Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Pigoo
Conectat la: 12 Ian 2008 Mesaje: 111 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 5:45 am Titlul subiectului: configuratie 2500e |
|
|
salut
am nevoie de o configuratie care sa fie compusa din:
amplificator stereo cu preamplif intern sau separat dar cu intrare phono
o pereche boxe standfloor, nu conteaza pe cate cai, important este sa faca fata la o camera de 20mp
cd player , aici nu prea ma pricep ce ar trebui sa aibe un cd player de casa....
turntable,pick-up , nici aici nu ma pricep f mult, insa am lucrat pe niste technics si mi-au placut
configuratiile propuse de mine
amplificator
Marantz PM8003 - 3.200 Ron
Xindak XA6200 - 3.219 Ron
+preamp MM Phono
Cambridge audio Azur 640P - 530 Ron
NAD PP-2 - 330 Ron
cd player
Marantz CD5003 - 1.290 Ron (l-am ales pentru o integrare mai usoara langa ampliful Marantz)
turntable
Technics SL 1210 MK2 - 2.250 Ron
boxe
Klipsch Reference RF-62 - 3.300 Ron (1650 Ron Bucata)
Monitor Audio Silver RS8 - 3.199 Ron
Monitor Audio Silver RX6 - 3.559 Ron
Dali Concept 8 - 3.200 Ron (1.600 Ron Bucata)
cabluri - ~ 250 ron
total - ~ 10.000ron ~ 2500euro
pareri/sugestii ?
si un sfat cu privire la magazine, unde au preturi ok si nu se prostesc cand vine vorba de garantie. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 5:45 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Cel mai bun sfat posibil pe care ti-l poate da cineva este sa faci un drum pana in Bucuresti unde vei gasi doi dealeri "mari si lati".
Aici trebuie musai sa-i vizitezi pe amandoi si sa asculti cat mai multe combinatii, dupa care urechile tale vor decide singure.  _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633 |
|
Sus |
|
|
Pigoo
Conectat la: 12 Ian 2008 Mesaje: 111 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 10:47 am Titlul subiectului: |
|
|
inainte sa fac drumul pana la bucuresti, cam ce imi sugerati sa ascult ? ca sa nu pierd timpul ascultand tot...
am nevoie doar de o orientare, nu de o configuratie mura in gura . |
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 11:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu ai nevoie de nici o orientare, pur si simplu te duci sa asculti.
Ma feresc sa iti insuflu ceva anume, sa nu fiu acuzat iar de una, de alta. _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633 |
|
Sus |
|
|
deeppurple

Conectat la: 04 Mar 2005 Mesaje: 593 Locatie: Salonta
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate ar fi o solutie sa iei cu tine cateva CD-uri pe care le-ai ascultat acasa de multe ori, le cunosti BINE si sa mergi cu ele la auditii.  |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
As zice ca in toata ecuatia ta este ceva care nu este inregula si anume bugetul alocat cablurilor !
De cele mai multe ori, socoteala de acasa nu este ca cea din targ, si sa nu par rautacios insa nici cablu de boxe decent nu iti iei la banii aia !
Eu zic o reconfigurare a sistemului si sa atribui un buget mult mai mare acestui aspect, de multe ori poti avea un integrat foarte bun, o sursa pe masura , un set de boxe dinamice si curate insa fara cabluri nu vei scoate nici 20% din potentialul lor !
Probabil ca dupa 1 an si jumatate ma pot declara multumit cu cablurile achizitionate, dupa zeci, chiar sute de incercari, permutari, upgrade-uri in domeniul cablurilor !
Si inca ceva . . . urechea ta este cea mai importanta, nu te lua dupa nimeni, ceea ce iti place tie, aia sa cumperi, nu evalua aparatele ochiometric ci doar cu auzul tau personal !
Bafta _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
Anunturi de Publicitate ! |
|
Sus |
|
|
mariusantonio
Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 70 Locatie: Galati
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 11:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
si atunci......
cel putin 2000 de coco pentru sarme la sistemul nedefinit....sa vezi dinamica ,soundstage, rezolutie ,rafinament si altele hi-fi .....de la sarme...haidi 'ma!
baga-ti mintile-n cap!!!!!
ia banii ,ia-ti oarece cd-uri cu ce asculti tu ( da' sa fie originale sau trase foarte bine ) , meri la dealari ,zi-le ce vrei si n-ai sa pleci nesatisfacut acasa.
trage da' bani ! asculta la mine!
"totu-i o vrajeala !
dupe o cearta cu muierea sau dupe doua pahare de horinca, ii tat una !
ase va fi toata viata!"
spor! _________________ Luxman L , Marantz PM, Denon DCD , Sony CDP, Supra , Wharfedale . |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vad ca te pricepi ca adviser foarte bine . . . Nu am dat o suma, nicidecum, insa 250 de roni pentru atatea cabluri de conexiune nu isi cumpara nici chinezaria ordinara de profigold, insa cate oare sisteme ai ascultat tu oare pana acum ?
Sarmele alea nene scot in evidenta tot ce stie sistemul tau, insa ai dreptul la replica si a crede exact ce iti doresti ! Fiecare face ce il taie capul !
Nu am impus nimanui nimic, era un sfat pe care sa il ia in seama, insa se pare ca te-ai bagat ca musca in lapte . . . _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
|
Sus |
|
|
razvanvrs

|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si daca tot esti din Galati vorbeste moldoveneste, nu ardeleneste ! _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
|
Sus |
|
|
bibi.audiofil
Conectat la: 27 Ian 2010 Mesaje: 701 Locatie: București
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
cosminbro a scris: | Cel mai bun sfat posibil pe care ti-l poate da cineva este sa faci un drum pana in Bucuresti unde vei gasi doi dealeri "mari si lati". |
 |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
No comments . . .
M-am obisnuit cu Cosmin, el stie doar de Naim si Accu ( el fiind deja intr-un etern razboi de branduri / doar aceste branduri ) . . . _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
|
Sus |
|
|
domnujim

Conectat la: 17 Sep 2008 Mesaje: 386 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
bibi.audiofil a scris: | cosminbro a scris: | Cel mai bun sfat posibil pe care ti-l poate da cineva este sa faci un drum pana in Bucuresti unde vei gasi doi dealeri "mari si lati". |
 |
Nu stiu de ce radeti.
In mod evident, e vorba despre RealAcustic si StereoClub |
|
Sus |
|
|
domnujim

Conectat la: 17 Sep 2008 Mesaje: 386 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau DVDPlanet si AVStore / P. Hafner ... ?
Na, ca m-ati incurcat si pe mine! |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oricum daca ma intreba pe mine, pentru bugetul asta as recomanda piata second hand si si-ar face un sistem decent . . .
In Bucuresti sunt cel putini 6 distribuitori, poate mai multi, atatia stiu eu mai seriosi ca sa zic asa . . . Ca asa or fi mai multi si cand vine vorba de garantie uita ca ti-au vandut produsul sau intra in faliment, asta fiind deja o moda ! _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Mie Sep 08, 2010 12:07 am Titlul subiectului: |
|
|
domnujim a scris: | bibi.audiofil a scris: | cosminbro a scris: | Cel mai bun sfat posibil pe care ti-l poate da cineva este sa faci un drum pana in Bucuresti unde vei gasi doi dealeri "mari si lati". |
 |
Nu stiu de ce radeti.
In mod evident, e vorba despre RealAcustic si StereoClub |
Si o firma
Foarte tare, domnilor !
Acum v-ati dat arama pe fata !
De ce cenzurati numele firmei lui Yura ?
Comunistilor !
Nu va faceti probleme, clientii care au ureche, tot la el ajung !
Pigoo, da-mi PM sa te indrum catre o firma serioasa, unde vei gasi ceea ce cauti ! Nu am vrut sa se ajunga aici, insa adminii acestui site m-au provocat !
O sa scriu stalcit, dar te prinzi tu: numele firmei este: HaiFaiEcspert.ro cu cs de la x (inlocui ai dinainte de H si F cu i)
Sau te duci aici http://www.accuphase.com/distributor.html#europe si cauti dealerul pentru Romania. _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633
Ultima modificare efectuata de catre cosminbro la Mie Sep 08, 2010 12:17 am, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
|