FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Incepator
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Banderas23

Conectat la: 12 Ian 2006

MesajTrimis: Vin Ian 13, 2006 6:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

As vrea si eu sa va intreb ceva: daca am firewire incorporat pe placa de baza (Epox 8RDA3 PRO) e ok? Mai trebuie sa-mi mai iau alta placa firewire? Am procesor Sempron 2200+ (ce lucreaza la 1500 MHz) si 768 Mb DDR este suficient pt convertire in AVI?
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Ian 13, 2006 6:14 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
x1x2

Conectat la: 25 Mai 2005

MesajTrimis: Vin Ian 13, 2006 10:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca sunt bine instalate driverele pt port si iti functioneaza, totul e ok. Configuratia e suficienta, hdd sa fie la 7200 rot.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Banderas23

MesajTrimis: Sam Ian 14, 2006 3:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

HDD-ul e pe S-ATA, deci nu e nici o problema. Totusi am indoieli in privinta proc-ului.
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Sam Ian 14, 2006 11:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E destul.
Acum, depinde ce intelegi prin "convertire in AVI" ca detalii nu dai.
Oricum, sistemul e acceptabil pentru majoritatea sarcinilor de editare video.
De retinut ca un sistem performant nu produce neaparat un material de calitate (cuantificabila) mai buna, ci doar reduce timpul de productie si menajeaza nervii proprietarului.
Sus
ovex

Conectat la: 03 Dec 2005

MesajTrimis: Dum Ian 15, 2006 7:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am achizitionat placa de captura Pinnacle,dar nu stiu daca am facut setarile corect. (Din cele cateva experimentari facute nu prea sunt multumit de calitatea imagini ) Sad Setarile actuale sunt:
Pentru captura -DV full-quality capture
Make Movie -MPEG 720 x576 8000Kbits/s
Ce setari mai trebuiesc facute ?
Sus
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Dum Ian 15, 2006 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bitrate-ul sa fie variabil, nu constant. Iar 8000 mi se pare destul de mult (totusi e limita superioara la DVD), incearca si tu cu mai putin. Iarasi depinde de interlacing - daca vizionezi pe monitor sau pe TV.
Sus
obelix

Conectat la: 20 Apr 2005

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 12:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu te complica cu deinterlacing. Majoritatea softurilor de redare DVD pe PC (ex. PowerDVD sau WinDVD) sunt capabile sa faca deinterlacing in timpul redarii.
Sus
ovex

Conectat la: 03 Dec 2005

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 2:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vizionez pe monitor de 21'.Daca merg pe sistemul camera-direct TV imaginea este impecabila.Cu placa de captura si cu setarile pe care vi le-am spus e........diferenta mare.( in sens negativ )Totusi cred ca eu gresesc undeva,am mai vazut capturi DV- Pinnacle 9 SE si aratau foarte bine.Cred ca setarile pe care le-am facut nu sunt corespunzatoare. Sad Sad Sad
Sus
Banderas23

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 9:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

svhs a scris:
E destul.
Acum, depinde ce intelegi prin "convertire in AVI" ca detalii nu dai.

Poate ca m-am exprimat gresit ... filmez ca camera sa zicem 30 minute sau 1 ora. Dupa ce transfer in PC ce am filmat, vreau sa comprim ceea ce am filmat ... ca sa "intre" pe CD (stiu ca "incap" 80 min pe CD, iar 1 ora de filmat ocupa parca 13 Gb).

vab.filme

Conectat la: 27 Sep 2005

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 9:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Banderas23 a scris:
As vrea si eu sa va intreb ceva: daca am firewire incorporat pe placa de baza (Epox 8RDA3 PRO) e ok? Mai trebuie sa-mi mai iau alta placa firewire? Am procesor Sempron 2200+ (ce lucreaza la 1500 MHz) si 768 Mb DDR este suficient pt convertire in AVI?

Eu am Sempron 2200, 512 ram si e multumitor. E drept, cand lucrez pe filme sau ard nu mai fac si altceva ...

Banderas23

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 10:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

No problem ... dezactivez si antivirusul ...
kompack

Conectat la: 16 Ian 2006

MesajTrimis: Sam Ian 21, 2006 12:30 pm    Titlul subiectului: Alt incepator cu probleme... Raspunde cu citat (quote)

Va salut,
Am cumparat un Sony HC22 de curand. L-am conectat la PC prin portul USB dupa ce am instalat softul cu care vine camera (Picture Package). In meniul Streaming Tool pot vedea pe PC c eea ce vad si pe monitorul camerei. Daca insa intru in meniul Video Capturing Tool continui sa vad imaginile corect pe PC, timp in care programul ma informeaza ca "face captura". Termin de "capturat" (cateva minute) si ma reped sa vad imaginile (cu viewer-ul lui Picture Packager, cu Media Player, etc.). La redare am doar sonor. In directorul sau softul salveaza, e drept un fisier .avi, dar nu il poit vedea (ecranul este negru).
PC-ul este un Pentium la 3 GHz, 512MB DDR, 200GB HDD. Nu am incercat sa conectez i.Link (Firewire, ma rog), deoarece nu am nici un port de acest tip pe PC deocamdata.
La capitolul video am un tunner TV LeadTek WinFast 2000 XP (dar nici macar analogic nu m-am putut conecta la Camcorder fiindca nu am cablul cu pricina).
Acum nu stiu ce sa cred: Picture Package de fapt nu captureaza corect? Am vreo problema de codec pe PC? USB-ul e de vina(cu toate ca imaginile ajung corect (chiar bine dupa ochiul meu) pe ecranul PC-ului.
Am citit destul de mult raspunsurile de pe forum si nu am dorit sa deschid inca un topic de tip "help". Totusi, poate ma "lumineaza" cineva.
Multumesc!
Sus
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Sam Ian 21, 2006 12:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu ai de ce captura prin USB.
Ia-ti o extensie Firewire.
Sus
Calin Andra

Conectat la: 20 Feb 2004

MesajTrimis: Sam Ian 21, 2006 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu cum functioneaza pachetul de programe livrat cu camera (eu nu le-am instalat) dar un cablu analog tot trebuia sa iti dea Crying or Very sad la camera iar la tunerul Leadtek ai un adaptor cu mufe RCA. Indiferent ce metoda adopti calitatea imaginii va fi slaba in varianta analog asa ca la investitia pe care ai facut-o mai poti pune vre-o 50 RON sa iti iei un adaptor firewire care de regula vine si cu un cablu si vei captura digital cu ce program iti place (Adobe, Ulead, Pinacle etc)
Sus
kompack

Conectat la: 16 Ian 2006

MesajTrimis: Dum Ian 22, 2006 3:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OK, va multumesc pentru sfaturi. Maine caut un adaptor Firewire, apoi probabil Pinnacle Studio si incerc sa vad cum merge. Oricum intru pe forum si citesc mesajele ori de cate ori am un moment liber. Multumesc inca o data!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum