Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
obuzel

Conectat la: 13 Oct 2009 Mesaje: 901 Locatie: Cluj
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
cataline, esti din Bucuresti?
Atunci da o fuga pana la Real Acustic cu amplifu tau si asculta Paradigm.
Nu e atat de greu. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 10:13 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004 Mesaje: 1141 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
catalin24ro a scris:
Citat: | am inteles ca pe marantz s-ar potrivi bine canton si focal |
Intr-adevar, Canton face casa foarte buna cu Marantz, Focal la fel. Cel putin in cazul combinatiei Canton-Marantz, poti face o vizita importatorului oficial al celor 2 marci, la magazinul Hi-Life, pe Ion Ionescu de la Brad nr.1 (zona pod Baneasa) si asculta cateva combinatii Marantz-Canton, pentru a-ti forma o parere. Un model de floorstander care sa se incadreze in bugetul tau, cu un raport ok pret-calitate ar fi Canton 670 DC.Desigur, ideal ar fi sa poti merge cu amplificatorul tau si proba diverse alte brand-uri de incinte (Elac, Focal, etc.) _________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
catalin24ro
Conectat la: 06 Noi 2010 Mesaje: 31 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
sigur, asa este o sa merg si la hi-life pentru canton si apoi si la realacustic cu ampul meu pentru paradigm si desigur la avstore pentry dynaudio/focal. |
|
Sus |
|
|
catalin24ro
|
|
Sus |
|
|
obuzel

|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 10:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Cea care iti place tie! |
|
Sus |
|
|
MariusO

|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Dpdv matching tonal, eu as merge pe Canton, dar e o chestiune exclusiv de preferinte personale la urma urmei... _________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
obuzel

|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Dar ce nu iti place la RF-82? |
|
Sus |
|
|
catalin24ro
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu m-i se par foarte ok si ale mele doar ca imi place mai cu inalte totul. acum nu stiu daca cablu de boxe audioquest sau monster sau nordost ar face diferenta si ar urca mai mult inaltele...in rest sunt niste boxe foarte foarte reusite si f puternice, misti casa cu ele. vreau ceva mai finut mai pt 20mp cu multe detalii si fineturi....mi-au placut f mult paradigm studio s20, n-am ascultat si s60 sau s100 care cred ca sunt superbe. |
|
Sus |
|
|
obuzel

|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 11:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca vreun cablu urca inaltele!??
Tweeterul e acolo problema.
S 60 si S 100 sunt tot floorstandere, deci ai griaja ca poti sa pierzi la detalii la fel ca si la Klipsch. Prea mica camera.
S 20 ai ascultat la tine acasa?
Cu ampliful si CD-ul tau?
Si ti-au placut?
Nu mai sta pe ganduri.
Vezi ca ce auzi tu la showroom si ce auzi acasa e cu totul si cu totul alta mancare de peste! |
|
Sus |
|
|
catalin24ro
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
stiu, probabil va fi o alegere buna paradigm de raft. insa nu are cine sa vina la mine cu ele sa vedem cum se aud cu ampu meu , in spatiul unde le voi pune. stiu ca in studio se aud altfel decat acasa tocmai de aia te am intrebat daca aveai drum prin Bucuresti sa dai o fuga pana la mine si sa fac cinste normal pentru deranj . |
|
Sus |
|
|
MariusO

|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
O camera de 20mp nu poate fi considerata sub nici o forma "prea mica" pentru floorstandere. Ma rog, calculul corect ar trebui facut in functie de volum, si nu de arie...dar pp ca e vb de o camera de bloc, sau cel putin una care nu depaseste 2.5m inaltime. Partea legata de lipsa detaliilor e cel mai probabil relationata cu sursa (care este aceasta?)...cablurile pot influenta doar "nuanta"... _________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
catalin24ro
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
sa15s1 de la marantz. este o sursa premium |
|
Sus |
|
|
obuzel

|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Lipsa detaliilor vine mai degraba de la sunetele pe medii care nu ajung cum trebuie la ascultator.
Fie nu sunt redate cat mai bine; fie se manjesc in camera (in mod sigur si la orice boxa, doar gradul difera de la camera la camera). |
|
Sus |
|
|
catalin24ro
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
medii am dar inalte vreau mai multe. detaliu este dat si de deschiderea sunetului ceea ce fac inaltele.... |
|
Sus |
|
|
MariusO

|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
In cazul in care iti place un sunet un pic mai "strident" s-ar putea ca seria V de la Focal sa-ti faca o impresie buna, la fel si anumite modele de la B&W...Ca fapt divers, cel putin acum cativa ani cand am testat eu, cablurile Monster favorizau intr-o oarecare masura spectrul superior de frecvente (asta intr-un sistem cu incinte B&W).Totul insa se rezuma la a testa... _________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
|