FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
DIY Speaker Upgrade
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ionutz

Conectat la: 09 Ian 2004

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 12:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adica vrei sa spui ca poate gasi un difuzor care sa scoata mult mai bine decat sony chiar daca nu este folosit la randament maxim din cauza incintei impuse?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 12:34 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Vasile
peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 12:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu zic una si tu intelegi alta Laughing

CALCULEZI D-LE.

Nu am zis ca pui asa la intamplare orice drivere Twisted Evil

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 12:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine inteles ca o sa calculezi, nu am presupus asta nici un moment. Intrebarea ramane valabila si astept raspunsul.
Sus
mihai7645

Conectat la: 23 Noi 2003

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 12:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

volumul ar fi in jur de 51l. sper sa fi facut calulele corect.
l : 21 cm
L: 24 cm
I: 102cm
nu ma gandesc sa pun difuri chinezesti.
ma gandeam la ceva de firma. Visaton, P.Audio, Eminence. nu vad de ce nu ar merge...din cate modele sunt, 1 ar trebui sa se potriveasca.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Vasile
peȘte

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 12:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce raspuns mai vrei ?

Asta ?

Da de poate gasi un difuzor care sa sune mult mai bine decat jafurile alea care sunt in SONY chiar si fara sa calculezi nimic Twisted Evil

La cate marci de difuzoare sunt pe piata Romaniei sunt slabe sanse dar se poate.

Ultima modificare efectuata de catre Vasile la Lun Sep 13, 2004 12:44 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Vizitator

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 12:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu uita ca iti trebui 2 divere de bass pt fiecare incinta...
deci iti trebuie
- 4basi
-2medii
-2 tweetere

si cross-overe
Sus
mihai7645

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 12:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar daca am bani si stiu la ce sa ma astept cand incep sa cumpar, nu vad de ce trebuie sa incercati sa ma opriti din ceva ce vreau sa fac.
astept niste sugestii cu difuzoare.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ionutz

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 12:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Difuzorul de medii are incinta separata sau este din acela capsulat? Daca are incinta separata va trebui sa o scazi din volum, si de asemenea toate intariturile din interior trebuiesc scazute din volum, la unele modele de boxe acestea sunt foarte voluminoase. Trebuie sa ai mare grija si sa masori cu precizie mai mare, de 0.1cm preferabil deoarece daca pleci din start de la un volum gresit nu se stie ce va iesi.
Sus
Vasile
peȘte

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 12:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aici sunt de acord Laughing

Scade tot ce crezi ca manca din volumul incintei.

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 10:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu stiu daca boxa este compartimentata, pt ca nu am cum sa ii scot difuzoarele.
am calculat exact volumul interior. daca boxa este compartimentata...nu am de unde sa stiu....din ciocanit se aude lafel in orice parte.

Sus
titro

Conectat la: 09 Feb 2004

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 11:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Decat sa schimbi difuzoarele in boxele Sony mai bine vinde-le si fa-ti alte incinte de la zero. Nu contest faptul ca poti sa gasesti niste difuzoare care sa sune mai bine decat cele actuale in incinta deja facuta, mai ales daca recalculezi si schimbi tubul rezonator, dar dupa parerea mea aceasta este cea mai proasta varianta si iti spun si de ce:
-pe difuzoare nu o sa iei nici 1/2 din pretul pe care l-ai lua pe boxe asa cum sunt;
-este mica probabilitatea de a gasi niste difuzoare care sa se potriveasca si din punct de vedere al montajului si din punct de vedere acustic cu incinta pe care o ai deja;

Dar asta e doar parerea mea.

Ionutz

MesajTrimis: Lun Sep 13, 2004 11:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

titro a scris:

Dar asta e doar parerea mea.

Nu chiar... Wink
Sus
danb

Conectat la: 10 Feb 2004

MesajTrimis: Mar Sep 14, 2004 9:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Scapa de sony, nu te chinui. Am avut o pereche de mf315. Lemn subtire, intarituri din parti, filtru din doua piese pt. 3 cai, dif. de medii si inalte cu fund de plastic, sunau ca ceaiul (medii si inalte stridente/metalice, f. obositoare). Cablurile sint cea mai mica problema.

Parerea mea personala: e ca si cum ai face modding la o dacia 1300.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2
Pagina 2 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum