Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
catalin24ro
Conectat la: 06 Noi 2010 Mesaje: 31 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
nu vreau nimic "strident" vreau finete, detaliu dat de mai multa inalta ca medie am, instrumente cat mai naturale redate. klipsch are detalii dar mai trebuie ceva inalte parca. Mai dau putine inalte de pe amplificator dar vreau ceva care are matching ff bun cu acest aparat sa uit de existenta EQ ului pentru inalte. |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 11:37 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004 Mesaje: 1141 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Atunci nu exista decat o singura metoda...testarea altor incinte  _________________ Intotdeauna e loc si de mai bine |
|
Sus |
|
|
catalin_bm

Conectat la: 18 Ian 2007 Mesaje: 492 Locatie: BR
|
Trimis: Vin Apr 01, 2011 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am combinatia
Marantz PM15-S1
Marantz SA15-S2
Elac FS 247
de care sunt foarte multumit. _________________ Oricat de mica ne este leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei. |
|
Sus |
|
|
catalin24ro
|
Trimis: Vin Apr 01, 2011 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
o dar sunt superbe....ce constructie...cat te au costat? |
|
Sus |
|
|
mahonyhiphony

Conectat la: 14 Feb 2008 Mesaje: 256 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 01, 2011 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare
Eu m-am cadorisit ieri cu o pereche de MA GS 10.Au o delicatete rar intalnita.L-a detaliu le-au umilit pe PSB T65 care imi sunt foarte dragi de altfel.Asa ca chestie.  _________________ Rock'n'Roll All Nite |
|
Sus |
|
|
catalin_bm

Conectat la: 18 Ian 2007 Mesaje: 492 Locatie: BR
|
Trimis: Vin Apr 01, 2011 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce este spectaculos la Elac FS 247 ??? faptul ca au bas reflex downfire precum si port bas reflex back ce se poate astupa cu dopuri dedicate atunci cand sunt pozitionate langa perete, plus "ghidaj de tweter" ca sa zic asa; asta ca sa nu mai spun de ce poate tweterul reebon.
Daca dispui de bani recomand ELAC FS 249 [inainte de auditie recomand sa suni la 211] _________________ Oricat de mica ne este leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei. |
|
Sus |
|
|
mihai.balaci

Conectat la: 12 Noi 2010 Mesaje: 76 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 01, 2011 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
am avut onoarea sa ascult 249....si spun cu toata increderea ca ofera mult mai mult decat costa.Eu astept un upgrade la 249. _________________ ELAC 189 + Yamaha RX-797 + Philips CD-820 TDA1541A Tuned + DAC Philips TDA1541A buffer Lampa
Conectica Klotz 4x4 bi-wired / In-akustik |
|
Sus |
|
|
catalin24ro
|
Trimis: Vin Apr 01, 2011 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Superb, maine merg cu marantzu pm15s2 la Avstore si va spun impresiile dupa.
Voi alege si elac 247 / 249 alaturi de audio phisik ( imi plac tweeterele de matase si difurile de hartie ..) si niste dynaudio si un focal de podea eventual. cu siguranta voi indragi foarte mult ceva si voi face schimbarea. am pus astazi de la un prieten forumist si el de altfel, deci cu amabilitatea lui, niste cabluri grand high si un interconect proel de 30 cm si lucrurile sau schimbat destul de mult in bine...in sensul ca e alt sunet alta deschidere....insa cred ca imi trebuie si mai sus ceva. deci am o problema de cabluri mai mult in prezent insa sunt ferm convins ca imi vor fi pe plac si cele enumerate mai sus. De elac stiu de la altcineva care a avut serii mari ca sunt cu totu speciale. mai mult am fost indrumat sa nu iau entry-urile de la branduri fine cum este si Elac-ul. |
|
Sus |
|
|
catalin24ro
|
Trimis: Dum Apr 03, 2011 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eram dator sa vin cu detalii dupa auditia de la Avstore.
Recomand pentru cine are nevoie de boxe de calitate sa apeleze si la ei. Si numai vorbim aici de amabilitati cat de felul de a reusi sa ajute clientul din perspectiva a ceea ce isi doreste si din perspectiva asteptarilor lui. Imi face placere sa intalnesc oameni de calitate! Pot sa spun ca am fost impresionat placut de boxele Focal o serie care nu i-am retinut numele dar Lucian de la Avstore stie mai bine care erau (reducere substantiala de la 3000 euro la un pret f bun in jur de 7000 ron) la care iar ma gandesc.
Dynaudio sunt boxe foarte bune dar pretentioase, greu de condus de orice amp si binenteles ca asa s-a intamplat si cu al meu marantz pm15s2 in ce le priveste, insa sunau extraordinar de bine cu un amp si cd de la Primare printr-un dac de la JMLab.
Ce m-a impresionat foarte mult a fost un DAC de la Electrocompaniet, un brand la care acced incet incet...si care merita toata atentia. Da Electrocompaniet PD1, un dac excelent care iti aduce o imagine stereo greu de realizat cu un cdplayer care urca chiar spre premium class.
In plus se poate conecta cu PC-ul wireless eliminand problemele legate de limitarile date de conectarea prin USB.
Sper sa nu sune a reclama, e doar o realitate experimentata intr-o dimineata de sambata la showroom la baieti.
Elac FS 249 sunt iarasi niste boxe deosebite recomandate pentru finetea lor si redarea excelenta datorita ribbon-ului. Pretul este pe masura asteptarilor insa fac toti banii.
Ma gandesc la o achizitie a DACului de la Electro intr-o prima faza de la ei. |
|
Sus |
|
|
|