FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Muzica pentru Matiz (episodul 2) - need help pls
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
asus

Conectat la: 16 Mai 2007

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 7:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MiniDisc a scris:

din mai multe motive, nu mai merg pe matiz, ci pe dacia supernova sau solenza... sa vedem. probabil o sa am loc pentru difuzoare ceva mai mare, si voi incepe sistemul cu un mp3 pioneer.

asta depinde de ce difuzoare vei alege. standard ai loc de 10cm, dar si 13 merg fara mari batai de cap. la 16,5 deja e de lucru, fibra, distantiere MDF etc.... daca alegi sa le montezi sub fata de usa, atentie si la profunzime, sa nu dai cu magnetii in geam.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 7:00 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Diablo

Conectat la: 27 Feb 2005

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 8:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am montat eu nijte DSK 165-uri in fatza usa de papuc fara prea mari batai de cap....a fost nevioe un pik de flex si un inel de MDF. Se potriveste bine...si nu se pune problema sa deie geamul in difuzor....
BAFTA

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum