Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
fcon

Conectat la: 26 Oct 2006 Mesaje: 702 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
grig a scris: | "Cumparatorii par fericiti"
Deschideti lista de feed-back a celui care vinde "bijuteria":
Da, intr-adevar, toti cumparatorii au dat calificativ pozitiv.
Insa cum oare, la niciunul dintre acestia, nu apare in lista LOR de calificative, acest calificativ pozitiv dat vinzatorului?
Poate pentru ca nici nu l-au dat vreodata? |
TOTUL se poate, insa ebay are mecanisme rezonabile de protectie a consumatorului (veti vedea cand apare ebay-ul si pe la noi).
La noi exista doar "imitatii" de situri de licitatii, cu reguli aiurea si support zero barat, la fel cum este si sistemul (inexistent) de protectie fata de un tepar. Eu unul sunt convins ca, daca ar fi luat cineva teapa de la "cel-mai-bun" (cateva sute bune, sau mii de dolari), acesta nu ar mai fi aparut pe ebay, plus actionarea automata in judecata (care se practica). Acolo nu veti gasi produse scoase la licitatie si care, pana la data incheierii licitatiei, sunt vandute de mult (www.okazii.ro) sau nu au conditii clare (indiferent care, dar oricum aprobate) de plata, transport si comunicare.
Pe okazii.ro, unui tip i s-a pus pata si a inchis, intr-o dimineata, peste 100 de licitatii. Credeti ca i s-a intamplat ceva deosebit, in afara faptului ca a fost banat ("pedeapsa" inutila)?? _________________ Knowledge is not wisdom, although it helps. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 7:39 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
grig

Conectat la: 04 Aug 2005 Mesaje: 640 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ceea ce am vrut sa spun este ca "unii cetateni" pun mina, prin diferite metode, de un cont pe ebay: username si parola, preferabil unul cu istoric bun. Mai departe se ofera spre vinzare citeva obiecte cu preturi piperate si metode de plata ce nu permit returnarea banilor: WU sau transfer bancar.
Chiar si un singur fraier daca prind si tot e ok cu citeva mii de euro/dolari.
PS.Sorry, n-am vrut sa-ti stric topicul.
Intr-adevar, sculele sunt superbe... _________________ „Fiecare are gusturile lui în muzică... N-are cum să asculte toată lumea numai Schopenhauer.”
-- Costi Ioniță -- |
|
Sus |
|
|
fcon

|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
grig a scris: | Ceea ce am vrut sa spun este ca "unii cetateni" pun mina, prin diferite metode, de un cont pe ebay: username si parola, preferabil unul cu istoric bun. Mai departe se ofera spre vinzare citeva obiecte cu preturi piperate si metode de plata ce nu permit returnarea banilor: WU sau transfer bancar.
Chiar si un singur fraier daca prind si tot e ok cu citeva mii de euro/dolari.
PS.Sorry, n-am vrut sa-ti stric topicul.
Intr-adevar, sculele sunt superbe... |
Nicio problema, este bine cand aflam mereu lucruri noi!
Hai sa va mai pun niste poze de scule hi-end de la Nakamichi (compania) si Niro Nakamichi (Mechanical Research Corporation).
Nu pot pune mai mult de 3 imagini; ramane pe altadata... _________________ Knowledge is not wisdom, although it helps. |
|
Sus |
|
|
fcon

|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si alte 3 imagini, vintage, de aceasta data... _________________ Knowledge is not wisdom, although it helps. |
|
Sus |
|
|
fcon

|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 3:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
... si-o ultima imagine cu o legenda cass deck (CR7-E) si ce-a mai ramas nepus de ieri...
"The Dragon - wonderful, mad creation that it is - isn't actually the best thing the legendary Nipponese cassette masters did. It's a big, bold, lavish technological tour-de-force, that's for sure - but it was never their last word in terms of sound quality. That accolade went to the ZX-9, and then the CR-7E came along with better record/ replay electronics and sounded even better still." _________________ Knowledge is not wisdom, although it helps. |
|
Sus |
|
|
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004 Mesaje: 1436 Locatie: Kronstadt
|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt orase in RO in care tepele pe ebay sunt un mod de viata. Vezi Rm. Valcea. Din cat am inteles sunt persoane care sunt platite sa cosmetizeze conturile de ebay ...de unde si nickul cu iz de Ro  |
|
Sus |
|
|
fcon

|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Serby a scris: | Sunt orase in RO in care tepele pe ebay sunt un mod de viata. Vezi Rm. Valcea. Din cat am inteles sunt persoane care sunt platite sa cosmetizeze conturile de ebay ...de unde si nickul cu iz de Ro  |
Hai spune-ne si noua despre ce este vorba!
Macar sa stim ce au mai facut si mai fac romanasii nostri!
Mie mi se pare interesant; ma mai tine cuplat la realitatea inconjuratoare.
Uneori prea ne refugiem in mediul nostru protejat! _________________ Knowledge is not wisdom, although it helps. |
|
Sus |
|
|
|