Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
johndoe21ro
Conectat la: 09 Feb 2010 Mesaje: 89 Locatie: Craiova
|
Trimis: Lun Aug 23, 2010 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mda. Greseala mea. Ma gandeam la variantele mai scumpe de Luxman.  _________________ Usher Be-718 + Jeff Rowland Concerto + Weiss DAC2 + Audioquest Volcano DBS 72V + Audioquest NRG-5 + Aavik Rack & Nordost Pulsar Points + Omicron Gold SE |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Aug 23, 2010 2:56 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
24fret
Conectat la: 17 Mar 2008 Mesaje: 430 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 23, 2010 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din cele enumerate de tine iti recomand sa eviti Technics ca suna dubios.
Am observat ca Pioneer si Sony vechi suna bine. Presupun ca stii ca la orice aparat electronic se usuca unii condensatori, care au o durata de viata cam de maxim 15 ani. Cu variatii de la model la model bineinteles. Deci daca cumperi o vechitura nu te astepta sa sune cum suna cand a iesit pe usa fabricii si incearca sa iei un SH care nu e ... prea SH. |
|
Sus |
|
|
fluffy38

Conectat la: 04 Iun 2006 Mesaje: 788
|
Trimis: Lun Aug 23, 2010 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
24fret a scris: |
Am observat ca Pioneer si Sony vechi suna bine. |
Corect!As fi adaugat si cateva brand-uri mai putin cunoscute,dar asta ar fi alta discutie.
24fret a scris: | Presupun ca stii ca la orice aparat electronic se usuca unii condensatori, care au o durata de viata cam de maxim 15 ani. Cu variatii de la model la model bineinteles. |
Nu este o regula,am ascultat amplificatoare din 1975 cu condensatorii electrolitici originali,care inca sunau perfect! Dar,la fel de bine sunt amplificatoare din 90-95 cu condensatorii aproape uscati.
Desigur ca depinde de modelul de condensatori folositi,de cum a fost folosit respectivul amplificator,daca a stat langa o sursa de caldura,etc... |
|
Sus |
|
|
|