FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Sony HC 85
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
acsorin

Conectat la: 04 Mar 2006

MesajTrimis: Joi Apr 20, 2006 9:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce a-ti mai sarit mai ! VX aveti deci si sunte-ti tare mandri de ea (pe departe a fi cea mai tare din "parcare") Razz
Am postat cateva adrese de camere (mi-o fi scapat vreo doua trei mai slabe), pentru ca prea face-ti din VX2100 referinta calitatii.Daca o camera din gama prosumer este culmea calitatii pentru niste "meseriasi" ca voi,incep sa am indoiala despre ce considerati voi calitate.Stiu, uni dintre voi traiti din filmari -profesionale cum ziceti voi-.Pentru mine un profesionist este un absolvent al IATC pe profilul regie-film care lucreaza efectiv in domeniu(uni cameramani au liceul si ceva din scoala...vieti si atat). Cine are alt servici si filmeaza in timpul liber pentru un ban in plus se numeste amator, stie ceva meserie pe furate si are o camera eventual mai buna ,usor peste 1400$ la SH(Cati aveti VX nou?).
Eu am trecut de la CIELO la FORD FOCUS (toate de noi).Pentru mine Fordul este super masina in comparatie cu Cielo .Dar un mare KK in comparatie cu altele.Si nu sunt sofer profesionist (cu toate ca am 300.000Km facuti) ci doar un amator.
Revin la topic.
Ce se poate face cu HC85 ?
Risca amicul (finul ,daca va rode interesul meu) sa ramana cu un film slab calitativ?
Atentie trebuie sa se vada bine mai ales pe PC Laughing
Scuze pentru tonul mai acid.A fost reactie la tonul vostru .
Dar este ajunul Pastelui asa ca facem
pace ! Trink Popcorn Trink Violin
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Apr 20, 2006 9:20 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
acsorin

MesajTrimis: Joi Apr 20, 2006 9:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnul RADU aceasta este mai slaba decat ce are domnia voastra in poza ?
http://catalog2.panasonic.com/webapp/wcs/stores/servlet/ModelDetail?displayTab=O&storeId=11201&catalogId=13051&itemId=94777&catGroupId=14616&modelNo=AJ-SPC700&surfModel=AJ-SPC700
poate asta?
http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelDetailAct&fcategoryid=165&modelid=12152
sau asta?
http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelDetailAct&fcategoryid=165&modelid=11544
Daca ma convigeti ca sony vx2100 este super super ,cumpar 4 bucati ,anexez la REG. Comertului inca un obiect de activitate la firma,angajez 4 cameramani si facem concurenta altora filmand pe la Vipuri Wink
Va intereseaza jobul ?La mine angajatii au salarii bune ,masina pe inventar ...dar calitatea muncii este pe masura.
Va intereseaza oferta? Daca a-ti auzit de camere mai competente ,cumparam din acelea .
Sus
acsorin

MesajTrimis: Joi Apr 20, 2006 9:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trink
Sus
nirosbogos

Conectat la: 15 Ian 2006

MesajTrimis: Joi Apr 20, 2006 11:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

acsorin
Citat:
pentru niste "meseriasi" ca voi

nu te mai astepta la vreun raspuns din partea noastra!!!
daca esti atat de bun si cunosti atat de multe,ce mai cauti pe forum?Eu cel putin,desi ti-am dat un raspuns care ti-l doreai de mult,am sa te evit de-acum incolo.
pana la urma nu inteleg unde vrei sa ajungi cu threadul asta.La inceput intrebai de calitatile lui hc85 si acum intrebi ce camere sa-ti iei.Deja mie imi pari dubios si tind sa cred ca iei o anumita infatisare ca sa obtii anumite raspunsuri.
Sus
acsorin

MesajTrimis: Joi Apr 20, 2006 11:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca te dai cu "Loganul" posesor de masina, da-te in fata unuia cu "Trabant". Daca nu ...umileste-te pe sosea cu un " Ford". Laughing
Eu v-am intrebat de ceva si voi va laudati cu Vx -ul vostru .Sa-l stapaniti sanatosi si la mai multi ... bani !
Eu v-am intrebat daca stiti despre Hc85 nu daca a-ti auzit.Este o mare diferenta. Wink
Nu sti ...atunci taci. Embarassed
Sus
acsorin

MesajTrimis: Vin Apr 21, 2006 12:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nirosbogos
Citeste si tu printre randuri.Poate intelegi ce am vrut sa spun.
Nu vreau sa cumpar camere, dar daca nu pricepi.....asta este..nu ai nici o vina.
Sarbatori fericite !
Sus
klausmusic

Conectat la: 30 Noi 2005

MesajTrimis: Vin Apr 21, 2006 12:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am dat si eu cu parerea despre HC 85 pentru ca eu chiar il am si pe deasupra am filmat si un clip cu el la -20 grade si s a comportat mai mult decat bine , acum parerile sunt multe si de toate culorile cum dealtfel sunt si oamenii de pe acest forum , unii mai simpli , alti mai importanti ect . Eu cred chiar daca suntem amatori ca incercam sa facem calitate , pentru ca ceea ce facem , facem cu suflet si atunci creatia ta chiar prinde viata , asta inseamna ca acel lucru transmite vibratii , rascoleste sufletul , iar pe creeator il ridica in rang , acest lucru nu prea pot sa l faca marii meseriasi pe bani putini sau fie datorita faptului ca lucreaza la norma si la noi inca se mai spune , merge si asa . Probabil ca unii nu inteleg existenta acestui forum care cred eu ca este pentru a impartasi cunostinte si experiente acumulate mai mult sau mai putin . Dar cum spun eu in Semnatura mea ,, LUME MULTA SI OAMENI PUTINI ,, la ce ne ajuta ca ne intepam ,? habar nu am , in casa mea usa le e deschisa tuturor dar sa fie oameni , nu conteaza ce masina sau VX are sa fi om , sa fi la locul tau , si mai presus de toate daca vrei sa fi respectat ,RESPECTA la randul tau pentru ca cine se crede fara de pacat sa ia piatra si sa arunce cu ea . Cu acelasi respect pentru toti forumisti dar cu o conditie , BAGATI SABIILE IN TEACA . SARBATORI FERICITE .
nirosbogos

MesajTrimis: Vin Apr 21, 2006 1:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

acsorin,ia citeste ce ai scrris tu aici:
Citat:
Nu vreau sa cumpar camere, dar daca nu pricepi.....asta este..nu ai nici o vina

si apoi aici:
Citat:
Daca ma convigeti ca sony vx2100 este super super ,cumpar 4 bucati

Ai,ce zici,ai scris sau nu ca cumperi?

Te contrazici singur si iti cam place sa te increzi.Esti cam plin de tine.
Sus
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005

MesajTrimis: Vin Apr 21, 2006 7:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

acsorin - acele camere panasonic si Canon sint camere profesionale - daca te intereseaza, uite aici camere Sony profesionale - probabil citeva sute de modele - cu preturi intre $ 2,000 - 90,000

http://bssc.sel.sony.com/BroadcastandBusiness/DisplaySubCategory?m=0&p=2&sp=11

http://bssc.sel.sony.com/BroadcastandBusiness/DisplayCategory?m=0&sm=0&p=2
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
acsorin

MesajTrimis: Vin Apr 21, 2006 1:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rau este sa nu bagi de seama cand te ia cineva "peste picior"(la misto, daca nu cunosti sensul).Daca glumeste cineva cu tine , tu sari la bataie ;cu duhul e mai greu.Mai cumpara si tu o carte (una ai si acasa) si citeste din ea ,mai mergi la un teatru (ai sa inveti conversatia cu aluzii fine).In general citeste de mai multe ori o fraza ,pana pricepi mesajul. Mai vorbim ....daca ai despre ce .
"Cristos a Inviat"
Sus
acsorin

MesajTrimis: Vin Apr 21, 2006 1:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu ma intereseaza IR Babuin prietene. Am postat cateva camere deoarece prea se lauda unii cu VX-ul de parca ar fi culmea performantei . Capici?
Ca si exemplu cu "Loganul", daca s-a priceput mesajul(sa nu inteleaga unii ca sunt off topic).Ai trecut de la Dacia 1300 la Logan si gata ai cea mai tare masina ! S-o crezi tu !(sa nu te rastorni la 65Km/h).
Asa si cu camerele ;O fi buna VX-ul dar nu o da ca referinta . Capici?
Eu am intrebat de HC85 ,pentru ca nu am vazut nici o discutie referitoare la calitatea lui ,am vazut ca este o camera model 2004 cam la 600$ in prezent.Poate sti-ti si voi cam ce performante de amator sunt in gama asta de pret. .Am mentionat ca nu vreau ca amicul meu (viitor fin) sa se trezeasca dupa nunta cu un film neclar,desaturat, sau cu fete(figuri nu femei) de culoare rosie (am mai vazut dintre acestea )
Spunea cineva ca acum 2 ani facea legatura intre gama de amatori si cele semiprofesionale.
Ia cititi aici cu atentie:
Primi pasi pe luna ,au fost ghidonati de pe Pamant cu 30 de calculatoare cu procesor 486 SX(66Mhx) .atunci un procesor costa 1.000.000$.
si era de uz numai MILITAR.
In anii "80 procesorul echipa sateliti de ultima generatie, iar pretul era pe departe inacesibil orcui.In 1994 apare pe piata consumer primul PC 486 SX la modestul pret de 3.200 $ .Era culmea tehnicii de calcul din acel moment de pe piata IT .Acum multi dintre voi nici macar nu stiti ca a existat. La ce exista acum pe piata nu poate fi comparat in nici un fel cu batranul 486 (fost varf de lance IBM) si cel mai performant calculator PROFESIONAL (Atunci Pinnacle a facut primul program de prelucrare video)
Asa si cu SonyHC 85

"Profesional" este foarte relativ raportat la timp .
CITITI SI VOI MAI RAR SI CU VOCE TARE TOATE CUVINTELE DIN FRAZE SI INTELEGE-TI SENSUL CELOR SCRISE!
'La multi Ani"
Sus
nirosbogos

MesajTrimis: Vin Apr 21, 2006 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
Rau este sa nu bagi de seama cand te ia cineva "peste picior"(la misto, daca nu cunosti sensul).Daca glumeste cineva cu tine , tu sari la bataie ;cu duhul e mai greu.Mai cumpara si tu o carte (una ai si acasa) si citeste din ea ,mai mergi la un teatru (ai sa inveti conversatia cu aluzii fine).In general citeste de mai multe ori o fraza ,pana pricepi mesajul. Mai vorbim ....daca ai despre ce .

Frate,abia acum am vaxut ca esti dobitocenia intruchipata.Scuza-ma ca nu am observat mai devreme,oricum nu e tarziu nici acum.
Tu vorbesti de carti,tu care nici nu stii sa scrii macar corect din punct de vedere gramatical,ai intoxicat forumul cu greseli de ortograme.Tu ti-ai gasit sa-mi spui mie sa cumpar carti ma?Pai daca vand jumate din cartile din casa iti cumpar Fordul ala nou cu care te dai mare(doar cu asta sa te dai si tu mare),iar in privinta aluziilor fine nu esti nici pe departe omul care are habar de asa ceva.

Cu urarile alea de la sfarsitul topicurilor tale ,stii sa arati f.bine cat esti tu de kko.

ps.propun moderatorilor sa inchida threadul,fiindca cel care l-a deschis a facut asta doar sa ne arate noua *profesionalismul* lui in materie de video.
Sus
glido

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Vin Apr 21, 2006 4:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca omul din spatele camerei stie ce face HC 85 e acceptabil. Daca are montat un reflector pe el sau are lumini la biserica primarie sala un neavizat (80% din popor) nu-si va da seama de diferente mai ales daca nu are baza de comparatie.

iar local kombat-ul asta mioritic mi se pare o mare aiureala. Eu am VX, fra are pc103 dar vazandui filmele am avut curajul sa-m pun obrazul la bataie si sa-i dau din nuntile mele (dubluri) chiar daca clientul va vedea "cameramanul" la ziua nuntii, si va dati seama ca e vb de firma mea si nu al lui.
OMUL SFINTESTE LOCUL

deus35

Conectat la: 23 Iul 2004

MesajTrimis: Vin Apr 21, 2006 5:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

acsorin, lasa-ne!
Daca nu ai altceva de facut toata ziua decat sa scrii pe forumul "Hi-Fi&Mulltimedia", mai bine scrie pe hartie. Hartia poti sa o arunci apoi la cos ca sa nu mai afle nimeni.
Pentru unul asa de citit si de cult, cum te dai si ne trimiti pe noi sa mai punem mana pe cate o carte, sau pe la teatru ... mai trebuie sa o si dovedesti, ca de vorbe ...
In general, de oamenii care citesc mult si mai merg si la teatru, se lipeste cate ceva, devin mai ingaduitori (cu noi "astilalti") si impresioneaza prin ce fac, nu prin ce spun. Dar printre ei mai sunt si ... SNOBI.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nirosbogos

MesajTrimis: Vin Apr 21, 2006 7:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

deus35
Bravo,sper sa-si dea cat mai multi seama de eroarea de pe forum,numita acsorin
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3  Urmatorul
Pagina 2 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum