Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
alladdin321
Conectat la: 08 Apr 2004 Mesaje: 208 Locatie: Craiova
|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 1:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Sanda asta e Rostov curat cu VU si contor electronic ... mult plastic ca la Soiuz ... poate chiar facut in fabrica in care se faceau Soiuz-urile .... ultima varianta de Rostov , ce sa mai .... |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 1:06 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Dj Valy

Conectat la: 19 Feb 2007 Mesaje: 144 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 9:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Am intrat pe acel site si nu are schema de la Sanda.Cine are ID-ul celui din Spania parca,pe care l-ati ajutat anu' trecut.El trebuie sa aibe schema electronica.Are cineva ID-ul lui?Sau are cineva o schema de Sanda MK-012 c ?
In legatura cu magnetofonul:A fost fabricat in 1992 , in ianuarie parca, la uzinele Tento din Rusia,singura uzina ruseasca de magnetofoane.Rostovurile dupa 1990 nu cred ca s-au mai fabricat.Astfel s-a fabricat Sanda.Este de fapt Rostov , dar numele este skimbat.Seamana cu Rostov MK 112 C.Acela avea la fel VU-metru pe tub si contoar.Celelalte Rostovuri stiu ca aveau vu metru cu ace si contoar analog. |
|
Sus |
|
|
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 9:46 am Titlul subiectului: |
|
|
N-am ID-ul tipului din spania.
El a scris într-un forum nemtesc care într-e timp e down de mai bine de 3 luni. |
|
Sus |
|
|
Dj Valy

|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 9:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Macar poti sa-mi dai daca ai adresa aceea de site nemtzeasca sau alte site-uri cu scheme de magnetofoane rusesti ? Exista altcineva care sa ma ajute cu o schema de Sanda MK-012 C ?
In ruseste se scrie Санда МК 012С |
|
Sus |
|
|
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
|
Sus |
|
|
Dj Valy

|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am cautat si eu asa.Am gasit ca Sanda este Deckmaster.Am gasit si ceva date despre el in limba rusa,iar majoritatea dintre anunturi erau cu Sanda MK de vanzare.Cum as putea sa dau de acel posesor de Sanda din Spania ?
Nu ai adresa forumului pe care a postat el date despre Magnetofon ? |
|
Sus |
|
|
Ovidanie

Conectat la: 17 Iul 2006 Mesaje: 5 Locatie: Suceava
|
Trimis: Sam Feb 24, 2007 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, seamana cu Rostov 112 C probabilitate foarte mara ca electronica sa fie aceeasi.Pun o fotografie cu o bucata de Rostov 112C. |
|
Sus |
|
|
Dj Valy

|
Trimis: Vin Mar 02, 2007 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca poti sa ma ajuti si cu schema electronica daca o ai? Deoarece cred ca la Sanda sunt aceleasi circuite ca la Rostov 112C.S-ar putea sa fie displayul de vina.Sa fie defect.Macar daca o sa am schema o sa gasesc o solutie.Astept raspuns. |
|
Sus |
|
|
Ovidanie

Conectat la: 17 Iul 2006 Mesaje: 5 Locatie: Suceava
|
Trimis: Sam Mar 03, 2007 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu te pot ajuta cu schemele,s-au pierdut...Magnetofonul a fost al unui prieten care l-a demontat cu intentia de a-l moderniza si dupa ce a stat demontat, vreo 10 ani, intr-un pod de garaj, a ajuns la mine. Unele piese s-au pierdut, din ce a ramas am pastrat transformastorul de alimentare, citeva cablaje au plecat catre userul ALEKS de pe celalalt forum, restul la fier vechi.
Pot sa spun ca partea analogica pare identica cu cea de la Rostov 105 dar la partea digitala am vazut unele diferente.
Cu stima, Ovidiu. |
|
Sus |
|
|
|