Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Vasile peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003 Mesaje: 3305 Locatie: Maramures, Poienile Izei
|
Trimis: Vin Aug 27, 2004 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut boxa care cred ca va apare in numarul 5 al revistei. Din pacate nu dau nici un indiciu, nu vreau sa stric surpriza. _________________
 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Vin Aug 27, 2004 10:00 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Doru
Conectat la: 28 Feb 2003 Mesaje: 597 Locatie: wrong guy, in the wrong place, at the wrong time: the story of my life!
|
Trimis: Vin Aug 27, 2004 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nigel,
Daca revista va avea zile (si asta depinde si de noi si de voi) probabil o sa te plictisesti de cate proiecte DIY o sa colectionezi.
Un singur lucru trebuie sa retii: cumparand difuzoare cu bucata nu vei iesi cu mult mai ieftin decat o boxa din comert cu aceleasi caracteristici (cca 70-80% din pret). Daca lucrezi ingrijit insa, se poate ca cea facuta de tine sa se auda mai bine. _________________ Assumption is the mother of all fuck-up's ! |
|
Sus |
|
|
Doru
Conectat la: 28 Feb 2003 Mesaje: 597 Locatie: wrong guy, in the wrong place, at the wrong time: the story of my life!
|
Trimis: Sam Aug 28, 2004 12:14 am Titlul subiectului: |
|
|
CC, incinta din numarul 4 al revistei, cu filtre modificate, este, fara lipsa de modestie, peste Jamo concert 8.
Costul filtrelor modificate atinge 300 Euro pe pereche, din pacate.
In primul rand, nu se compara bassul redat de 2 difuzoare de 20 cm cu cel redat de unul de 17. Tweeterul ribbon este cu o clasa deasupra Excel-ului de la Jamo. Concert 8 este insa, fara indoiala, una din cele mai bune incinte bookshelf existente.
Nu poti compara o incinta de 380x245x310 cu una de 1150x280x325. _________________ Assumption is the mother of all fuck-up's ! |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: Sam Aug 28, 2004 12:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai si eu ziceam sa faceti un bookshelf in limita a 500 E . Cu un driver de bass sa zicem 20 , si un tweeter misto ... ,crossoverele de buna calitate .Cred ca ar fi cativa care ar dori sa-l faca (poate si eu) eu de ce zic asta....
Toate cele bune |
|
Sus |
|
|
Doru
|
Trimis: Sam Aug 28, 2004 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Cu un driver de bass de 20 o sa iasa ceva marisor, cam 40x25x30 cm.
Am in vedere doua proiecte cu Seas care se potrivesc descrierii tale _________________ Assumption is the mother of all fuck-up's ! |
|
Sus |
|
|
|