Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 10, 2010 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rycher a scris: | MarianS a scris: | Am inteles ca exista un importator si pentru Vienna Acoustics. |
Corect. |
Dar sunt pazite, din cate banuiesc  _________________ Vreți să știți dacă o țară este bine condusă și civilizată, atunci ascultați muzica acesteia. (Confucius)
Vand diverse: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=22633 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Sep 10, 2010 7:21 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
MarianS

Conectat la: 27 Ian 2009 Mesaje: 1277 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 10, 2010 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nicu, avand in vedere faptul ca acest topic nu foloseste nimanui, te-as ruga sa-l muti la pubela.
Multumesc, _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
TomJones

Conectat la: 12 Noi 2004 Mesaje: 1440 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 10, 2010 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
MarianS a scris: | Nicu, avand in vedere faptul ca acest topic nu foloseste nimanui, te-as ruga sa-l muti la pubela.
Multumesc, |
Nu uita sa pui si capacul deasupra ca miroase urat...bleah..  _________________ "Lumea este plina de prosti" - Cicero |
|
Sus |
|
|
Bramburel Vizitator
|
Trimis: Sam Sep 11, 2010 1:06 am Titlul subiectului: |
|
|
nicu_martin a scris: | Bramburel a scris: | Rollsu' e o masina la care platesti numele la greu, calitatea intrinseca nu e nici fantastica, nici fara repros.
Lexus (si altii) fac masini 99% comparabile la 1/4 pret... probabil ca e asa in toate domeniile... |
Mira-m-as sa fie cum zici tu
Te rog sa-mi mai arati o masina cu motor garantat sa functioneze 1.000.000 km  |
Nici Rollsu' nu garanteaza asta, si oricum e dificil sa se constate, fiind o masina "de dumineca", cu sofer, nu una cu care cadrele comerciale merg in clientela... |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 12, 2010 1:35 am Titlul subiectului: |
|
|
nicu_martin din anii 1980 rolls nu mai garanteaza deloc chestia cu km parcursi, insa vezi ca taxiurile din germania , mercedez sau bmw au unele si 700 mii km si inca merg perfect !
deja intr-o anumita categorie sau clasa de produse fie ea scule electronice si masinii, achizitia tine de gust estetic, un mic gadget pus la acolo unde trebuie, calitatea e similara ca si executie sau utilizarea eficienta a respectivului produs _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
Anunturi de Publicitate ! |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 14, 2010 10:43 am Titlul subiectului: |
|
|
... _________________

Ultima modificare efectuata de catre nicu_martin la Lun Apr 11, 2011 3:47 pm, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
DjLeco

Conectat la: 07 Sep 2004 Mesaje: 95 Locatie: Bucuresti Dr Taberei
|
Trimis: Sam Dec 25, 2010 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bani aruncati degeaba, snobism, si nimic altceva...
Exact cum sint cocalarii, care are lantu' cel mai gros sau masina cea mai sukara...
Ce inseamna pt voi AUDIOFIL?
Care dintre voi mai aude peste 18 Khz, sau a auzit vreodata?  |
|
Sus |
|
|
Toader
Conectat la: 08 Feb 2008 Mesaje: 1066 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Dum Dec 26, 2010 12:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu as baga pe toti care-si cumpara scule scumpe sau ultra scumpe in aceeasi oala cu cocalrii si manelistii.Daca omul isi pemite un anumit nivel, de ce sa nu-l aiba?
Acea mica diferenta(dupa unii) pe care se platesc sume enorme, e total altfel perceputa de altii.Tine si de cultivarea urechii in timp.Cred ca gresiti un pic aici.Ce e un audiofil?Cred ca s-a dezbatut de n ori asa ceva pe forum.Si ca sa fiu un pic rau, cu ce scule credeti ca se va compara amplificatorul care l-ati conceput.Adica, se poate incadra in mult hulitul termen de scula audiofil sau l-ati conceput doar ptr PA.Spor la construit. _________________ Ori santem audiofili, ori nu mai santem.Nu putem asculta toti Schopenhauer. |
|
Sus |
|
|
MarianS

|
Trimis: Dum Dec 26, 2010 9:24 am Titlul subiectului: |
|
|
DjLeco a scris: | Bani aruncati degeaba, snobism, si nimic altceva...
Exact cum sint cocalarii, care are lantu' cel mai gros sau masina cea mai sukara...
Ce inseamna pt voi AUDIOFIL?
Care dintre voi mai aude peste 18 Khz, sau a auzit vreodata?  |
Afirmatia ta este o jignire gratuita  _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
MarianS

|
Trimis: Lun Apr 11, 2011 8:11 am Titlul subiectului: |
|
|
dinica a scris: | Totusi, din motive personale Momolo nu are ce cauta la mine acasa. M-a jignit in nenumarate ocazii, m-a acuzat de lucruri nemaivazute, asa ca mi se pare normal sa nu-l primesc la mine in casa.  |
De acord cu dinica.
Impartasesc acelasi punct de vedere !  _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
dinica

Conectat la: 07 Sep 2007 Mesaje: 1341 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 11, 2011 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
MarianS a scris: |
De acord cu dinica.
Impartasesc acelasi punct de vedere !  |
Marian, te rog sa nu ma amesteci pe mine in razboaiele tale.
Multumesc! _________________ dealer audio
When sound becomes music !? |
|
Sus |
|
|
MarianS

|
Trimis: Lun Apr 11, 2011 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
dinica a scris: | Marian, te rog sa nu ma amesteci pe mine in razboaiele tale.
Multumesc! |
Cred ca nu ai citit cu atentie ! Am spus, numai, ca impartasesc acelasi punct de vedere cu tine vis-a-vis de M. Atat !
Daca deranjeaza, ma pot delimita de ce ai tastat tu.
Eu nu am nici un razboi cu nimeni. _________________ In audiofilie aprecierile sunt 100% subiective ! |
|
Sus |
|
|
|