FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Casti SONY

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
pantan

Conectat la: 02 Iul 2004

MesajTrimis: Mie Feb 08, 2006 11:45 pm    Titlul subiectului: Casti SONY Raspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti de castile astea?cateva pareri asa ca prin Romani nu am vazut.Multumesc!merita 30 euro?http://www.atozia.com/new_p_images/sony_mdr-xd200/img/sony_mdr-xd200_0.jpg
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Feb 08, 2006 11:45 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Vega-Sony

Conectat la: 12 Ian 2006

MesajTrimis: Mie Feb 08, 2006 11:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca aceste casti sunt noi sau intr-o stare buna sari repede pe ele.........ca au un pret foarte bun(poate chiar prea bun, ai grija ce cumperi) .......un model asemanator am vrut sa imi cumpar din Austria.......la un pret de 120 Euro(si era oferta Very Happy ).....daca te hotarasti sa le cumperi.....sa le folosesti sanatos Very Happy.......... Eu am casti de la Sony(ceva mai slab decat astea) si sunt foarte multumit de ele.........
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Joi Feb 09, 2006 2:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

30 euro pentru castile alea e pomana! Sony au in general casti bunicele iar alea chiar sunt bune; nu e cazul sa comparam cu sennheiser sau bayerdinamic sau koss sau etc,etc; fiecare cu anume particularitati insa si la Sony poti gasi un anume sunet (castile) care sa fie pe anume gusturi si nu tocmai rele! (unele modele). Sunetul in general este destul de dinamic, cu tente metalice insa cu vana, viatza, prezent, merge bine pe orice altceva decat clasica, cinele, maturici, talangi si fluiere.
Totusi atentie! sunt casti inchise si au presiune mare; daca abuzezi iti poate dauna auzului!
Insa 30 euro merita oricand! Pomana!
Sus
pantan

Conectat la: 02 Iul 2004

MesajTrimis: Joi Feb 09, 2006 12:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc baieti!O sa fac to posibilu sa mi le cumpar!
greierasul

Conectat la: 21 Dec 2003

MesajTrimis: Vin Feb 10, 2006 2:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Totusi atentie! sunt casti inchise si au presiune mare; daca abuzezi iti poate dauna auzului! - nu e gluma cu asta, tocmai am constatat ca dupa circa 15 ani de casti mi-am nenorocit auzul cu implicatii si asupra urechii interne (cea care da echilibrul). Deasemenea decibelii prea multi produsi atat de boxe cat si de casti pot provoca probleme de ordin neurologic datorita stresului indus fara sa iti dai seama. Nu e gluma, nu transformati o pasiune nevinovata intr-una daunatoare sanatatii, ascultatii pe cei care au ceva experienta... ce e mult strica.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Sam Feb 11, 2006 1:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

greierasul a scris:
tocmai am constatat ca dupa circa 15 ani de casti mi-am nenorocit auzul

greierasule, sincer imi pare rau sa aud asta Crying or Very sad
Desi as fi vrut sa fac o gluma, imi dau seama ca nu este deloc de ras Exclamation
Sus
cta

Conectat la: 26 Noi 2005

MesajTrimis: Mar Feb 14, 2006 12:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doua ore in fiecare zi e vreo problema?De ce castile deschise sunt mai bune de cat cele inchise pentru auz in timp?
Sus
c_cris85

Conectat la: 23 Dec 2005

MesajTrimis: Vin Feb 17, 2006 3:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.sonycenter.ro/mpro1/detalii.php?code_product=2373&cat=51 Pareri? fac banii? ( le iau la juma de pret)
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Vin Feb 17, 2006 10:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

decat vreo 3 mil. si ceva pe alea mai bine incerci niste Philips HP890 la 3,6 mil. lei noi cu garantie (sunt si astea ieftinite mult).
Acele Sony sunt inchise si iti vor face urechea terci cu timpul.
Sus
ttt

Conectat la: 13 Noi 2005

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 12:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

greierasul a scris:
[...] dupa circa 15 ani de casti mi-am nenorocit auzul cu implicatii si asupra urechii interne (cea care da echilibrul).[...]

O mica corectie, fiindca se cere: in urechea interna se afla atat organul echilibrului (numit si organul lui Scarpa) cat si cel al auzului (numit organul lui Corti). E important de stiut fiindca orice agresiune asupra urechii interne se traduce prin diminuarea pana la pierderea - in timp - a uneia sau a ambelor functii. De obicei incepe cu auzul, fiindca mediul in care se produce transmisia undelor sonore - perilimfa - are densitate mai mica decat mediul in care se produce transmisia variatiilor de acceleratie (care dau, practic, orientarea in spatiu si, in consecinta, sustin functia de control a echilibrului). Acesta din urma se numeste endolimfa si are o densitate de pana la 10 ori mai mare decat perilimfa.
Castile inchise supun urechea interna la o presiune acumulara (amplificata) de aproximativ 100 de ori mai mare decat castile deschise. Sunetul, inainte de a ajunge la organul de receptie (sistemul cohlear sau organul lui Corti - desi nu e totuna), este amplificat sau atenuat - dupa caz - de un sistem format din timpan si 3 oase: ciocanul, nicovala si scarita. Mentinerea unei presiuni ridicate, pentru un timp indelungat, asupra acestui intreg ansamblu, are doua consecinte iremediabile: pe de o parte scleroza (fibrozarea cu atrofie) a sistemului articulatiilor dintre cele trei oase (care este un mecanism de protectie al organismului) cat si cresterea densitatii perilimfei cu scaderea pragului perceptiei in special in zona medii-inalte, fiindca acestea sunt percepute la capatul sistemului cohlear, in zona cea mai ingusta: odata cu cresterea densitatii, perilimfa se deplaseaza mai greu intr-un canal si asa mic, ca atare perceptia este diminuata.
Asta e o explicatie mai stiintifica, sper sa nu va fi plictisit si sper sa-mi fi amintit bine unele lucruri. Momolo si greierashul spun bine ce spun: atentie mare la castile inchise.
Sus
greierasul

Conectat la: 21 Dec 2003

MesajTrimis: Sam Feb 18, 2006 12:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu e gluma, mare atentie la casti, volumul cat mai mic posibil.
Sus
ttt

Conectat la: 13 Noi 2005

MesajTrimis: Joi Feb 23, 2006 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Postez pe acest thread relativ inchis o intrebare pentru voi: are cineva experienta sunetului noilor AKG K701 ?

Vezi aici.

[/img]
Sus
vladtm

Conectat la: 05 Feb 2006

MesajTrimis: Mie Mar 01, 2006 10:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Io am AKG K 141si is multzumit de ele...

[/img]

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum