FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Proiect DIY din nr.4
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Vasile
peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003

MesajTrimis: Vin Aug 27, 2004 10:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vazut boxa care cred ca va apare in numarul 5 al revistei. Din pacate nu dau nici un indiciu, nu vreau sa stric surpriza.
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Aug 27, 2004 10:00 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Doru

Conectat la: 28 Feb 2003
Locatie: wrong guy, in the wrong place, at the wrong time: the story of my life!

MesajTrimis: Vin Aug 27, 2004 11:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nigel,
Daca revista va avea zile (si asta depinde si de noi si de voi) probabil o sa te plictisesti de cate proiecte DIY o sa colectionezi.
Un singur lucru trebuie sa retii: cumparand difuzoare cu bucata nu vei iesi cu mult mai ieftin decat o boxa din comert cu aceleasi caracteristici (cca 70-80% din pret). Daca lucrezi ingrijit insa, se poate ca cea facuta de tine sa se auda mai bine.

Doru

Locatie: wrong guy, in the wrong place, at the wrong time: the story of my life!

MesajTrimis: Sam Aug 28, 2004 12:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CC, incinta din numarul 4 al revistei, cu filtre modificate, este, fara lipsa de modestie, peste Jamo concert 8.
Costul filtrelor modificate atinge 300 Euro pe pereche, din pacate.
In primul rand, nu se compara bassul redat de 2 difuzoare de 20 cm cu cel redat de unul de 17. Tweeterul ribbon este cu o clasa deasupra Excel-ului de la Jamo. Concert 8 este insa, fara indoiala, una din cele mai bune incinte bookshelf existente.
Nu poti compara o incinta de 380x245x310 cu una de 1150x280x325.

Vizitator

MesajTrimis: Sam Aug 28, 2004 12:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai si eu ziceam sa faceti un bookshelf in limita a 500 E . Cu un driver de bass sa zicem 20 , si un tweeter misto ... ,crossoverele de buna calitate .Cred ca ar fi cativa care ar dori sa-l faca (poate si eu) eu de ce zic asta....

Toate cele bune
Sus
Doru

MesajTrimis: Sam Aug 28, 2004 11:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu un driver de bass de 20 o sa iasa ceva marisor, cam 40x25x30 cm.
Am in vedere doua proiecte cu Seas care se potrivesc descrierii tale

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum