incercam sa-i convingem pe organizatori sa puna o taxa simbolica, sau una mai mare dar sa dea ceva in schimb (gratuit revista noastra si revista de scule, de exemplu).
Este foarte posibil sa nu participam daca nu-i convingem pe organizatori sa renunte la selectia imbobogatitilor de saraci. Exista scule pentru oameni normali si scule pentru oameni cu bani (care nici macar nu le apreciaza). N-am ideologii comuniste in cap, dimpotriva, insa vreau sa stiu si parerea voastra.
Astept ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
AbsoluteAudioFan

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2003 5:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Catalin Matei a scris:

Dintr'un anumit p.d.v. asta s'ar putea numi restrictie, ma rog...
Daca as locui in Bucuresti, poate as da acesti bani, intrand in Show ca la muzeu Laughing , da' majoritatea prietenilor mei, cu pasiune pt. audio limitata, ar fi siguri ca nu se merita si ar refuza oferta... 'geaba reclame si alte smecherii de marketing, daca unu' fara pasiune nu poate intra, ca la iesire sa spune: Dumnezeule! si sa devina brusc un dependent de sunet. Intelegi? Multi nici nu stiu cum trebuie sa sune muzica.
Ma rog, poate eu sunt un poet. Wink

Doru a scris:
... ideea de Hi-Fi n-ar trebui sa degenereze in restrictionarea accesului pentru cei ce nu-si permit 300.000 lei.

Daca stai si faci calculu' sunt aproape 400mii Confused Cam atat dai si la WaterWorld in Mamaia, de nu ma insel...

Doru a scris:
Este foarte posibil sa nu participam daca nu-i convingem pe organizatori sa renunte la selectia imbobogatitilor de saraci. Exista scule pentru oameni normali si scule pentru oameni cu bani (care nici macar nu le apreciaza). N-am ideologii comuniste in cap, dimpotriva, insa vreau sa stiu si parerea voastra.
Astept ...

Buba'i ca decizia'i la altii. Sad
Am o intrebare (ca eu unu' nu am gasit nimic in legatura cu problema asta): p'afara se plateste asa de bine intrarea? Ma gandesc sa nu fim noi mai catolici decat Papa, asa cum am facut cu SMS'urile la BigBrother, ce costau dublu fata de cele trimise de nemti, italieni sau britanici...
Sus
snatchro

MesajTrimis: Vin Iul 25, 2003 10:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ideea cu atatia bani ca taxa de intrare este cel putin ridicola. La suma aia cred ca nu o sa mai iau nici Catavencu, nici inca cateva reviste de IT/Stiinta pana atunci. Dar inca ma mai gandesc.
In ceea ce priveste participarea la festival/targ cum vreti sa-i ziceti, nu cred ca ar fi bine sa "chiuliti". Va lipseste promovarea si cred ca v-ar prinde. Daca participati si taxa de 10EUR se mentine, lansati cateva mesaje subliminale pe acolo cum ca nu sunteti de acord cu asa ceva. In gura mare.
Sus
Catalin Matei

MesajTrimis: Vin Iul 25, 2003 1:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

AudioFan

La Las Vegas, spre exemplu, intrarea este gratuita pentru toata lumea care se incrie pe site-ul expozitiei.
In alte parti, in taxa de intrare este inclus un bilet la un concert de muzica clasica sau opera, care el insusi costa cit biletul. Bun training pentru urechi!

Snatchro

Daca show-ul se va tine (am identificat mari reticente din partea delerilor in privinta taxei care li se percepe lor pentru participarea cu sisteme in camerele hotelului), revista noastra va fi acolo. Pentru ca prima zi e dedicata presei, sigur intram si tragem si un reportaj pentru cei care nu au reusit sa ajunga in Bucuresti sau au fost convinsi ca nu merita banii (bilet de intrare+bilet de tren+diurna).
Sus
AbsoluteAudioFan

MesajTrimis: Vin Iul 25, 2003 3:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Catalin Matei a scris:
La Las Vegas, spre exemplu, intrarea este gratuita pentru toata lumea care se incrie pe site-ul expozitiei.

Hehe, acu' se explica cum participantii la CES veneau zilnic si mai aveau si bani de bere. Parol, i'am vazut cu cutiile in mana! Laughing ...in fotografii, desigur, pai ce credeati? Wink

Catalin Matei a scris:
Daca show-ul se va tine (am identificat mari reticente din partea delerilor in privinta taxei care li se percepe lor pentru participarea cu sisteme in camerele hotelului), revista noastra va fi acolo. Pentru ca prima zi e dedicata presei, sigur intram si tragem si un reportaj pentru cei care nu au reusit sa ajunga in Bucuresti sau au fost convinsi ca nu merita banii (bilet de intrare+bilet de tren+diurna).

Sigur, la 10 Euro/vizita, imi inchipui ca le cere 10 Euro/m2 (pt. toata perioada) Confused
In cazu' meu, sumele alea adunate ar duce lejer la 1.2mil., daca stau doar 4 ore'n Buc. (ce poti vedea/asculta in 3 ore la show?) sau 2.5mil., daca stau peste noapte. Va dati seama, oameni buni, ca as prefera sa dau pe muzica banu' asta... Oare cate reviste HF&MM as putea lua? Wink
Asa ca show'ul va ramane, din pct. meu de vedere, exclusiv pt. bucuresteni Sad . Astept raportu' dvs. privitor la eveniment...
Sus
Catalin Matei

MesajTrimis: Sam Iul 26, 2003 1:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

AudioFan

am eu, asa, un feeling, ca 3 ore ar fi chiar un timp rezonabil pentru vizitarea intregului show. Totusi, nu e nici Las Vegas... si nici TIB. Dar cum muzica are talentul de a comprima timpul, te poti trezi ti-ai pierdut 8 ore si ai plecat si cu portbagajul gol. La fel ca la SAB.
Sus
jpaul

Conectat la: 29 Iul 2003

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2003 3:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Catalin Matei a scris:

10 Euro ? Cam...restrictiv, nu ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alin

Conectat la: 05 Aug 2003

MesajTrimis: Mar Aug 05, 2003 2:28 pm    Titlul subiectului: primul hi-fi show din tara Raspunde cu citat (quote)

Evenimentul se numeste HIFIarena, si in cateva zile se pot afla mai multe amanunte de pe www.hifiarena.ro, va fi o taxa de intrare (propusa a fi de 10 euro - se mai discuta) dar taxa a fost pusa doar pentru a selecta vizitatori din punctul de vedere al seriozitatii si, nu in ultimul rand, al solvabilitatii.

Nu cred ca taxa e o suparare asa mare, 350.000 de mii pentru patru zile de expozitie si in acesti bani primesti si un catalog al expozitiei si, cel mai probabil, revistele din domeniu.

O sa incerc sa raspund la orice intrebari in legatura cu evenimentul,
doar sa le primesc.
Sus
alin

Conectat la: 05 Aug 2003

MesajTrimis: Mar Aug 05, 2003 2:30 pm    Titlul subiectului: primul hi-fi show din tara Raspunde cu citat (quote)

scuze pentru 350.000 de mii,

sper ca nu v-am speriat
Sus
AbsoluteAudioFan

MesajTrimis: Sam Oct 25, 2003 1:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fac o invitatie: am sa rog pe cei care participa la eveniment sa bage aici impresii. Le asteptam cu interes!
Sus
nashu

Conectat la: 29 Oct 2003

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2003 1:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da asa este. Pretul e maricel (ca sa nu spun mare). Chestia cu suma mare "pentru a selecta vizitatori din punctul de vedere al seriozitatii" e cioaca. Tirgul are loc la etaju 2 al unui hotel renumit si nu pot eu sa cred ca organizatorii se tem de gastiile de pusti de 15 -16 ani care or sa defileze pe la tirg in cautare de pliante si CDuri gratis.

Cel mai elegant (si corect dpdv al promovarii) era ca in fiecare revista de specialitate (din cele 2) sa existe un cartonas care sa-ti permita accesul in cadrul tirgului pentru suma de 100- 150.000 lei.

Dar traim in Romania, nu? Oricum imi aduc aminte de tirgul de acum o luna de la Casa Poporului (unde nu au fost decit Sony, Genco si alti 2-3 expozanti) si unde intrarea era libera. Credeti ca s-au calcat in picioare vizitatorii? Nici gind. Si unde mai pui la socoteala ca aia de la Sony iti dadeau si 2 CDuri audio cadou.

Indraznesc sa fac o predictie (sau un pariu pe o sticla de vin) Daca sunt mai mult de 200 de vizitatori platitori de bilet (nu punem la socoteala toti fripturistii de ziaristi care o sa vina cu catel si purcel) eu dau o sticla de vin (sau o galeata de bere). Daca nu ... sa dea organizatorii:)

Bafta, Nashu'
Sus
jpaul

Conectat la: 29 Iul 2003

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2003 4:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tirgul este in 6-9 noiembrie la Mariott. Daca va stiti cu dealerii...se dau invitatii...
Sus
Dode

Conectat la: 12 Iun 2003

MesajTrimis: Joi Oct 30, 2003 3:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu chiar vreau sa am duc la show, mai ales ca sunt in situatia de a investi intr-un receiver si in niste boxe, iar show-ul asta este o ocazie unica de a le testa pe toate care se incadreaza in buget (si nu numai), bineinteles daca nu o sa fiu primit cu aceeasi reticenta cu care sunt primit in magazinele de hi-fi.
Singura problema este modalitatea de acces, bani platiti in cont - -> ecuson nominal. Se poate plati si la sediul firmei, dar nu stiu daca poti sa iti iei si ecusonul de acolo. Stau intr-un camin studentesc si sansele ca respectivul ecuson sa nu imi parvina, daca nu mi se inmaneaza si este lasat la intrarea in camin, sunt extrem de mari.
In rest toate bune si... desi pretul este un pic cam mare, eu am sa ma duc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum