Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
lukaboy

Conectat la: 27 Feb 2005 Mesaje: 148 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Ian 26, 2007 2:07 pm Titlul subiectului: DONATII = GRATIS -Pentru claritate, contactati doar in M.P. |
|
|
modedit by nicumur
Aceasta rubrica este infiintata pentru donatii.
Aici se pot posta donatii din partea forumistilor, DAR se pot face si cereri
NU conteaza starea materiala a celui care primeste o donatie
NU postati comentarii aiurea, ORICE comentarii vor fi sterse imediat, fara avertisment, daca insistati sa faceti comentarii aiurea, riscati sa luati BAN
Cei care doneaza TREBUIE sa precizeze daca sunt dispusi sa trimita respectivele donatii prin posta sau curier rapid
Deasemenea, cei care doneaza trebuie sa precizeze starea produselor, eventual defectele lor
Fiind donatii NU se percep nici un fel de "taxe", nici macar "de-o bere" (exceptie fac taxele de transport prin posta sau curier rapid)
Imediat ce o donatie a fost efectuata, respectivul post va fi sters |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Ian 26, 2007 2:07 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Joi Noi 05, 2009 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Donez următoarele:
- un cd player walkman Sony ESP2, în stare foarte bună - DAT
- 3 tape walkmanuri, Panasonic, Aiwa (ambele funcționale) și un Sony slim, din acela cu carcasă din carbon, arată ca nou, dar nu mai am telecomanda la el. - REZERVATE
- o pereche de căști DJ Levis (le-am primit când am cumpărat o pereche de blugi, nu le-am folosit niciodată)
- Un DVD Player Grundig, e model cu HDMI, arată ca nou, are cutie, telecomandă, dar nu mai citește discurile, poate e util cuiva. E cu carcasă din aluminiu. - DAT _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
lali greu
Conectat la: 13 Iun 2009 Mesaje: 30 Locatie: Sighetu Marmatiei
|
Trimis: Lun Noi 30, 2009 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-a rupt la propriu criza si v-as ruga sa-mi donati un casetofon mare /un amplitunner vintage functional care receptioneaza benzile AM/FM.Nu ma intereseaza firma, nu-mi pasa de partea estetica .Am dat toate... ce am avut si ascult radio prin casti de la telefonu mobil.Nu am nici televizor, nici dvd si cablul imi sta degeaba .Doar calculatoru mi-o ramas un pentium 3 de pe care va postez acum!Vin sarbatorile rapid si ma ingrozesc sa ma gandesc ce greu imi va fi!
Va multumesc anticipat! |
|
Sus |
|
|
Lao
Conectat la: 11 Iun 2006 Mesaje: 156 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 15, 2009 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Donez manual cu specificatii technice de la AV TECHNICS SA-EX-140. |
|
Sus |
|
|
Don Quichotte
Conectat la: 05 Mar 2005 Mesaje: 54 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 11:55 am Titlul subiectului: Donez mica subtire |
|
|
Lucrand la un proiect diy si intreband si eu pe forum de unde sa fac rost de mica subtire pentru montarea tranzistorilor pe radiatoare am avut minunata surpriza de a fi ajutat de o bunatate de roman care mi-a trimis mult mai multa decat aveam eu nevoie, gratis. Asa ca ofer si eu la randul meu cea mai mare parte din ce nu mi-a trebuit.
Sunt foite de 2,5 / 16 cm, grosimea cred ca undeva pe la 0,05mm iar unele par si mai subtiri. Va rog sa specificati cantitatea de care aveti nevoie, ca sa beneficieze cat mai multi de generozitatea domnului mai sus mentionat.
Sunt bucurestean, in 2-3 saptamani ma mut in Baia Mare, dar trimit prin posta oriunde in tara. Astept solicitarile pe MP. _________________ Traiasca (,) castile!  |
|
Sus |
|
|
FOCA.CRISTIAN

Conectat la: 09 Oct 2007 Mesaje: 32 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin Ian 15, 2010 10:19 am Titlul subiectului: manuale |
|
|
Donez:
1. manual Kastan 1 si schema electronica in rusa si engleza (s-a dat)
2. manual radioreceptor club 01 (tehnoton) si schema electronica
3. manual si schema electronica in engleza la magnetofon unitra M 1417 S |
|
Sus |
|
|
adic95

Conectat la: 09 Apr 2004 Mesaje: 274 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 03, 2010 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Donez magnetofon Rostov functional (cred ca e 105, cel cu rola presoare mare). _________________ Cat's motto:
No matter what you've done wrong, always try to make it look like the dog did it. |
|
Sus |
|
|
Cristiano18
Conectat la: 16 Mai 2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Feb 04, 2010 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu o umila lista de cereri:
1. Sunt mare pasionat de magnetofoane, in special Rostov, si m-ar incanta unul.
2. Un cap de redare-inregistrare stereo de magnetofon, (pt. un Kashtan);
3. Benzi de magnetofon de 18 cm diametru (poate sa fie si numai rola).
Pt. cei ce pot oferii aceste obiecte, astept PM, sau ma puteti contacta pe id-ul: cristi_bv_90@yahoo.com intre orele 12-21. Multumesc pt. atentie. |
|
Sus |
|
|
Mail Man

Conectat la: 19 Feb 2009 Mesaje: 78 Locatie: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Mar 04, 2010 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
===============================================
=DONEZ cataloage de la urmatoarele firme:
-Samsung=lcd/plasma tv guide 2009;
-Jvc=audio-video 2003;
-Kenwood=car audio guide anii 2001-2005;
-Pioneer=car audio guide 2003;
-Daewoo=audio-video 2004;
-Philips=audio-video 2007;
-Lg=audio-video 2007;
-ATENTIE!!!FREE SHIPPING!!!!!
-Detalii pe MP sau la telefon 0756-120178.
===============================================
Ultima modificare efectuata Mail Man la Mie Noi 24, 2010 12:06 pm, modificat de 29 ori in total |
|
Sus |
|
|
fredy20
Conectat la: 08 Mar 2009 Mesaje: 120 Locatie: Tg Jiu
|
Trimis: Lun Mar 08, 2010 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma puteti ajuta cu un contor si capacul de la cordonul de alimentare pentru un mag unitra M2405 s - cel cu vu-metre separate mici ?http://retronom.hu/files/images/P1020282.preview.JPG
Multumesc |
|
Sus |
|
|
Fan Tesla
Conectat la: 23 Mar 2010 Mesaje: 10 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 02, 2010 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste capete rec si play o roata presoare si un ambreiaj pentru play in stare cit mai buna pentru tesla b115, sunt dispus sa platesc in limita bunului simt. |
|
Sus |
|
|
Fan Tesla
Conectat la: 23 Mar 2010 Mesaje: 10 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 05, 2010 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Are cineva banda de 18cm 720m preferabil BASF dar accept si orice alta marca de banda (exclus rusesti) de 18cm 720m sau peste 720m in stare buna sau perfecta cu cutia originala, deci cine are si poate sa dea una ofer maxim 40lei. |
|
Sus |
|
|
MiniDisc

Conectat la: 07 Ian 2004 Mesaje: 730 Locatie: Resita
|
Trimis: Lun Apr 12, 2010 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca are cineva vreun instrument muzical, orice fel, care nu-l foloseste si vrea sa il dea cuiva care face muzica de hobby, este rugat sa imi trimita mail la extended.mix@gmail.com. Cu multumiri anticipate! _________________
 |
|
Sus |
|
|
mbl
Conectat la: 28 Mar 2007 Mesaje: 5 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 23, 2010 11:38 am Titlul subiectului: donez TV defect |
|
|
Am de dat un TV SAMSUNG Bio Vision cu diagonala de 54cm. ce tocmai s-a defectat....... Pe mine nu ma intereseaza sa-l repar! Are telecomanda originala, manual de utilizare, etc..... Estetic este impecabil. Cine il vrea, trebuie sa vina sa-l ridice personal.
Primul venit, primul servit! Nu-l retin!
Tel. 0722 895 595. |
|
Sus |
|
|
FOCA.CRISTIAN

Conectat la: 09 Oct 2007 Mesaje: 32 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 26, 2010 9:29 pm Titlul subiectului: deck+casete video+timbre |
|
|
donez:
1. deck RFT functional
2. doua casete video (una din ele este sigilata)
3. niste timbre
s-au dat
Ultima modificare efectuata de catre FOCA.CRISTIAN la Mie Mai 05, 2010 12:48 pm, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
|