FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Generare directoare DVD

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
adytzu

Conectat la: 07 Iun 2004

MesajTrimis: Dum Feb 19, 2006 10:04 pm    Titlul subiectului: Generare directoare DVD Raspunde cu citat (quote)

Am codat un film cu MainConcept Encoder si am obtinut 2 fisiere: film.mpv si film.pcm.
Spuneti-mi si mie cu ce program le pot pune pe un DVD (care sa genereze acele directoare VIDEO_TS si AUDIO_TS)?

Ma interreseasa cea mai simpla solutie posibila si daca se poate si free.
Nu ma intereseaza sa fac meniuri. Vreau doar filmul propriu-zis.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Feb 19, 2006 10:04 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
svhs
Vizitator

MesajTrimis: Lun Feb 20, 2006 7:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nero ?!
Sus
MacK
Vizitator

MesajTrimis: Lun Feb 20, 2006 10:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sony DVD Architect
Sus
Bibilica Criminalul

Conectat la: 30 Dec 2005

MesajTrimis: Lun Feb 20, 2006 10:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DVD-Lab

foarte tare
foarte mic
trial 30 zile moka

eventual DVD-LAB Pro

beton

vali103

Conectat la: 26 Noi 2005

MesajTrimis: Mar Feb 21, 2006 2:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa cum a rasp. Mack , e f. bun Sony DVD Architect ,daca vrei sa faci si meniu il tocesti putin .. dar rezultatele sunt f. bune , daca nu ai teme .. f. simplu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
obelix

Conectat la: 20 Apr 2005

MesajTrimis: Mie Feb 22, 2006 12:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu folosesc Mainconcept, nu stiu chiar exact, dar ar trebui sa fie o optiune de a coda direct in format dvd (ceva gen export to DVD sau multiplexing mode). Daca nu vrei sa faci meniuri si alte smecherii nu ai nevoie de stream-uri elementare audio si video.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Calin Andra

Conectat la: 20 Feb 2004

MesajTrimis: Mie Feb 22, 2006 12:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In main concept in tabul multiplexing ai optiunea DVD. Vei obtine un singur fisier mpeg 2 care contine si sunetul.
Sus
adytzu

Conectat la: 07 Iun 2004

MesajTrimis: Joi Feb 23, 2006 2:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai asa am facut prima oara. Dar nu trebuie ca pe DVD sa fie acele directoare VIDEO_TS si AUDIO_TS?
Si fisierele video sa fie in format .vob?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Calin Andra

Conectat la: 20 Feb 2004

MesajTrimis: Joi Feb 23, 2006 6:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Odata ce ai obtinut acel fisier mpeg 2 cu un program de authoring faci fisierele vob. (Adobe Encore, Ulead Movie Factory etc)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum